Igen, így volt, de ismét elszúrták az elképzelésemet..... Kezd nagyon unalmas lenni ez a sztori :)
Igen, így volt, de ismét elszúrták az elképzelésemet..... Kezd nagyon unalmas lenni ez a sztori :)
128 , csak aki zuhanást várt mára..
Arról nem is szólva, hogy a Deltás fiúkat sem véletlenül nyilatkoztatták a PF-ben. Oltári nagy pofánverés lenne nekik (is) ha ez megtörténne. Btw, amikor mindíg nagybetűkkel azt írjátok, hogy IS, az mit akar jelenteni?
Szvsz rossz pr lenne. Ők saját kezdeményezésre, kényszer néllül összehívnak egy rkgy-t, ahol az új névről és it tagokról szavaznak, de a határozatképesség nincs meg? Világ vicce lenne! :)
Igaz :-) ... Ha 129 fölé szúrunk akkor onnan indulhatna. A naposon régóta tart az emelkedő trend. Magasabb csúcsok magasabb alljak. Lehet ez a mai kapkodás is már a híreknek szólhat. Mostmár tényleg nincs sok hátra a kgy-ig.
Ha nem rózsaszínben látod a világot, és bár hiszel a sztoriban, de vannak kételyeid, vagy megpiszkálsz homályos részleteket, akkor máris jön a reakció. ;) Vajon elérjük ma a 130-at?
Benne van ez is, de nemigen merem megjátszani, mert ugye benne van az is, hogy minden rendben lezajlik, aztán meg nézhetnék papír nélkül, mint mozi a Roziban.
Szerintem a kettőről együtt fognak majd jelenteni. De én nem nagyon várom mára, mert már úgyse szavazhat - hacsak nem az van, hogy késedelmesen teljesítette a bejelentési kötelezettségét.
nekem sem lesz jó, valószínűleg. Még nagyon benne vagyunk a munkában. Főleg akkor vágnék eret magamon ha felmennék ezért Pestre, aztán nem lenne határozatképes a kgy...
Ez viszont felvet egy olyan scenariot, hogy ma még meghúzzák, holnap füge, aztán a határozatképtelen kgy miatt szerdán bezúzzák... nem nagyon csak mondjuk 100-110 közé.
Meglehet. Csak nekünk is árulnák már el végre ;-) ...
könnyen lehet , hogy a GT és Bakai pakkok már ott vannak aki ténylegesen adja a cash-t a DELTA megvételére..
127
Én igen. A GT-t illetően. Lehet, hogy Bakait is.
A chartod esés (116) utáni emelkedést jelzett előre pár tőzsdenapon belül, nemde?
typo, "magas árazáson"
nem túl értelmes az a mondat ))
Ezt a szektába már nem is merem copy-zni mert megint jön huntR és meglincselnek:
"Szakemberek a Forbesnak a deal bejelentése után azt mondták, igencsak magas árazások született meg az üzlet."
"A két új Ieendő IT tag személye , ill a belépésük
hatálya , bennem megerősiti azt a gondolatot ,
hogy " kettös épitkezés " folyik .
Magyarul : a Delta önmagában is egy igéretes
story , ua elő van készitve további fundák
fogadására is .
szvsz lesz érdeklődő....akár a TOP 50 -böl...
:-)"