Regisztráció Elfelejtett jelszó

TIM

DT

#850328 tozsdekrach Előzmény: #850325

ezt most így látom én is "Szerintem az IT-tagok és a név miatt meglesz a határozat-képesség. De más nem fog történni."

DT

#850325 SCS Előzmény: #850314

Szerintem az IT-tagok és a név miatt meglesz a határozat-képesség. De más nem fog történni.

Mondhatja a "nagy sakkmester", hogy csak 13-a után lesz látható a tulaji kör. De mi furmányosabbak vagyunk: ha látjuk majd a strómanni neveket, és elkövetnek egy olyan hibát, hogy csak egyet is egyértelműen be tudunk azonosítani, akkor a többiek előtt fogunk járni. Szóval számomra most ez a legfontosabb kérdés, a többi rutinmunkának tűnik.

De én most nem megyek, JK szerint már túl későn lettem hívő...meg nem biztos, hogy jót tenne a hangulatnak, ha összefutnék a "sakkmesterrel", Csabánkkal, pláne last-tal.

DT

#850323 andybleque Előzmény: #850314

Reggel én is úgy keltem, hogy nem lesz hír - mostmár semmi értelme. Ahhoz, hogy szavazni tudjanak, a 24-ei megfeleltetéskor már kellettek a részvények, ez esetben legkésőbb szombaton kellett volna befolyásszerzést jelenteni. Ennek megfelelően szvsz szétkapták 5% alatti pakkokra, vagy tényleg határozatképtelenségre gyúrnak és nem írták jóvá a nagypakkokat 24-ig.

DT

#850317 stuck_at_177 Előzmény: #850314

igen, tegnap vaculak azt írta, hogy 10.13-ra lesz látható a tulajdonosi szerkezet. De határozatképesek leszünk, az új it tagokat meg kell választani. :)

DT

#850314 Johny King Előzmény: #850311

Nem hiszem. Sőt, abban sem vagyok biztos, hogy határozatképesek leszünk. Azzal, hogy megkeletkeztették a papírokat már 25,8 millió papír kell az érvényességhez. Szvsz most elnapolják a közgyűlést és október 14-én leszünk határozatképesek már az új tulajdonosokkal. Egyébként a sakkmester is utalt rá, hogy október 13 után lesz új tulajdonosi kör, ha jól rémlik.

Spex tőke

#850313 tozsdekrach

én amúgy a klasszikus EST-es spex tőke folyamatos kiáramlására számítok , sőt ez már egy jó ideje folyamatban van a DELTA megjelenése óta...

DT

#850311 stuck_at_177 Előzmény: #850309

Mit is mondtak, fontos a jól megkülönböztethető cégnév, ezért agyaltak rajta ennyit? ;)

Mit gondoltok, kapunk este hírt a befolyásokról?

DT

#850309 andybleque

Egyébként mekkora vicc már, hogy a Delta Technologies rövidítve éppúgy DT, mint a Deutsche Telekom :D

Deal

#850305 stuck_at_177 Előzmény: #850297

Ha úgy alakul a sztori, ahogy SCS gondolja, és a 2. nyomdát Lölő viszi, akkor a deltának már házon belül kell lennie, még ha esetleg strómanok mögé bújva is. Nagyon kiváncsi vagyok, h mit tudtok majd kiolvasni a részvénykönyvből!

Deal

#850303 stuck_at_177 Előzmény: #850302

Pedig benne van az is. Sőt, szvsz az a sanszosabb. Ha nem lesz valami állami cég a részvényesek között, akkor az is csökkenti a Telenor valószínűségét. Ráadásul a Telenor pakk még az Antenna Hungáriához se ért oda. És a cikkek szerint még a nevet keresik a Telenornak. Esztikét tegnap átkeresztelték.

Deal

#850301 stuck_at_177 Előzmény: #850299

Kovács Péter igazi káder, látszólag mindent túlél... :) Kiváncsi vagyok, mikor köszönnek el tőle. Az lesz a BCS éra teljes lezárása.