Regisztráció Elfelejtett jelszó

TIM

Záró

#850191 wisvik Előzmény: #850188

És még azt a kapcsolatot sem látom tisztán, hogy a Systemsért megállapított 28.6Mrd apportérték milyen viszonyban áll a teljes Holding árával. Mért pont annyi MNB kötvényt jegyezne? A holding jóval többet érhet.

Záró

#850190 SCS Előzmény: #850186

Kedves vagy,de ez nem szemüveg kérdése nálam. Sőt,szeretném,ha nem is venném fel soha. Nagyon torzít.

Egyszerűen racionális vagyok. Lehet túlzottan is. Amíg nem láttam bizonyosságot,tényt, addig csak a nyilvánosan elérhető infókból tudatm kiindulni. Azok alapján egy széttartó, sunyi story rajzolódott ki. Ehhez konzekvensen tartottam magam hónapokig. Amikor azt látod a meccs 60.percében,hogy egy helyzete nincs a csapatodnak, a csatár a hátvéddel beszélget és mindíg hosszan indítja magát, az edző nem cserél, csak somolyog, akkor elég pipa tudsz lenni. Aztán valaki kezedbe nyomja a másnapi Nemzeti Sportot, a "Szenzációs győzelem az utolsó 10 percben, 3 gólt vágott a cserecsatár" címmel, akkor egy kicsit megnyugszol és szinte várod,hogy jöjjön a 80.perc"

Na kb így vagyok én most.

Záró

#850188 wisvik Előzmény: #850184

Emellett még azt sem értem, hogy elvileg az ellenérték, amit a Holdingért fizet az Opus, az a Holding jelenlegi tulajaihoz kell, hogy kerüljön, nem? Ha az apport előtt veszi meg őket, akkor a 125M a Systemsért cserébe ugyan az övé lesz az EST-ből, ez tiszta, de ezzel továbbra sem látom, hogy hogyan kerül pénz így az EST-be. Nem tudom, valamit vagy nagyon keverek vagy nagyon nem értek :/ ...

Záró

#850187 SCS Előzmény: #850185

Holdingon keresztül kontrollálná a tőzsdére vitt "gyémántot", a Sytems-t. Szerintem itt a kulcs,hogy nem lehet senkinek bizonyított,minősített többsége az Est-ben. Sztem ez a feltétele az EU-forrásoknak.

Záró

#850186 BCS! Előzmény: #850184

Pont erre kertelek par napja! Atlagnal jobb szellemi kepessegeid vannak es tapasztaltabb vagy ceges tranzakciokban. Latszik milyen az, amikor felveszed a rozsaszin szemuvegunket es gondolkozol higgadtan ! Koszonjuk ! :)

Záró

#850185 wisvik Előzmény: #850184

Ja, hogy az egész Delta Holdingot (az EST-től teljesen függetlenül) megvenné/bekebelezné az Opus???? Ez eddig tényleg nem jött át. Ezt miből gondolod?

Záró

#850184 SCS Előzmény: #850182

Ki emel tőkét az Est-ben? A sytems anyukája,ha jól értem. A Holding. A holdingot megveszi az Opus, az ellenérték meg megy az Est tőkeemelésére.

Mit írok félreerthetően?

Záró

#850182 wisvik Előzmény: #850181

A gondom az, hogy egyszerre a Delta és a pénz nem tud bekerülni az EST-be. Vagy a pénz jön be és az Opus megkapja érte a 125M pakkot, de a Deltát nem hozták be, vagy a behozott pénzt ki kell fizetni a Deltának (a papírok helyett), hogy a Delta is bejöjjön a cégbe. Ezesetben van Deltánk és az Opusnak is van 125M papírja, de a pénz kiment a cégből.

Záró

#850181 SCS Előzmény: #850180

Ez 31%-a a 358M db papírnak. És ezzel kerül pénz a cégbe.ML pedig lesz a legnagyobb tulaj(de nem minősített többség,sőt,kötvét sem kell). Tiborcz pedig megveszi a kgy után a szétdobott pakkok nagy részét...2x%...ingyen közeli áron. Együtt 50% fölött lesznek, de nem egy csapat--jogilag. Ezért száll ki ML az Appeninből, 4ig-ből. Hogy még egy EU-s GVH se köthessen beléjük.

Záró

#850179 SCS Előzmény: #850176

Na akkor gondolkozzunk hangosan....

Jól értelmezem,hogy 210 Ft-on tőkeemelés lesz 120 M db értékben az Est-ben? Mit jelent ez? Papírt kapok,pénzt adok. Ezt a tőkeemelést most fedáksári is kezdeményezheti,de azt bárki átveheti,nem? "Adom a pénzt,adod a részvényt"

Mit gondolok félreérthetően?

Záró

#850176 wisvik Előzmény: #850159

Ezt nem teljesen értem. Mit jelent pontosan az, hogy a Delta tőkeemelését megveszi az Opus? A 26Mrd-t vagy ki kell fizetni a 125M részvényért cserébe a Delta Holdingnak hogy a Delta Systems be tudjon kerülni a cégbe, vagy ha nem, és a 26Mrd a cégbe kerül közvetlenül, akkor a Delta 125M pakkja miért is kerülne hozzánk azaz az Opushoz? A 2.35Mrd rész az tiszta.

Záró

#850175 Ellia04 Előzmény: #850152

na,neeeeee. Le vagyok döbbenve. Szóval az opusnál is dolgoznak rendesen? Éljen ági. ;)

Záró

#850171 SCS Előzmény: #850168

Irígykedni azért ér..:). Amúgy megvan a 200-as buli helyszíne,sztem. Prágában láttam ilyen helyeket, mint a mai, komolyan és úriasan lehet világot váltani és kisujjeltartással tisztességesen bemarni:)

HÍR - Könyvvizsgálói jelentés

#850167 stuck_at_177 Előzmény: #850166

AZ EST MEDIA VAGYONKEZELŐ
NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG
PTK. 3:296. § (5) BEKEZDÉS SZERINTI KÖZZÉTÉTELE
Az EST MEDIA Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1013 Budapest,
Várkert rakpart 17. fszt. 1., Cg. 01-10-043483) a Ptk. 3:296. § (5) bekezdése alapján –
amelynek értelmében nyilvánosan működő részvénytársaság esetén a nem pénzbeli vagyoni
hozzájárulás értékeléséről szóló könyvvizsgálói vagy szakértői jelentést közzé kell tenni – a
jelen közlemény mellékleteként teszi közzé a 2019. október 1-i közgyűlés napirendjén
szereplő alaptőke-emeléshez kapcsolódóan készült könyvvizsgálói jelentését.
Budapest, 2019. szeptember 27.