Regisztráció Elfelejtett jelszó

TIM

Záró

#850143 wisvik Előzmény: #850141

De szerinted meg lehet úgy nyugodt szívvel szavazni az apportot, hogy a hitelnyújtó GT közben eltűnt? Ettől persze még nyújthatna hitelt, de ammögött valakinek állnia kéne akit láthat a közönséges kisrészvényes, és megbízhat benne. Vagy ez lényegtelen lenne?

Záró

#850141 stuck_at_177 Előzmény: #850138

Nyugi, jó lesz. Minden pletyka nélkül is úgy van kialakitva esztike szerkezete, h jelenleg láthatóan tátong benne egy űr, amit be kell tölteni. Ehhez jön, amit te hallottál, és amit SCS látott. Még borzolják az idegeinket, zsonglőrködnek. De túl sokáig már nem lehet húzni. Jövő hét kgy, dec. 20-ig pedig le kell zongorázni a tranzakciót. Jelenleg 10 % az az érvényességi küszöb. Annyi rv mininum ott lesz a kgy-n. :)

Záró

#850140 wisvik Előzmény: #850139

Ráadásul a 7 törpe az nem 7 hanem inkább 8 vagy 9 kéne legyen ha a Bakai pakkot is beleszámítjuk.

Záró

#850139 wisvik Előzmény: #850138

Én ma várnék bejelentést. Túl nagy lenne az a kesztyűkáosz ha minden 5% alá ment volna szét.

Záró

#850138 tmeszaros361 Előzmény: #850137

Szvsz ez egy teljesen jó záró. Srácok annyira szeretnék már jó híreket hallani és júliusi zárókat látni. SCS, nagyon remélem, hogy igazad lesz.

KV

#850131 andybleque Előzmény: #850125

Emlékeim szerint korábban "megállapodtunk" abban, hogy a KESZTYŰK a strómanokra utal (kesztyűbáb), így a kesztyűtéboly számomra kézenfekvően a strómanozás maxra járatását jelenti (olyan sok stróman lesz 5% alatti pakkokkal, hogy beletébolyulsz, káosz stb.).

KV

#850125 wisvik Előzmény: #850121

Akkor ennyi volt. Lehet fejtegetni. A kesztyű az szerintetek azt jelenti, hogy több 5% alatti pakk, igaz? A voks pedig az rkgy-re is vonatkozhat de a választásokra is az igaz. Data, delta, ah. Ez akár a delta es az ah összekötése is lehet plusz adatforgalmazás, 5g? Telenor?

KV

#850124 andybleque Előzmény: #850122

Úgy érted, hogy a MÉGISMÉGSEM illetve a NEEZNEAZAMAZ arra utal, hogy a kgy majd nem szavazza meg a Delta deal-t, hanem jön helyettük más?

KV

#850123 andybleque Előzmény: #850117

Lópici Gáspár (máskor Sobri Jóskával együtt) Pappra utal: Sobri Jóska született Pap József, Lópici Gáspárt pedig Szilágyi István alakítja. A vakulátlan permetszerelő gondolom ML. A bolnd lukat, a megporzás alleGRiát és Vajna hunyadvárát nem tudom megfejteni :D

KV

#850122 wisvik Előzmény: #850120

Nem tudom mért, de van egy olyan érzésem, kv dolgaiból is, hogy ez az egész Delta ügy csak egy nagy félrevezetés lehet. Nem sok értelme lenne az igaz, de valahogy nekem gyanús ez ez egész apport, GT eltűnik, nincs név, nem tudjuk hol vannak a pakkok, stb.

KV

#850121 andybleque Előzmény: #850117

Ezzel mintha ő is arra utalna, hogy szét lesznek dobva a pakkok 5% alatti csomagocskákra és az önkormányzati választásokat követően lesz befolyásszerzés (vö. KESZTYŰTÉBOLY! és VOKS!)