Regisztráció Elfelejtett jelszó

TIM

KV

#850117 wisvik Előzmény: #850116

BOLONDLUKBÓL BOLONDFÚJSZÉL !
+PORZÁS ALLEGRIA ?
LÓPICI GÁSPÁR !
VAJNAHUNYADVÁRA ?
VAKULÁTLAN PERMETSZERELŐ !
VOKS ! VOKS ! VOKSOK ! KESZTYŰTÉBOLY !

fura dolgok jönnek kv-tő…

#850114 wisvik

fura dolgok jönnek kv-től odaát, figyeljetek...

fügét szedünk, pardon?

#850113 stuck_at_177 Előzmény: #850110

még hasznos lehet a bejáratott ember, amíg nem egyesítik a pakkokat. A kicsik látják a könyvben, megnyugszanak tőle. De biztosan nem tudom, a könyvből majd ez is látszódni fog.

fügét szedünk, pardon?

#850112 wisvik Előzmény: #850108

Én tartom a véleményem, hogy kapunk még bejelentést a hiányzó 150M db rv hollétéről a kgy-ig. Azt továbbra sem tudom elhinni, hogy egy ekkora cégépítésnél az apport megszavazása előtt, úgy hogy már a Deltások is interjút adtak a pf-nek, az egyik fő résztvevő (GT) csak úgy eltűnjön a képből minden további közlést mellőzve. Várom továbbra is hétfőig bezárólag a híreket. Szerintem jönni fog még valami erre vonatkozó.

fügét szedünk, pardon?

#850111 stuck_at_177 Előzmény: #850109

óh, szerintem tanultak Simicskából. Olyan biztosítékok lehetnek (opciók, együttmüködési megállapodások, ki tudja még mi), h ilyen puccsra kicsi esélyt látok.

fügét szedünk, pardon?

#850110 andybleque Előzmény: #850108

Szerinted Vac-nál még parkolnak még mást illető papírok? Szerintem már nem...

fügét szedünk, pardon?

#850109 andybleque Előzmény: #850107

Ezzel én is egyetértek, nem 5% alatti darabokra szedték. Szerintem ma este / hétvégén hír a maradék pakkokról. Viszont szerintem úgy történt az allokáció, hogy 33% felé még senki ne kerüljön (pl. tőkealap + magánszemély) - ennek oka az SCS által is említett biztosíték, hogy a kgy előtt nehogy kesztyűpuccs legyen. Kivéve persze, ha kellően fogva vannak a ketyszűk ezzel-azzal.

fügét szedünk, pardon?

#850108 stuck_at_177 Előzmény: #850107

Amíg nála parkolnak a papírok, addig van valamiféle kapcsolata a mindenkori hatalmi központtal. Legkésőbb kedden már többet tudunk. Ha addig nem érkezik bejelentés, akkor ott be lehet tekinteni a részvénykönyvbe, és lehet kérdezni. Még ha elutasítóak is lesznek a válaszok, hátha valami infómorzsa azért leesik. Mert fura, h csili-vili helyen a kgy, nagy tervek, tőkeerős és prosperáló jövőbeni nagytulaj (delta), de pillanatnyilag nincs egy más nagytulaj se? Hát nem félnek, h valaki most bevásárol és csinál egy takeovert? :)

fügét szedünk, pardon?

#850107 wisvik Előzmény: #850106

Én már nem hiszek Vaculaknak. Szerintem már nincs a tűz közelében. Azt is észrevettem, hogy nem csak belém köt sokszor, de az én korábbi gondolataim és számolgatásaim mentén is halad néha és idézgeti is őket. Valószínűleg nem tud már ő sem semmit csak jár a szája.

fügét szedünk, pardon?

#850106 stuck_at_177 Előzmény: #850098

Egyelőre legyen legalább 1 nagytulajunk kgy-ig. Remélem Vaculak bennfentes infói most nem igazak a 7 törpéről. De ha igen, rá kell kérdezni a kgy-n, h hogyan akarnak így nagy céget építeni, ha 1 nagytulak sincs. Senki nem bízik a cégben, csak a kicsik? ;)

az összefüggés az, hogy …

#850094 kata311

az összefüggés az, hogy kv bedobta kódolva, és amit ő bedob, az előbb-utóbb valamiképpen létrejön, megvalósul

rá kell jönni, kire-mire utal