Akkor most hogy van, ma még jöhet hír a Globterm és Bakai pakkokról , tegnap volt , vagy ma van a jelentési határidő ?? Vagy szétszórták mindkét pakkot 5% alatti részekre ??
Akkor most hogy van, ma még jöhet hír a Globterm és Bakai pakkokról , tegnap volt , vagy ma van a jelentési határidő ?? Vagy szétszórták mindkét pakkot 5% alatti részekre ??
Akkor végül is mozi van nem SCS? Türelmesen várni a végét...
Tegnap 124-en zárt. Szerintem pár forint fel vagy le van most benne a hírig. Utána a hírtől függő mozgás. Most a 118-ig való lecsökkenést nem látom indokoltnak. De meglátjuk. :)
TA....
Remelem ma 118 korul zarunk es akkor nehany kereskedesi nap mulva kitorhetne... (egy darabra sincs mar penzem, nem azert varom le, hanem h zavarjuk le gyorsan az idot kitoresig)
ja ne, ennél még a könyvvizsgáló is egzaktabb! ;)
Télleg Wisvik, mire jutottatok Katával a kv-ból való jóslással? ;)
Váratlan fordulatok, lehetőségek érkezése a munkádban vagy egészségeddel kapcsolatban ne lepjen meg! Engedd, hogy belső hangod megszólaljon, hagyd, hogy tudásod vagy az interneten érkezett információk rád találjanak! Jobban is leszel!
KONYVVIZSGALO-SZIKRET ma, 07:26
JÓSKA !
LEVELET HOZOTT APÓS TA ?
TA !
NO KEDD LI
MINDIGTÉVÉ ?
KIKELET KINYUGAT KIDÉL KIÉSZAK ?
KI LIMANDZSÁRÓ ?
PÁRDONPÁRD !
Lehet én is benézek. De ezt majd BCS szemébe nézve,neki címezve. Ebben bennem partnerre fogsz találni,ígérem.
azért a kgy-n majd megkérdezzük, hogy hol a 156m részvény, miért nincs székhelyváltozás (májusban még lett volna), mi az 70 millió forintos váltókövetelés és ki a fizetésre kötelezett. megkérdezzük, hogy a friss és ropogós végrehajtás miért és miből következett. :)
Azt azért nem várnám, hogy semmi infót nem adnának a 156M rv hollétéről és nekimennének a kgy-nek. Az nonszensz szerintem. Olyan nincs.
Nem igazán. "Úriember"Vaculak írt a 7 törpéről: az pont darabonként 5%alatt.
pont az,amit pár perce írtam. Készre hozták a céget,összefoglalták,mi van,tálcán odatették az új büfi elé. Már,csak meg kell szavazni. Ez volt BCS-ék hattyúdala.
Sztem holnap tépés,főleg,ha bejelentik,hogy keddre a közgyüli miatt fügét kérnek.
Legyen így, lőjjék be a 11 est.
Asszem mára ezt a gyorsjelentést kaptuk, mást nem látok egyelőre.