Regisztráció Elfelejtett jelszó

TIM

Lesz ma hír? :)

#849995 SCS Előzmény: #849989

Ezt a választást engedjétek már el...kutyát nem befolyásol,max Bp-en győzhet az ellen 1-2helyen, de nagyon messze lesznek ők a pénzeszsáktól.

Sztem a közgyülire várnak,hogy a cég olyan helyzetbe kerüljön,hogy mindenki gond nélkül megszavazza az új IT-t, nyomdászpapírok el legyenek allokálva--gondolom még kgy előtt nem akarják,hogy felbukkanjon az új büfi,mert akkor, ha a jelenlegi strómannok valami minipuccsot hajtanának végre, nagy bajba kerülne az új büfi a 33%-ával(kötvét egy megpuccsolt cégben), szóval sztem megvárják,hogy tisztán, új IT-tagokkal lemenjen a móka. Utána sztem gyorsan felpörögnek az események--még az új tulaj bejelentés előtt fel kell húzniuk az árat,hogy az azonnal megteendő ajánlat biztos,h sikertelen legyen. És ott gyorsan jöhessen a tőkeemeléssel a többségbe kerülés. Sőt lehet egyszerre akarják mindezt...

De hát uraim,mi már tudjuk a végeredményt, miért izgulunk,hogy belövik-e a tizenegyest a 89. Percben?:)

#849989 stuck_at_177 Előzmény: #849986

Tényleg és őszintén nem értem, h mi szükség van ebben a fázisban a kavarásra. Alig van forgalom, nem tudnak keresni az árfolyamon, nem tolonganak a vevők. Mire várnak? Nem hinném, h a választásra, de másra nem nagyon tudok gondolni. Ha meg csak a delta lenne, nem mindegy, h ma vagy kedden vagy 3 hét múlva derül ki?

#849988 wisvik Előzmény: #849985

Semmi. Ususfructus egy kekeckedő figura és sokszor mellé is beszél szerintem. Korábban is ragaszkodott ahhoz, hogy mekkora hülyék vagyunk, hogy azt hisszük, hogy az EST majd tőkét emel apporthoz, mert az milyen szar lesz nekünk kisbüfiknek és magunk ellen beszélünk. Az ő álláspontja az volt, hogy majd mindent hitelből old meg a cég. Ehhez körömszakadtáig ragaszkodott is akkor. És lám... Szóval csak ennyire érdemes vele vitatkozni szerintem.

#849986 SCS Előzmény: #849985

Semmi gond vele. De ha elhisszük a tegnapi híremet( márpedig ennél nagyobb bizonyosság nem nagyon létezik), akkor inkább vicces,hogy mit össze kavarnak,míg eljutnak a végkifejletig. Kicsit olyan,mint a lottóötös tulajnak visszanézni a sorsolást,hogy mekkora nyelvenpörgést produkáltak a showmanek 19.15-19.30 között..:)

#849985 stuck_at_177 Előzmény: #849982

De komolyan, mi a hiba abban a gondolatmenetben, amit a szektában leírtam? Tényleg érdekel, mert keszüljünk fel minden eshetőségre, bármikor jöhet egy pofon.

#849983 SCS Előzmény: #849977

Itt van még BCs...hosszú a bűnök árnyéka, slampos cég slampos megoldások. Most az Est-ről beszélek(nem Delta), remélem az új tulaj új stílust is hoz,mert ez így elég balkáni-tróger. A soha viszont nem látásra, BCs.....

#849981 Johny King Előzmény: #849980

Tudod Wisvik, nagyon sok buta ember részvényes. El sem tudnád képzelni milyen sok embernek van arra pénze (pénzügyi ismeret és józan ész nélkül), hogy részvényt vásároljon.

Volt "szerencsém" néhány közgyűlésen résztvenni....

#849980 wisvik Előzmény: #849979

Azt nem értem mért olyan fontos a sok ökörnek, hogy elhigyje, hogy milyen fasza cég a Delta miközben mindenki azt várja, hogy az igazi nagybelépő megjelenjen, és szarnak a Deltára. Akkor meg nem tökmindegy nekik ha már nem látnak az orruknál úgyse tovább?

#849977 wisvik Előzmény: #849975

Azért a rohadékok megintcsak lenyomták a végét. Ha az IT tagok két napja jelentettek, akkor ha bárki másnak is jelentenivalója van azt elvilg ma már meg kéne tennie, nem? Azt nem hinném, hogy többnapos különbséggel írogatnák jóvá egyesek számláján az új rv-ket.

#849976 stuck_at_177 Előzmény: #849975

Hosszú ideig ott mentem el a földszinti képernyők előtt és rájuk se néztem, csak a ferrarikat sasoltam a szalonban. Bezzeg az utóbbi 1 évben... ;)

#849975 SCS Előzmény: #849974

Elég provokatív a helyszín, mondjuk. Itt van a tőzsde, az MNB egy része(felügyelet, FB stb).

Remélem azért, hogy megadják a módját emberünk színre lépésének.

#849974 stuck_at_177 Előzmény: #849970

hééé, én kérdeztem előbb!! :D :D

Kéne jönnie, bár ez a látszólag egyszerű határidőszámítás mégsem olyan egyszerű. :) Ez a pár nap már nem oszt-nem szoroz. Ha nem tudjuk meg hétfőig, akkor kedden meglátjuk, mit mutat a könyv. De addigra ki kéne jönnie a hírnek, szóval ha addig nem.lesz akárcsak egy 5%-os tulaj is (ami azért röhej lenne, mert mit bohóckodunk még), akkor tényleg szétkapták a pakkokat szvsz. De akkor a strómanokat kell kigyűjteni, és megkérdezni a csili-vili bankpalotában parádézó öltönyösöket, h mi a vihar van! ;)