Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

TIM

mocorgás a levegőben

#849949 wisvik Előzmény: #849945

No igen. Reméljük így tényleg hamarabb visszajön neki. Az a szívás, hogy ha túl leszünk itt is az elmebeteg érthetetlenül túlhypeolt kezdő rally-n, akkor az értékekre épülő további fejlődéstől pont olyan árfolyamgörbére lehet számítani mint az opusnál. Megcsinálták amit ígértek, behozták a tényleg szép profitot termelő fundát, az árfolyam lefeleződött. Így megy ez. Okosan kell kiszállni.

mocorgás a levegőben

#849948 Johny King Előzmény: #849947

Még egy ilyen vételre jó lennék, csak nem merem bevállalni mert az én lelkemen fog száradni... Bár próbálkozom!!!

mocorgás a levegőben

#849945 Johny King Előzmény: #849943

"Megfűztem" egy közeli rokont, hogy cseréljük le az opus pakkja felét, mert ott sajnos felezett, Itt pedig úgy érzem hamarabb fog visszajönni a bukta.

Szabad kezet kaptam.

mocorgás a levegőben

#849943 wisvik Előzmény: #849942

wowww... komoly rejtett tartalékaid vannak ha 400k után még ennyit tudsz venni...

Mai Pf cikk a deltáról

#849941 stuck_at_177

P.L.: Keresgéltünk, és szerencsésen egymásra találtunk. Mind a két fél felismerte azokat az előnyöket, amelyet egy esetleges partnerség hozhat, ennek mentén kezdtünk el beszélgetni.

Sejthető volt a cég tevékenysége, amikor májusban beválasztották a cég igazgatóságába a magyar Microsoft egykori vezetőjét, Papp Istvánt. Ekkor már tárgyalásban voltak az Est Mediával?

B.Zs.: Úgy tudom, hogy a tárgyalások már elindultak a kinevezéskor, de nem vagyok biztos benne, hogy csak kizárólag velünk tárgyaltak.

Igen... Hm...

- 2019. 05. 28.: Pappot a kgy. beválasztja az IT-be.

- 2019. 04. 19.: a Park Teniszklub Zrt. megveszi az EMIREM Befektetési Kft-től (Hartmann cége) az XT Media Kft.-t.

Tehát 05. 28-án épp csak elindultak a tárgyalások. Miközben egyes fórumozók már 04. 30-kor tudták a deltát. ;)

Jó kis cikk ez! ;)

A 04. 30-i kgy kudarcba fullad, folytatólagos kgy-t rendelnek el 05. 28-ra, feltűnik Papp és Perger. Télleg, sima ügy volt, keresgéltek és találkoztak. Aha, akkor miért kellett a dupla nyomda, Papp és Perger? 03. 29. (Kgy meghívó kiküldése a napirendi pontokkkal) és 04. 29. (lényegi pontok törlése) mi történhetett? Mindegy, ez már a múlt, csak megütötte a szemem. A többi részét is így olvassuk! De abban igaza lehet, h mással is tárgyalt BCs. Épp rá várunk! ;)

DELTA - EST

#849937 tozsdekrach Előzmény: #849936

apropó úgy néz ki lett egy új kopaszunk , Bártfai Zsolt (B.Zs.)

;))) majdnem BCS , BZS - egy betű eltérés :D

DELTA - EST

#849936 tozsdekrach Előzmény: #849935

Jó kis PR cikk lett , elteszem későbbre )) meg is indult picit közvetlen a cikk után , de úgy látom próbálják visszafogni a vadlovat..

El fogunk szállni...

#849935 wisvik Előzmény: #849934

Ez is jó észervétel, igen. Vajon mi elől kellett menekülniük előre ha nem az anyagi gondok elől? No de SCS tegnap már megírta mi volt a konszenzus róluk a meeting-en. Nem kell hozzátenni semmit.

El fogunk szállni...

#849933 Johny King Előzmény: #849926

Basszus el fogunk szállni, mint a győzelmi zászló!!!

Nekem még ma vennem kellett volna néhány opusba beragadt ismerősömnek, de vagy nem elérhetőek, vagy rossz jelszót kaptam...

pf cikk

#849932 wisvik Előzmény: #849931

"Úgy gondolom, hogy az Est Media esetében még a kisbefektetői reflexek, a spekik mozgatják az árfolyamot. Ebben a körben azt szokták mondani, hogy a pletykákra venni, a hírre eladni kell, szerintünk pontosan ez történt az elmúlt hetekben. Hisszük, hogy ez a volatilis részvényárfolyam már rövidtávon felvesz egy reális értéket és onnan elkezdődhet a fundamentumokra és működésre alapozott értéknövelés."

Lássuk...

pf cikk

#849931 wisvik Előzmény: #849928

"Egy közel 9 milliárd forintos rövid lejáratú kötelezettség miatt a piacon elterjedt a pletyka, hogy csődben van a Delta Csoport."

Ezek figyelik miket mondok a fórumon. Híres lettem :-) ... De rosszul is olvasnak ugyanis csak a Systems-ről volt szó.