Írta más is a mai napot mint utsó nap nagytulaj jelentésre , odaát Vac már arról beszél hogy 7db kicsi törpe 12,9 m db-al mind a hét éppen 5% alatt , hát nem tudom... mondjuk ott van még a Bakai 34 m pakkja is..
Írta más is a mai napot mint utsó nap nagytulaj jelentésre , odaát Vac már arról beszél hogy 7db kicsi törpe 12,9 m db-al mind a hét éppen 5% alatt , hát nem tudom... mondjuk ott van még a Bakai 34 m pakkja is..
kicsit eltevedtem mostanaban a jogi reszekben....
Kedden jelenteni kellett Pappnak es a Perger kotodesu Panternek....
Keddtol szamitva t+2 él a tobbi esetleges leendo 5% feletti tulajra?
Nem varnek sok 4,99%os tulajt, ugyanakkor, ha hataridon belul nem jon kozlemeny befolyasszerzesrol, akkor gebasz van....
Szoval t+2, azaz ma ejfel a hatarido skacok?
Akkor a korábbi modellem sem áll ezek szerint nagyon messze a valóságtól ;-) ...
Kedves vagy, megérdemelnél már egy tiszta,átlátható,stabilan emelkedő árfolyamú papírt
Én akkor is örültem neked, amikor nem volt infód, vagy nem hiteles forrásból volt.
Itt vannak olyan figurák, akikkel még annak is örülnék, ha a vesztesek csapatát erősíteném.... :)
Én itt, és amott is NAGY köszönömmel tartozom nektek! :)
Azért van oka. Nem csak úgy úri passzióból.Végre nem másoktól, számonkérhetetlenül van infóm. Olyan tény, amilyen bizonyosságra vágytam mindig is egy papír esetén.
És nem csápolok. Figyelek. De már sokkal nyugodtabban,mint bármikor az elmúlt 2 évben.
RE védőszárny: Hévízi-tó takarító brigádjának lecserélése 2x év után egyik napról a másikra....
--------------------------
Nem kellett neki pár nap és itt csápolsz közöttünk. :)
Nekem az IT-vonal erősebbnek tűnik. Kevesebb tőke és kockázat, sok-sok állami megrendelés. Ettől függetlenül ma konszenzus volt abban,hogy jelenleg elég gatya a Delta pénzügyileg.
És valamiért mégis védőszárny alatt van.
Clear!
Franc se tudja, hogy a Telenor ide jön-e, de az biztos, hogy bizonyos körök lényegében az MT konkurenciáját akarják megcsinálni. Lesz Telenor-Digi szvsz, csak azt nem tudjuk, hogy pontosan milyen háttérrel, és hol. De nagyon hamar, mert jövőre sok kormányzati intézmény hírközlési/IT keretszerződése lejár. Utóbbit nem kérdés, hogy ki viszi, már csak az előbbit kell megoldani
Nem is tudnék jobban egyetérteni
pedig az első 50k-t olyan nyugiban tudtam megvenni,hogy szinte nem is látszott,80 fillért mászott fel csak az ár. A látványkonyha már nem én voltam.
Azért már csak sportból is vissza fogom fejteni,hogy miért ezek.
basszus: a futur kiszórást láttam! mondom, most lesz ebből est vétel. és elkezdett megjelenni a monitoron, de a feleségem már nyüszögött, hogy elkésünk a szülőiértekezletről. Így lecsaptam a laptop fedelét.... :) :)
Látod mégis igaz lehet, hogy a pénznek nincs szaga.
Reggel írtam,hogy sokat agyaltam az egészen. Bár etikátlannak és sunyinak tartom BCS és csapatát--most is, de ha már ezt benyelte mindenki, akkor lehet benne ráció,hogy oda teszik a papírt,ahová akarják,nem fog beszakadni. Ez visszakereshető.
Aztán jött ez a mai monstre tárgyalás,aminek az elején történt,amit írtam. Minden logikai megfontolásnak ellentmond,hogy NER-es ek lesznek. De ha azt látod,hogy már azok,akkor vitatkozhatsz a ténnyel,csak nem érdemes. Orr befog, futur kiszór, Est a zsákba. Számomra már nem kérdés sem a NER, sem a végső tulaj. Ez nem pletyka, sugás,szemcsippantás stb. Ez maga a nyers valóság, ami pofánvert.
De tégy belátásod szerint.
37 k van ahogy eddig is írtam. De lehet azt is eldobom, erre utaltam lentebb.
Most táraznál ki? Mikor talán már a finisbe érünk végre? Miért? Meg azt írtad, hogy már csak annyival vagy benne, ami már nem szinte is érdekel. Mi történt?
Kitárazok*