Regisztráció Elfelejtett jelszó

TIM

ettől még lehet emelkedés

#849882 tozsdekrach Előzmény: #849881

Írta más is a mai napot mint utsó nap nagytulaj jelentésre , odaát Vac már arról beszél hogy 7db kicsi törpe 12,9 m db-al mind a hét éppen 5% alatt , hát nem tudom... mondjuk ott van még a Bakai 34 m pakkja is..

#849881 BCS! Előzmény: #849880

kicsit eltevedtem mostanaban a jogi reszekben....

Kedden jelenteni kellett Pappnak es a Perger kotodesu Panternek....

Keddtol szamitva t+2 él a tobbi esetleges leendo 5% feletti tulajra?

Nem varnek sok 4,99%os tulajt, ugyanakkor, ha hataridon belul nem jon kozlemeny befolyasszerzesrol, akkor gebasz van....

Szoval t+2, azaz ma ejfel a hatarido skacok?

#849880 wisvik Előzmény: #849874

Akkor a korábbi modellem sem áll ezek szerint nagyon messze a valóságtól ;-) ...

#849878 SCS Előzmény: #849877

Kedves vagy, megérdemelnél már egy tiszta,átlátható,stabilan emelkedő árfolyamú papírt

#849877 Ellia04 Előzmény: #849876

Én akkor is örültem neked, amikor nem volt infód, vagy nem hiteles forrásból volt.

Itt vannak olyan figurák, akikkel még annak is örülnék, ha a vesztesek csapatát erősíteném.... :)

Én itt, és amott is NAGY köszönömmel tartozom nektek! :)

#849876 SCS Előzmény: #849875

Azért van oka. Nem csak úgy úri passzióból.Végre nem másoktól, számonkérhetetlenül van infóm. Olyan tény, amilyen bizonyosságra vágytam mindig is egy papír esetén.

És nem csápolok. Figyelek. De már sokkal nyugodtabban,mint bármikor az elmúlt 2 évben.

#849875 BCS! Előzmény: #849874

RE védőszárny: Hévízi-tó takarító brigádjának lecserélése 2x év után egyik napról a másikra....

--------------------------

Nem kellett neki pár nap és itt csápolsz közöttünk. :)

#849874 SCS Előzmény: #849872

Nekem az IT-vonal erősebbnek tűnik. Kevesebb tőke és kockázat, sok-sok állami megrendelés. Ettől függetlenül ma konszenzus volt abban,hogy jelenleg elég gatya a Delta pénzügyileg.

És valamiért mégis védőszárny alatt van.

#849872 andybleque Előzmény: #849858

Franc se tudja, hogy a Telenor ide jön-e, de az biztos, hogy bizonyos körök lényegében az MT konkurenciáját akarják megcsinálni. Lesz Telenor-Digi szvsz, csak azt nem tudjuk, hogy pontosan milyen háttérrel, és hol. De nagyon hamar, mert jövőre sok kormányzati intézmény hírközlési/IT keretszerződése lejár. Utóbbit nem kérdés, hogy ki viszi, már csak az előbbit kell megoldani

#849870 SCS Előzmény: #849867

pedig az első 50k-t olyan nyugiban tudtam megvenni,hogy szinte nem is látszott,80 fillért mászott fel csak az ár. A látványkonyha már nem én voltam.

#849869 SCS Előzmény: #849865

Azért már csak sportból is vissza fogom fejteni,hogy miért ezek.

#849867 Ellia04 Előzmény: #849864

basszus: a futur kiszórást láttam! mondom, most lesz ebből est vétel. és elkezdett megjelenni a monitoron, de a feleségem már nyüszögött, hogy elkésünk a szülőiértekezletről. Így lecsaptam a laptop fedelét.... :) :)

#849864 SCS Előzmény: #849860

Reggel írtam,hogy sokat agyaltam az egészen. Bár etikátlannak és sunyinak tartom BCS és csapatát--most is, de ha már ezt benyelte mindenki, akkor lehet benne ráció,hogy oda teszik a papírt,ahová akarják,nem fog beszakadni. Ez visszakereshető.

Aztán jött ez a mai monstre tárgyalás,aminek az elején történt,amit írtam. Minden logikai megfontolásnak ellentmond,hogy NER-es ek lesznek. De ha azt látod,hogy már azok,akkor vitatkozhatsz a ténnyel,csak nem érdemes. Orr befog, futur kiszór, Est a zsákba. Számomra már nem kérdés sem a NER, sem a végső tulaj. Ez nem pletyka, sugás,szemcsippantás stb. Ez maga a nyers valóság, ami pofánvert.

De tégy belátásod szerint.

#849862 stuck_at_177 Előzmény: #849860

Most táraznál ki? Mikor talán már a finisbe érünk végre? Miért? Meg azt írtad, hogy már csak annyival vagy benne, ami már nem szinte is érdekel. Mi történt?