Regisztráció Elfelejtett jelszó

TIM

ettől még lehet emelkedés

#849860 tmeszaros361 Előzmény: #849858

Nem tudom,eddig full ellene voltál. Nem láttad benne a logikát, a businesst. Most meg betárazol és ez a business. Én meg lehet kitártátok.

#849859 Ellia04 Előzmény: #849858

SCS: én opi részvényes is vagyok, szóval örülök, ha egy szakmailag felkészült fickó lesz a fedélzeten! :)

Szóval bármi lesz, ha Te elégedett leszel/vagy, akkor 100%, hogy én is. :)

Köszönöm:

Janika01-04

#849858 SCS Előzmény: #849857

Ez teljesen esetleges volt. Már augusztusban érett,hogy beállok, rajtam múlt,hogy csak most. Ebben ne láss semmi tudatosságot. Max a sors keze.

Most már lehet akár telenor is,igaz,kell majd hozzá hígitás bőven. Meg lehet az viszi majd 50% fölé az illetőt,mert most gondolom 33%-nál nem szerez többet.

De én inkább egy 4ig2-tőt látnék a storyba. Ahhoz kevesebb lekötött tőke kell.

#849857 wisvik Előzmény: #849854

Elmentem futni és most értem vissza. Két kérdés jutott közben az eszembe. Vajon véletlen lehet, hogy épp most juthattál ehhez az infohoz? Mármint az időzítésre gondolok. A másik, hogy mi várható ezután mint behozandó biznisz szerintetek? Valami ötlet?

#849854 SCS Előzmény: #849852

Azért majd figyelni kell a történéseket, bár így azért eggyel könyebb optimistának maradni. Ami meglepett,hogy már most is tele vannak állami megrendelésekkel....

#849850 SCS Előzmény: #849849

Hát én is majdnem lefordultam a székről,gondolhatod... de itt nem az érzelmeknek van a helye. Ha még erre sem vettem volna, akkor asszem komoly lúzernek érezhettem volna magam,ha végignezem a sztorit

#849849 tmeszaros361 Előzmény: #849848

SCS b+ emésztgetem. Te voltál itt eddig a legjózanabb ellensúly. Mi a fsz van? :D van ilyen?

#849844 wisvik Előzmény: #849839

Köszi szépen SCS! Hajrá!! Már nagyon várom mi sül ki belőle!!!