Regisztráció Elfelejtett jelszó

TIM

A GlobTerm mögött lehet "valaki"...

#849636 tozsdekrach Előzmény: #849611

Szia, én úgy értelmezem a tegnap ESTi közleményt, hogy a GlobtTerm 5% jelentési kötelezettség feletti befolyása szűnt meg az EST-ben, miután múlt pénteken megkeletkeztették az első nyomdát, így azóta már összesen 258 m db részvény van. Szóval szvsz a Glob-nak megvan az a 10 m db papírja, és azzal csökkent 5% alá (3,87%-ra a 258 m db-hoz képEST) - ha ma zárás után jön a hír, hogy a 84 m db első nyomdász csomag a Glob-hoz került, akkor a Glob-nak kötelező vételi ajánlatot kell tennie, nem ? Lehet ezért vagyunk itt 119-nél már egy ideje.. az árfolyam nem hazudik..

GlobTerm

#849628 stuck_at_177 Előzmény: #849627

Nem látok a Ptk.-ban kizáró tényezőt, szóval igen, fel lehet függeszteni az rkgy-t is. Akkor acélozzuk meg a lelkünket erre a lehetőségre is! :)

GlobTerm

#849627 BCS! Előzmény: #849624

Az a jo ebben a sztoriban, hogy egyszer biztosan vege lesz. Janikaval abszolut egyet tudok erteni, legyen mar vege, akarhogyan.... :)

Az rkgy is mehet 2 reszletben, mint tavasszal a rendes kgy? :) Ha a lehetoseg adott hozza, akkor elni is fognak vele szvsz...

Globterm rv eladás

#849625 stuck_at_177

Jó reggelt!

Mire ébred az ember... Asszem a kötelező vételit a Globterm oldaláról most már kizárhatjuk. :) Lássuk a többit!

Remélem, h lesz valami jó név a befolyásszerzők között, mert ha nem, akkor ki tudja mikor lesz itt bármikor is akkora többszörözős sztori, mint amiben reménykedtem.

De miért kellett ezt a tájékoztatást késő estére hagyni...

GlobTerm

#849624 SCS Előzmény: #849622

Köszi a kedves szavakat. Bár,ha nagyon őszinte vagyok, ezt a cégvezetést általában magáért, a saját céljaiért teszi az ember. Ha közben még másoknak is jót teszel vele, az igazi flow élmény.

Én nem hiszek ilyenekben,amiket említettél. Mi történne a hölgyekkel,mégis, ha kiderülne a svindliség? Semmi. BCS széttárnà a kezét, ő megpróbálta...én a sokat emlegetett közgyűlésen(ahol találkoztunk) meggyőződtem róla,hogy ennek az embernek nem egyenesek a szándékai, nem is valami intelligens fajta. Beletenyereltem 1-2lényegi kérdésbe és Pergerrel együtt agresszívvé váltak. Nekem ennél több bizonyíték nem is kellett. Ki is szálltam rövidesen.

Számomra már csak az a kérdés, mennyi trükköt tud még büntetlenül lenyomni a büfik torkán.

GlobTerm

#849622 BCS! Előzmény: #849605

Oszinten tisztellek azert, hogy magad is vezetsz/vezettel ceget, ami erteket jelentett mas szamara is, DE tudom, hogy mikor megjon a bizonyossag, akkor itt fogsz csapolni kozottunk es be fogod latni h nem atbaszas. ( jozan paraszti esszel... Te teremtenel lehetoseget arra h az altalad atbaszott spekulansok megismerjek a lanyodat es esetleg az edesanyadat??? Csaba megtette, a lanyaval nem is egyszer....)

GlobTerm

#849618 wisvik Előzmény: #849610

Mit tudod te mennyi kp-ért adta el ezt a kövtelést. Simán beleférhet még a Deltának is. Annyira azért nem megy rosszul nekik.

GlobTerm

#849616 wisvik Előzmény: #849611

A másik, hogy ki venne meg 10M rv-t a gt-től 2.35Mrd-ért amikor piacon a felébe sem kerülne?

GlobTerm

#849613 wisvik Előzmény: #849611

Ezt én Belugához hasonlóan logikai bukfencként értelmezem. Nem szűnhet meg és keletkezhet egyszerre, egyazon tőkeemelés okán a befolyása a globtermnek a cégben. A befolyás megszűnése pedig csak azt jelenti, hogy 5% alá esett a részesedése, nem pedig azt, hogy nincs már egy darab rv-je sem. Akkor értékesítésről kellet volna beszámolnia, nem pedig arról, hogy az új rvk megeletkeztetése miatt.

GlobTerm

#849611 Johny King Előzmény: #849609

Ott van a közlemény végén, hogy befolyása ezzel megszűnt, vagyis jelenleg zéró!!!

Holnap jön a másik bejelentés, hogy kapott 84 millió db papírt, azzal befolyása 32,55 %-ra nőtt!

És meg is van a 2,35 Mrd a tranzakció zárásra (kérdés ki vette meg a pakkot)!!!