Regisztráció Elfelejtett jelszó

TIM

Hír előtti kv :)

#849522 stuck_at_177 Előzmény: #849521

KONYVVIZSGALO-LAKTANYA ma, 12:46

Tehát az Ipar 4.0-át tekinthetjük úgy is, mint annak következményét, hogy az 5G/IoT technológia, a felhőszolgáltatáshoz kapcsolódó megoldások és a gépi tanulás beszivárog a gyárakba és átalakítja azok működését, lehetővé téve, hogy minden döntés alapja az adat legyen.
Növekedési stratégiánk 3 pilléren nyugszik:  Akvizíciók  Termékfejlesztés  Kompetenciák átalakítása / fejlesztése 5.1 Akvizíciók Egy teljes Ipar 4.0 termékportfolió kialakításához, illetve a regionális piacralépés gyors megvalósításához további társaságok felvásárlását is tervezzük. Potenciális akvizíciós célpontok meghatározásához részletes piacelemzést készítünk. Főbb szempontok:  Referencia, kész termék és min. 1 millió euró árbevétel  Preferáltan hazai, cseh, szlovák vagy lengyel piaci jelenlét  Egyedi, az ipari digitalizáció területén saját hardver vagy szoftver technológia

Hír előtti kv :)

#849521 stuck_at_177 Előzmény: #849520

KONYVVIZSGALO-LAKTANYA ma, 12:44

Elsődleges ügyfeleink tehát azok a hazai és nemzetközi Tier 2, 3, 4 szintű beszállítók, közép- és nagyvállalatok, amelyek számára kritikus kérdés, hogy megfelelhessenek legnagyobb megrendelőik, a nemzetközi nagyvállalatok megújuló igényeinek és előírásainak. Ezeknek a cégeknek a fennmaradását is az határozza meg, hogy hogyan lesznek képesek alkalmazkodni az új Ipar 4.0 trendekhez

Last

#849514 stuck_at_177 Előzmény: #849513

Most már bírjuk ki. A befolyásszerzési bejelentések izgik lesznek. Kibújnak-e a kötvét alól? Kik lesznek a befolyásszerzők? Tisztábban látunk-e már, vagy megy tovább a lebegtetés?

Last

#849511 stuck_at_177 Előzmény: #849510

Igen, inkább hűtésnek láttam én is a bennfentes infókat. Nem tudom, h akarják megoldani. De hamarosan kapunk infót a gondolkodáshoz a közzétételeken keresztül.

Last

#849510 SCS Előzmény: #849508

Engem az zavart a múlt héten( és ez utalt sztem a héten várható fejleményekre is),hogy nem láttam igazán nagy vételeket,cseles árejtést majd nagy darabszámú takarítást felfelé stb.

Ha valami komolyabb menet lenne várható, arra a feléneklő banda--már csak önfényezés okán is--utalást tett volna. Én inkább hangulathűtést láttam.

Ne feledjük,közel 50 milliardos a market cap. Ide a Telenor is kell, hogy ez igazolva legyen,ever. Most mintha minden insider óvatosan tologatná az időpontot...félreértés ne essék,pénteken mindent kiszórtam 121-en. De legyen szerencsétek.

Last

#849509 Johny King Előzmény: #849508

Azon gondolkozom, hogy benyögnek-e még ma nyitás előtt egy olyan hírt, hogy pénteken 5% alá került a Globterm?

Mielőtt megkapnám bárkitől az ellenkezőjét, jelzem, hogy fullon vagyok!!!

Last

#849508 Johny King Előzmény: #849502

Ma reggel úgy gondolom, hogy csak holnap zárás után kapunk némi infót tulajdonszerzésről és nem lesz kötelező vételi ajánlat. Viszont lassan elindulunk felfele, bár lehet, hogy még ma bedobják, hogy a Globterm teljesen kitárazott tőzsdén és tözsdén kívül. Lehet erre célozgat ez a pöcs FR(F)?

Last

#849506 SCS Előzmény: #849505

Félreérted. Semmi gondom, ha insider és így játszik. Tudja a kockázatát,bevállaja, bejön vagy nem. Tiszta.

A gondom azzal van, ha szerepet téveszt. Ha manipulál olyanokat,akiknek nincs meg ugyanez az infója. Ha eljátsza a tiszta kezet, a szentet(lásd még az "ultrabölcs" vaculakot),közben meg az ellenkezőjét teszi,mint amire biztat. Ráadásul nagy rájuk a kabát, hamar le lehet venni, hogy egy ócska kis strómann mindegyik( last egy vidéki közighivatalban xedik alkalmazott, gondolom most akasztott pár milliót a "szentBCS" infóival,hirtelen már tényezőnek hiszi magát. Vaculak meg rendszeresen "ujjabb"-nak írja a nóvumokat. Látott már valaki menő 60-as ügyvédet ennyire hadilábon állni a magyar nyelvvel??)

Last

#849505 Ellia04 Előzmény: #849504

Te is és JK is tudjátok, hogy nem vagyok hozzátok mérhető figura, de én azt gondolom, hogy mi akik ide betettünk valamit, nem voltunk hülyék. Felmértük a kockázatot és tudjuk/tudtuk, h elbukhatunk mindent.

Ha valaki 'tuti infókra' kereskedik, akkor az megnézheti magát. - Én ezért biztos nem fedném meg Lastot.

Az Est Média még mindig ultra nagy kockázatot rejt magában. De egy dolog biztos, hogy 2017 augusztusa óta valaki - aktuálisan valakik, fogják a kezét a cégnek, és nekik jóval nagyobb érdekük fűződik tovább vinni a céget, mint mondjuk nekem részvényesnek lenni. De belevágtunk - végig visszük! Én abban bízom, hogy OPUS 2 épül hamarosan! :)

Last

#849504 SCS Előzmény: #849499

Engem a hányinger kerülgetett. Fellengzős,kétszínű.

Persze,hogy olvasta a fórumot, de közben leszokott róla.....mert a családtagok,az élet blablabla...hogy megvilágosodott a kis agyagedény, valahogy most egy 35%-os esés már nem motiválta az eltűnése után. Máskor 10-ed ennyiért is szétfloodolta a topicot...de most már felülemelkedett mindenen,hiszen BCS betartotta az igéretét és fundát hozott....A szent ember...Vajon miért vált hirtelen ilyen érdektelenné a fórumozás iránt last? Csak nem egy minimális lelkiismeretfurdalás gyötri?

Hogy teljesen fölösleges az egész,hiszen úgyis a manipulátor strómann barátai érdekei határozzák meg a mozgásokat? Innentől meg lassan már nem lesz infoközelben, túl nagy lenne a kockázata,ha mégis folytatná. Nekem ez egy búcsúüzenetnek tűnt. Nem fog hiányozni,de a nevét egy életre megjegyeztem. Fogunk mi még találkozni, a karma nagy úr.....

Last

#849501 Ellia04 Előzmény: #849500

Nekem egy kicsi csalódás lesz, ha nem lesz kötelező vételi ajánlat. Hogy miért? Mert, itt dekkolunk 120nál elég régóta, mert további időhúzásra ad lehetőséget, mert a név körüli "lengetések" további fantáziálásra adnak okot, és nincs egyértelmű irány még mindig.

Szóval én szeretném, ha hétfőn elindulna az árfolyam 140 környékére, és jönne egy 33% fölé kerülésről hír, és a köt vételi ajánlat.