Megszólalt kissigor, vaculak last, határidő közeleg, történések lesznek. Kissigor szerint nem lesz kötelező vételi. Meglátjuk. :)
Megszólalt kissigor, vaculak last, határidő közeleg, történések lesznek. Kissigor szerint nem lesz kötelező vételi. Meglátjuk. :)
Last újra benézett...hírre várok.
Most voltam veluk eloszor. Pentek este ertem le es ma reggelig maradtam. :) Jo hangulatban telt, valamilyen idokozzel, de szeretnem rendszeresse tenni :)
ha lesz jó név a befolyásszerzők között, akkor igazán megindulnak a fekete lakkcipők. ;) Nyomdát még nem vártak ennyire, mint esztikénél szvsz! :D
Ezek szerint a kv nem hisz a reptérben :D
Eh csak felbosszant, én meg ilyen vitatkozós vagyok. De persze, hogy semmi értelme
en is igy érzek. Ha nem is limit-up , de erőteljes emelkedést várok.
legyen így!
A pécsi barátunk köszöni szépen nagyon jól van. Őrzi mindet és kitart a végsőkig.
Jövő héten kilövés. Ennyit akart csak írni.
Te voltál lent nála a múltkor?
Igazán kíváncsian várom.
KONYVVIZSGALOMIAZHOGY ma, 10:19
HA NAGY LESZEK MEGADOM !
NAGY LESZEK!
KEZDŐRUGÁSHINTŐPOR !
azthogyértik hogy miértkicsivel ?
KAPSZLOK !
és a pécsi barátod mondott valami érdekeset? Úgy spekulál, ahogy mi, vagy ő mást lát?
KONYVVIZSGALOMIAZHOGY ma, 10:05
AKINEK NEMINGE NEV EGYE MAG ?
KÉREM NYUGODJANAK MEG !
KÍNAIMARSLAKÓ ?
VITASSÁK MEG AKIKET EZ MOZGAT !
RÉSZEMRŐL PÁRDON !
KITILTÓBÁCSIK ?
TÖRLŐS ISTVÁN ! POGÁPOGÁMESTER !
ADJHOZZÁMÉGHÁRMAT ?
GONDOLADIK...
CÍMKEFELHŐ !
MIAZHOGY CÍMKEFELHŐ ?
MIEZAZEGÉSZ ?
MEGÉRKEZEK 4-IG 5 IG !
TALÁLKOZUNK?
PARA DOX ?
NOPARA !
MIAZHOGY ?
PÁRDON !
KÓPISZONY
Ne vitatkozz a signal2 fórumozóval, mert egy tipikus rosszindulatú ember, akinek úgysem tudod megmagyarázni az igazadat. Megjöttek a károgók szép számmal, valami lesz hamarosan úgy gondolom. Még rigatibi hiányzik.
Az teljesen biztos, hogy vagy az eladásról, vagy a kötvétről muszáj hírnek jönnie az eddigi számításaink szerint. Valami tehát történni fog, meglátjuk hamarosan, hogy mi
A pécsi szál. :-)