Lehet ezért nem "tudott" 120 fölé menni az árfolyam?
Lehet ezért nem "tudott" 120 fölé menni az árfolyam?
SZVSZ ezzel a KGY en szavazni is fognak, de vajon ki? A végén JK nak lesz igaza és a 7 végén jön a kötvét 119 el , a 180 napos átlaggal.
de a linket valamiert nem teszi be
Nagy várakozásaim vannak/voltak KGY ig. Teljesen összezavarja az embert ez a sok hír (pro/kontra).
JK Te hogyan látod/várod a KGY ig előttünk álló időszakot?
Az az érzésem a kissigor/vaculak páros elárulta mit várhatunk nagyjából a kgy-től: A közzétett napirendi pontok lezavarását, lényegében mást nem. A név kérdése ugyan kissigor részéről is elismerten kínos kicsit ha tovább halasztják, de ezt pozitívan próbálta beállítani, úm. még nem jött el a kellő idő. Emellett az új papírok is megjöhetnek ugyan, de a GlobTerm tuti kibújik a kötelező vételi alól. Ez van. Hogy a piacnak mi lesz minderre a reakciója az persze sokmindentől függ, de azért nagyjából borítékolható. Ha a Telenor ügyben közben mégis valami bíztató hír jönne, az jó lenne, de ha az AH meg is veszi a 25%-ot, arra nem nagyon számítanék, hogy rögtön ide is kerülne. Meglátjuk. Már csak egy hét addig. Szerintem már menne erősen a papír ha várható lenne valami fejlemény.
Kiderül, remélem már kgy re.
Attól függ, milyen infó jön. Valami ilyesféléknek kéne szvsz jönniük, hogy 200 közelébe érjünk:
- globtermet megveszi valami húzónév, vagy hozzá köthető stróman;
- nem a globterm pakkon keresztül jön a fantombüfi, hanem a júliusi őrületben vett pakkokat egyesíti a húzónév és befolyást szerez (ekkor kgy-ig nem nyit ki a nyomda és a 101M papperhez kell viszonyítani mindent);
- kötelező vételi ajánlat;
- jövőbeni tevékenység pontosabb bejelentése (pl. csak valahogy idekeveredik a Telenor, vagy pedig esztike lesz amolyan 4IG 2.0), új név, logo, arculat, jövőkép jobb kifejtése
Más most nem jut eszembe.
Egyébként nem nagyon látok esélyt érdemi és tartós emelkedésre, max kgy után. Ha jó hírek (a fentiekhez hasonló) hangzanak el a kgy-n.
Azon agyalok vajon leszünk e kgy re 200 közelében.
Hát, Magni nem tudott meg semmit Papptól, de legalább megpróbálta. Ez is becsülendő! :)
Magni Pappal edz, beszarok. Én info nélkül el nem jönnék onnan. Lol
Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy kijön e ma valami.
Na, nem 130-ért meg 150-ért szívtunk ennyit! Ne legyünk kishitűek! :)
Egészség! Én maradtam a vodka vonalon.
Nem húzhatják a végtelenségig. :) A tőkeemelésről szóló igazgatósági határozat bejegyzését jóváhagyó végzés kézhezvételét követő 90 napon belül meg kell keletkeztetni a papírokat. Augusztus 1-én jegyezték be a tőkeemelést. :)
A férfivécében már lement a nap... :D
Elhárítok én mindent 150 es árfolyamon, de a 130 is jó.
Nem kaptam az eddigiektől eltérő információt.
LOL, halálhágó, most meg is nézem!
Csak arra kérek mindenkit, hogy senki ne boruljon ki, ha mégsem úgy lenne. :) Esztike nem egyszerű csajszi, és nehezen kiszámítható. Amit tudtunk, összeraktunk a darabokból. Meglátjuk, melyik verzióink jönnek be. Lehet, hogy valami teljesen más úton-módon fognak történni a dolgok, mint ahogy gondoltuk. De legyen a mottónk - a klasszikus után - az, hogy "Alkalmazkodik, improvizál, elhárít!" :)