nagyon itt vagyunk a 180 napos átlagár közelében (most 119), szóval... éés záró épp 119 Ft / 5555 db
nagyon itt vagyunk a 180 napos átlagár közelében (most 119), szóval... éés záró épp 119 Ft / 5555 db
szvsz ott van még a Csaba a háttérben, év végéig nagy valószínűséggel...
Tényleg, BCS még alkalmazott lehet vagy már felmondtak neki? :-D ... Azt is el tudom képzelni, hogy addig ott ül amíg meg nem kapja az elmaradt munkabérét, ami elvileg csak az első nyomda után befolyt pénzből lesz lehetséges. Elég gáz lenne ...
az lenne igazán BéCsés ha a kgy-n sem lenne még új név.. de már nem ő irányít elvileg... az EST eddig is az időhúzás bajnoka volt.. nekem 9 éve van..
Húúúú de unom gyerekek ezt a teljes nihilt ma. Valami nagyon lóg a levegőben és már nehezen viselem a várakozást.
09.30. zárás után 20,00-21,00 között!
Csak vicceltem...
:-))
Nem tudom, de remélem jól sül el és egy jó névvel jönnek ki. Magyar Telekommunikációs Nyrt. Huntel plc.
Szerintetek mikor közlik majd az új nevet? Engem ez valamiért nagyon foglalkoztat :). Elvégre 5 éve már, hogy EST részvényeim vanak és most hirtelen nem lesznek majd :). Szóval gondoljátok, hogy megvárják vele, úgy BCS módjára, a kgy előtti napot, vagy lesz bennük annyi, hogy legalább egy pár nappal hamarabb előálljanak vele?
Ez így van! Már én sem játszom egy ideje.
Szvsz amíg nem lesz infó, addig csak olyan speka felrántások lesznek, mint a hétfői. Júliusban már bevásároltak a nagyok. De egyre nehezebb bevinni a megmaradt kisbüfiket a táncba, mèlyebben a zsebükbe kell nyúlni, a kemény mag már nem játszik pár forintért, úgy látszik. ;)
Azért Papp meg a Delta ahhoz mégiscsak közelebb állnak mint a reptérhez talán.
Az én infóm pl. a Telenoron lepődött meg...
Nincs forgalom nincs eladó, kijön az infó úgy ellő mind a dugó a felrázott pezsgős palackból.
önkori. Okt. 13.