Minden stratégiai pozi alapja egy elrontott daytrade:). Még csipegettem hozzá 121-en, így most már napon túli reményekkel figyelem a történéseket.
Minden stratégiai pozi alapja egy elrontott daytrade:). Még csipegettem hozzá 121-en, így most már napon túli reményekkel figyelem a történéseket.
Szvsz nagyjából annyit, mint mi. Ő is látja a jeleket, nem biztos, h ugyanazokat, mint mi, és érzi, h valami lesz. Nő a statikus elektromosság a levegőben. ;)
Nem látok ugyan a jövőbe de szerintem jól tettétek. SCS-vel egyetértek a kereskedési észrevételeiben, valamint a gap nekem is feltűnt tegnap, de ez mára már pipa.
Tegnap 124 en álltam vissza egy minipakkal :-)
Tegnap naposon hagyott mini-gappet betöltötte, egyelőre nem látok nagyobb eladót, felülről pufferelik. Hirtelen fordíthatnak rajta, nekimehet megint a 128-nak. Ha átviszi, tényleg pattanhat a papír. Mintha fordított fülescsészével próbálkozna, de lehet, hogy semmi különös. Egy próbát megér.
Úgy értem arra számítasz pattan ma?
Mire számítasz?
Szigorúan technikai alapon visszaszálltam a mini-pakkommal 123-on. Ugribugri, fillérbaxás,kvpénz-rules:)
Naná. Bemegy, nyomoz, telefonàl, olvas, kikeres, agyal, figyel. :)
aaa, szóval jk-ról beszélsz. :)
Nyugalom, a hosszú élet ritka!
Nem főnév, hanem melléknév. És itt settenkedik közöttünk, figyel, néz,találkozik, bemegy...egyszóval keze a piac ütőerén:)
Hol van ilyen, hogy mindenre figyelek? Mindket forumot igyekeztem visszagorgetni, de nem talaltam
Mondtad, hogy kíváncsi leszel, hogyan hozzák be majd a telekom vonalat. Hát tessék: Est Media Vagyonkezelo Nyrt, formerly Est Media Vagyonkezelo Nyrt cs a, is a Hungary-based company engaged in media and telecommunications sectors.""
Ezt konkrétan "tudod" vagy csak gondolod, illetve így látod?
Mi ez srácok?