Ki ez a "mindenre figyelek" fórumtárs?
:-))
Mondanám, hogy majd tudjuk, de a július 170-nél se tudtuk... :D :D De hátha most majd jobban látni fogjuk, mi a szitu.
Ő nekem kakukktojás. Szimpi volt sokáig, de furcsán együtt tűnt el az említett kompániával. Igaz, rosszat rólam nem szólt soha,inkább csak furcsa az együttmozgás.
A nagy kérdés az, hogy ott majd mit kell csinálni?
Strucc nem tartozik kozejuk szvsz, vele jo parszor talalkoztam is :)
Én ma elgyengültem, 126 fölött eladtam a minipakkomat(15k). Élt 2 napot.Wisvik meglátását tartottam szem előtt,hogy 128 fölött erősödhet az up-trend. Ma fölé szúrt és elgyengült, csak a záróban vett pakk miatt nem zárt napi minimumon.
Ha fölé megy a jövőben, már egy duplával ugrok be újra. Addig mozi és futur. Ja,és hogy ha a díszes társaság(last,vac,huntR és esetleg strucc) újra aktív lesz, akkor majd jobban figyelek. Lehet,hogy igazatok lesz, de a funda és az új tulaj megjelenése akár hónapokig is eltarthat. Addig meg a futur is csinálhat egy erős kört októberben, ahogy"mi denrefigyelek" fórumtársunk ezt jelezte is privátban.:)
Igen, az a baj, h a globtermes pakkot sokféleképpen le lehet rendezni. De se Vaculak, se kissigor nem kommentálta a napot. ;)
Kár,hazt nem lehet kigyűjteni a cégbíróságon perger miket adott be, és milyen más cégek nevében. Lehet, ha az ő mozgását látnánk, okosabbak lennénk. ;)
Ebben a zászlóban nem bízom, de abban igen, hogy ma újra 128 fölé szúrt. Ez megerősítette a trendfordulót szvsz. A forgalom elég erős, és egyre több a pletyka is. Szerintem emelkedgetni fogunk ha nem jön hír akkor is. Ha jön, és nem rossz, ami alatt valami simils GlobTerm pakk cserét értek pl. vagy ilyesmi, akkor akármi is lehet. Meglátjuk :) ...
Hogy látod, mennyire jönnek be a chartok az utóbbi időben? De a megfeleltetésig sűrűsödni fog a tér és fogyni a levegő. :)
Azért még nincs veszve talán a zászló sem: https://invst.ly/camwx
Akkor látok esélyt a korábbi 200+ árfolyamra, ha végre megjelenik a fantombüfi, vagy valami tőkealap.
Nem szeretek tippelgetni, mert eddig még sose jött be, de szvsz kgy-ig nem lesz 200+ az árfolyam. Jó, ha a 170-et elérjük. Aztán ha a kgy-n már kiderül valami, akkor esetleg. De persze legyen igazatok!
JK, igazad lesz KGY re felrántják 200 fölé ennyi.
nagy dirrel-durral érkezik a ner a norral. Kérem nyugodjanak meg?
főleg ha akkora hogy hívni kell a darust hogy berakja a rudast. ☺
erre most semmiképp se a rudasba kérdezz rá... :D :D :D