Regisztráció Elfelejtett jelszó

TIM

Mai kv

#849135 Johny King Előzmény: #849134

Gondolom arra akar utalni, hogy eddig üresek voltunk, a Deltával félig vagyunk valamivel meg tele leszünk...

Jóslat

#849129 Johny King Előzmény: #849128

De a közgyűlés után biztosan bele fogok nézni a könyvbe. Remélem az új IT nem fog ezzel kapcsolatban semmilyen kifogást emelni.

Jóslat

#849127 Johny King Előzmény: #849126

Valamelyik nap bemegyek és alaposabban megnézem a jegyzőkönyveket, meg a jelenléti íveket még egyszer, azután majd írok valami összefoglalót.

Jóslat

#849125 Johny King Előzmény: #849121

BCS!

Érdemes bemenni a cégbíróságra megnézni a jegyzőkönyvet és a csatolmányokat! Érdekes dolgokat fogsz látni a június könyv tükrében! Bocsánat mindenkitől, de nem akarok neveket és számokat ide írni.

5 perces chart

#849124 wisvik Előzmény: #849123

Ahogy hallom leöntötték 124.8-ra. Kár érte. De talán még nincs veszve. Meglátjuk...

5 perces chart

#849123 wisvik

Nagyon jól néz ki az 5 perces chart szerintem: https://invst.ly/cai8w

Ebből simán lehet egy zászlós kitörés ebéd után, és egy 130 körüli záró is akár :) ...

Jóslat

#849122 BCS! Előzmény: #849110

Magam kis köreit én is megfutottam az elmúlt jó pár kereskedési napban, be kellett látnom, hogy a kitörésemet megölte a pár hete lévő emelkedés..... Benzin pénzt elraktam pár hónapra előre, ahogy tanácsoltad.... :) Viszont én most annyit birtoklok, mint még sosem (32k), de kereskedni fogok és vonom ki a zsét nyugatra időnként..... :)

Jóslat

#849121 BCS! Előzmény: #849101

Szívesen! Nyilván nem szent BCS, de szerintem tényleges tartalommal akarta megtölteni a céget, nem csak ráülni az ML hypera, hanem részt venni benne.

Szándékos megtévesztés... simán kinézem benne, de nagy vonalakban bízok benne :) (Tudom, én bajom....)

új ügyvéd

#849118 wisvik Előzmény: #849117

Akkor hajrá, ha szept. közepe!! Te se nagyon sokáig bírtad az Est nélküli dorbézolást :-) !!! Hiába, ez már egyfajta kábítószerként működik mindannyiunknál szerintem. Nem tudunk hosszabban nélküle élni. Lásd SCS-t! A gyűlölöm-és-szeretem tipikus pszihológiai esete :-))))) ...