Regisztráció Elfelejtett jelszó

TIM

új ügyvéd

#849115 stuck_at_177 Előzmény: #849114

gyors vagy és jók a kontaktjaid! ;)

köszi! lehet, h a delta jogásza. el kellett jönnöm, mert meló van. jk még böngészi az adatokat. a jelenléti ívekben sok a magánszemély, cég nevéven szinte nem is szavaztak. de perger és bcs táskájában biztos volt pár meghatalmazás, ha úgy alakul a szitu. ;) gabika szavazott a globterm nevében, de ez nem új.

új ügyvéd

#849114 tmeszaros361 Előzmény: #849113

Barátom Dr Nagy Rajmund, ő adja ki az engedélyeket a kamara elnökeként, nem ismeri, nem lehet nagy hal.

új ügyvéd

#849112 stuck_at_177 Előzmény: #849111

most vsgyunk bent a cégbíróságon jk-val. új ügyvéd adta be a papírokat, dr. rokonai andrás. ismerős valakinek?

uppp...

#849107 stuck_at_177 Előzmény: #849105

igen, csodálkoztam is, h nem vártad meg. de a műtét előtt valóban nem jó a stressz. amúgy se, de akkor pláne! :)

uppp...

#849106 stuck_at_177 Előzmény: #849104

Remélem ez a könyvzárás előtti konszolidációs vásárlások kezdete, nem pedig csak 1 speka vagy hangulatjavító felhúzás.

122

#849102 tozsdekrach Előzmény: #849099

Az a poén hogy jött (bár nem a BÉT-re), mert bejegyzés alatt vannak a májusi kgy pontok, Papp és Perger is már ott van a cégkivonatban ;))

Jóslat

#849101 SCS

Köszi BCS! a választ a kérdésemre. Már csak azt nem értem, ha Csaba ennyire jól tudta előre az események idejét,miért volt szükség a kgy.határozatok kipontozására. Ez szándékos megtévesztésnek tűnik így...

Kiváncsi leszek a hétre. Egy minipakk tulajaként (118.4 átlag)nézem immár a fejleményeket. Érdekes volt,hogy pénteken mindent megvettek 120-122között. 130 fölött tovább bővítek.

122

#849100 Johny King Előzmény: #849099

5 nap. Péntek zárásig meg kell venned, hogy a T+2 miatt a 24-ei megfeleltetésnél a tulajdonodban legyen! Emlékezz BCS mivel kezdte a június betekintést!

122

#849099 stuck_at_177 Előzmény: #849081

Úgy tűnik, nem jött. De még 8 nap a részvényesi megfeleltetésig. Szóval a héten szvsz jönni kéne hírnek a részvények megkeletkeztetéséről, és azután a globterm pakkról. Jó reggelt! :)

uppp...

#849070 wisvik Előzmény: #849055

Á, már rég nem élvezem a dolgot. Azok az idők kb. AV halála után elmúltak. De ezt a kis jubileumot azért már csak a közeljövőben várható események miatt is megvárom ;) ...

uppp...

#849055 stuck_at_177 Előzmény: #849012

wisvik, hagyd ott akkor, amikor inkább idegesít, mint jól érzed magad tőle. a dátumnak semmi jelentősége, de hogyha felhúzod magad tőle, annak annál inkább. ;)

VK cikk

#849054 stuck_at_177 Előzmény: #848997

igen, idézőjelben értettem a szakértőt. :) de szvsz nem megrendelt cikk volt, azért más erők és érdekek is mozognak, nem minden papp és/vagy bcs keze munkája. de mindegy is végeredményben, mert nem ez a lényeg. az árfolyam meg szvsz kgy-ig vagy hírig hullámozni fog, de inkább csorogni fog, mint erősödni. mindenki a deltán túli hírekre vár, már a vaknak is nyilvánvaló, h valami még lesz, vagy ha nem, akkor zuhanás után max erre a szintre erősödünk vissza, a piac ennyire taksálja önmagában a deltát.

VK cikk

#849053 stuck_at_177 Előzmény: #849007

arra gondol, h amikor júniusban bent voltunk könyvet nézni, akkor bcs megmondta, h augusztusig létrejön az adásvétel, és ő kiszáll (ugye július 30-án bejelentették a deltát), de csak ezután fog látszódni a tulajdonosi szerkezet, és jön a funda. legalábbis így emlékszem, de bcs! vagy jk kijavít.

amúgy wisvik megírtam a szektába is, h gabriellát arról kérdeztem, h ki volt a globterm pakk tulajdonosa nyáron, amikor a globtermet eladták neumannak. akkor gabriella visszaírt, h a pakk átkerült a parkhoz. a sors fintora, h azóta a park kikerült (legalábbis a látható) tulajdonosok közül, és visszatért a globterm. :)