Regisztráció Elfelejtett jelszó

TIM

uppp...

#848949 stuck_at_177 Előzmény: #848946

Csak annyit kívánok, h érezd jól magad a szabin, és h rendben menjen a műtét! Azért 170 környékén még áll a koccintás? ;)

uppp...

#848947 wisvik Előzmény: #848946

Nagyon jó utat kívánok neked Tamás! Ha így érezted mindenképp jól döntöttél. Mesélj majd ha megjössz, hogy merre jártál és mi szépet láttál, tettél, stb...

uppp...

#848946 tmeszaros361 Előzmény: #848942

Srácok, hosszú ideje toljuk együtt a biciglit, azt gondolom úgy tisztességes ha leírom, én ma a pakkom 2/3 át eladtam. 37 k rv em maradt, azzal nem foglalkozok le is úszhat a dunán. Egész életemben a pénzt hajszoltam, nős voltam pont emiatt váltam el, soha életemben nem élveztem élveztem a megkeresett milliókat. Gyönyörű házban élek, menő autóim vannak, de mindig csak a pénz. Most én megyek el nyaralni és kicsit kidorbézolom magam a műtét előtt. Ki tudja meddig tart az élet.

uppp...

#848942 wisvik Előzmény: #848941

Szerintem a Bolli eléggé be van szűkülve a naposon, 124.5 a teteje éppen. Ha megint nekimegy mint a minap, akkor akár ki is szélesítheti fölfelé. De sosem lehet tudni :) ... A tegnapi után én ma esést vártam inkább és lásd mi lett belőle. Ezt is meglátjuk hamarosan. Közben már 122-nél is jártunk ha jól olvasom a fórumon.

uppp...

#848941 BCS! Előzmény: #848940

SZVSZ mai emelkedés nem fog folytatódni a következő napokban.... Oldalazós csatornában vagyunk és szerintem kb 1-2 hétig benn leszünk.... Egy hajóban evezünk, célunk a lapátokat villanymotorra cserélni a nyerőből :)

uppp...

#848940 wisvik

Úgy tűnik a piacot meggyőzte ez a semmitmondó rkgy tájékoztató és megerősítette abban a meggyőződésében, hogy készül itt valami ami nem nyilvános még eddig :) ... Mostmár jöhet a 128 és upppp !!!

40 százalék

#848939 stuck_at_177 Előzmény: #848937

szvsz felesleges más cégekkel összehasonlítani a küszöböt, mert ennek megállapítása feltételezhetően a cég hamarosan beálló belső viszonyai alapján történt. ;)

TA

#848936 wisvik Előzmény: #848930

TA alapon szerintem 128 fölé kéne valamikor hamarosan felszúrnunk, hogy megnyugtató legyen a trendváltás a 171 utáni nagy zakóból. Jó lenne még a héten letudni :) ...

TA

#848934 wisvik Előzmény: #848933

Rendben. Örülhetnek ennek is szerintem. Mirefel vinnék itt ők a prímet? Az tényleg gáz lenne nekünk.

TA

#848933 SCS Előzmény: #848932

Igen. De, ha olcsón adják a pakkot, akkor kikerültek a pikszisből, ennyit kerestek a cégen, slussz.

TA

#848932 wisvik Előzmény: #848930

A Delta megúszta a Systems csődjét és nem mellesleg be is vették őket részben a nagy buliba. Nem olyan rossz ez nekik azért szerintem.

40 százalék

#848931 Ellia04

Sziasztok!

Felvilágosítást kérnék, hogy miért olyan jelentős a 40%-os részvényesi jelenlét a határozatképességhez? Miért nem mondjuk 35%, vagy 55%?

Más nyrt-knél mennyi a határozatképességi küszöb?

TA

#848930 SCS

Szerintem most jól néztek ki TA szerint. Hajrá! De amíg a Futur is tartja a lépést, én csak követem az eseményeket. Mondjuk ez a 40% tényleg elgondolkodtató. Már csak egy kérdés maradt számomra: milyen áron kapja meg ezt a fantombüfi.

1. Ha drágán, miiért fizetne érte kb 20 milliárdot? Mert ennyit szvsz nem ér a Delta, ekkora adósság mellett.

2. Ha olcsón, mi marad a Delta tulajoknak?