Október elején pedig likvid lesz.
A prémium kategória még egy fél év szvsz.
Október elején pedig likvid lesz.
A prémium kategória még egy fél év szvsz.
A bux-ról továbbra is az a véleményem ami tavaly volt. Hiába felel meg a formai követelményeknek, még továbbra sincs se funda se tevékenység se bevétel csak tervek. Igaz a tervek ma már kicsit konkrétabbak mint tavaly voltak, de attól még csak tervek amik akár meg is hiúsulhatnak könnyen megint. Talán majd jövőre ha már termel valami profitot a cég, akkor bekerülhet. Addig a Bét igazgató helyében tuti nem hagynám jóvá.
Szvsz a BUX kosárba kerülés jönni fog.
Ez a nyomdasz a lufiban mekkora egy köpönyegforgató!!! Bár szvsz magával beszélget marslako es nyomdasz...
Holnap szép lassan, de elkezdünk emelkedni. Sokan ki fognak szállni, mert elhitették, hogy máris jön a Telenor.
Nem a Delta a végállomás, aki ezt nem látja át, annak semmi keresnivalója a tőzsdén.
Nyertél!
Várjuk azért ki a Közgyűlést!
Én még várok addig híreket....
hát ez nem mondott semmi újat tényleg, még a nevet sem tudták összehozni... de legalább nincs benne további sumákság egyelőre
Mit?
Én még arra is tippelek, hogy nem lesz benne az égvilágon semmi váratlan, vagy előremutató. Meglátjuk.
Tippeljünk, hogy mikor jön a részletes tájékoztató!
Én 21,00-22,00 közzé tippelem!
de a tulajdonosi megfeleltetésig biztos meglesz a nyomda. :)
hát, ha valami neres húzónév bukkanna fel, az meglódítaná az árfolyamot rendesen. de akkor befolyásszerzésnek vagy globterm adásvételnek kéne jönnie. mert nem hinném, h pakk nélkül csak úgy beülne egy ilyen arc akár a cégbe, akár az igazgatóságba. ma még csak 101 millió részvény van. de akárhogy is, örülnék 1 ilyen változatnak. :)
Az lenne a vicces Stucky, ha full nem deltás nevek jönnének, hanem valami vaskos meglepetés...
+
Ő biztos.
Akkor jöttem rá, hogy a Delta lehet az egyik megfejtés, amikor láttam a könyvben az egyik cége nevét egy rakás részvénnyel...
Aztán a következő könyvben BCS meg "eltüntette"...
Annyira vicces volt és átlátszó...
:-))
szvsz hartmann biztos, ő ott van mindegyik cégben.

KONYVVIZSGALO-BOOMERANG ma, 14:08
Előzmény: #88625 Kinai112
BEBE !
NAÉS ?
FÜRGERÓKALÁBAK ?
TI BOR !
Tiborczra utal?