Lehet, hogy vele vitetik majd el a Microsoft balhét is? Nekem nagyon ez az érzésem. De meglátjuk. Azért Polt is érdekeseket sasszézott az elmúlt hetekben.
Lehet, hogy vele vitetik majd el a Microsoft balhét is? Nekem nagyon ez az érzésem. De meglátjuk. Azért Polt is érdekeseket sasszézott az elmúlt hetekben.
Én is várok magyarázatot arra, hogy Delta bejelentése előtt 3 héten át mért volt elképesztően magas a forgalom árfolyam emelkedés kíséretében? SZVSZ bennfentes vételek voltak.... Lehet csupán 1M darabbal generáltak napi 10M forgalmat? (én is csináltam már 200 ezer forinttal 1M forintos forgalmat)
Érveket várok és nem is csak Neked szól ez, hanem mindenkinek ! :)
Másrészt Papp eddig még semmit sem villantott meg... Bár nagyot csalódtam benne, Édesapám mesélte, hogy bő 25 éve páran együtt átverték Papp-ot, mikor üzletkötő volt az Anixternél... egyszerűen hülye volt és megteremtette az alkalmat rá, hogy átbasszák.....
röviden: mélyebb, a társásag működésére kiható változtatásokat akarnak. hogy pontosan miket, azt majd meglátjuk. szerintem a befektetők most jelölik ki a hatásköröket a cég egyes szervei között, nehogy egyik át akarjon nyúlni a másik feje felett.
tuti. ez nem kérdés. illetve nem ez a kérdés.
Én 19.15 körül indulok otthonról, nyolcra ígérem magam. Lesz fél óránk. Melyik szektorba szól a jegyed?Ez a fradisták sarki sörözője?
Vaculak is megy ha jól értettem a szavaiból. Neki is van még elvileg 2M fölötti pakk ha azóta nem szórta ki. A sok kis bufi egyben szintén elvisz legalább 5M-t. Fura lenne nagyon ha nem lenne meg a határozatképesség.
Lehet nem megy el az elsőre?
OK!
19,15 Stadion söröző?
Hétig programom van, sajna.
hehe , főleg hogy a GLOBTERM-nek min. 10 millió EST papírja van.. amit ugye július 26-án a PARK-tól vett meg.. és papíron Ő adja a hitelt (2,35 Mrd kp vételár) a DELTA megvásárlásához.. majd pont maga ellen fog szavazni..
Egyébként valaki jön ma a magyar-szlovákra? Ha igen, a meccs előtt ihatnánk valami édeset:)
Na az lenne még beszédes, ha az határozatképtelen lenne...mindig tudnak újat mutatni ezek a...srácok.
Szerintetek határozatképes lesz az október elsejei közgyűlés?
Valamivel több, mint 10 millió papír kell hozzá...
nyilván annak a legegyszerűbb aki kapja a papírt...
Mennyi 78 fillérest kapnak cserébe? Tudom, fogalmam sincs, mennyibe kerül egy cég fenntartása(ezt jól megkaptam a kgy-en múltkor), azóta is nézek magamba, milyen tudatlan outsider vagyok:)
Lehet azért van itt az értelmesebb fele a csapatnak...nem volt kétségem, hogy nem fogsz kiszállni, pont most:)
Azért beszédes, hogy last és a többi "érintett" igencsak kerüli a nyilvános részvételt...nincs itt az ideje, hogy szóljanak.Valamiért.
na , az jó ;)
összedobják, mint a csődeljáráskor...
Stucky és Andy jogász.
Zárás után visszatérünk rá!
amúgy van valakinek itt köztünk jogász végzettsége ? pályát tévesztettem lehet.. mondjuk még nem késő..