Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

TIM

holnap kiderül pár dolog..

#848655 tmeszaros361 Előzmény: #848652

Dettó, én eljutottam odáig, hogy a pénz, az esetleges jövőbeni többlethozam nem éri meg nekem, mert az egészségesnél nagyobb hatással van a hangulatomra ez az egész fos ami ekörül a papír körül történik.

#848654 tozsdekrach Előzmény: #848651

Szia, biztosan megvan rá a magyarázat, hogy időben kimaxolják a határidőket.. a legújabb NAV végrehajtás, meg lehet azért került eljárási szakaszba, mert lehet egy olyan dologról van szó, amit a cég nem tekint jogszerű követelésnek (lásd a csődeljárás alatt is pert nyertek pont a NAV ellen), vagy ott is addig húzza ameddig tudja..

#848652 Ellia04 Előzmény: #848651

Ezen a NAV tartozáson most én is felpaprikáztam magamat!

Én a magam részéről megvárom, hogy milyen előterjesztéseket adnak ki, és után a döntök.

#848651 SCS Előzmény: #848633

Csak, hogy megint az ördög ügyvédje legyek....

Árulja már el valaki, hogy miért kell ennél a cégnél mindig, mindent az utolsó percig húzni? Könyörgöm, egy töküres cégről van szó!!Ok, hogy kedd a törvényes határidő, de semmi sem tiltja, hogy hamarabb lépjenek. Azt már ti sem hiszitek, gondolom, hogy annyira dolgoznak a fiúk, hogy még az utolsó pillanatig is pörög a kerék....csak éppen a NAV-számlára rápillantani nem volt érkezésük.Meg mi az, hogy rápillantani? Én cégvezetőként mindig 2 dolgot tartok szem előtt: fizetések/beszállítók a lehető leghamarabb kifizetve, NAV tartozások teljes összegben, időben átutalva. Minden csak ezután jöhet...

Magyarázatom(nem leszek népszerű): az utolsó pillanatig húzva lehet a legnagyobb mennyiséget eladni a strómannokon keresztül..

Várom az alternatív magyarázatokat.

#848645 stuck_at_177 Előzmény: #848633

toporgunk a pontokig. bennfentes vásárlások, vagy egyéb közlemény kéne az emelkedéshez szvsz.

#848633 tozsdekrach

Sziasztok, mi lesz ma az irány ? Holnap ugyebár jönnek a hati javaslatok..

NAV

#848621 tozsdekrach Előzmény: #848619

Remélem tényleg jött ilyen válasz ma szombaton KG-tól.. azért valaki ha tud, és ideje van, jó volna erről személyesen is meggyőződni..

NAV

#848619 stuck_at_177 Előzmény: #848617

Egy szektás fórumtárs írt Gabriellának:

"Reggel levelet írtam Gabriellának, most jött a válasz, engem megnyugtatott:
Kedves .....
A

társaság adófolyószámláján jelenleg néhány százezer forintos mínusz

van. A jövő hét folyamán intézkedünk a kiegyenlítésről. A tartozás a

jövőbeli tervek megvalósítását természetesen nem befolyásolja.
Üdvözlettel,Kellner Gabriella"

Ezzel együtt egy végrehajtás nem csak úgy beesik az ablakon, előtte levelezés, felszólítás van. Szóval vagy elkavarták, vagy elfelejtették befizetni, vagy pár 100e HUF is gond volt abban az adott pillanatban.

NAV

#848617 stuck_at_177 Előzmény: #848615

Nem kell sok. Jövő hét kgy határozati javaslatok, október 2. kgy. 1 esetben lehet nagy pofára esés: ha nincs fantombüfi. De ezt nem tartom valószínűnek. Csúszás akkor lesz, ha valamilyen trükkel húzzák az időt. Kipontozás, folytatólagos kgy, a globtermben nem lesz változás, hanem Neuman vagy a képviselője fapofával leszavaz és nem mond semmit, vagy valami hasonló. De ha jók a pontok és valami jó erős NER-es potentát látszik ki belőle, akkor kgy-ig elmehetünk akár 150-170-ig is a hype-on, a kgy után pedig a 200-as tartomány. Meglátjuk, sok még a kérdőjel. Ha minden rendben megy, akkor azon kell majd gondolkoznunk, hol lesz az első hullám teteje. Nem lenne jó még egyszer átélni a július 30-i 170-ről való visszazuhanást.

NAV

#848614 SCS Előzmény: #848609

2011 RFV,igaz az egy kicsit más történet volt. Csúnya véggel...

5-6 éve meg volt egy EUR/USD fx kiépített pozim. Folyamatosan nyitottam,jó ütemben,stoppokat jól elhelyezve,sohasem ütött ki. Fél év után istencsászár voltam,hamu is mamu. Aztán egy 1 hónapos korrekció letörölt mindent.

NAV

#848613 stuck_at_177 Előzmény: #848612

Nem szekta, Valid véleményt, tényekkel vagy érvekkel alátámasztva szerintem mindenki szívesen fogad. Én biztosan. Elfogadjuk a kételyeket, mi is leírtunk a mienket. De ha valamire nem tudunk válaszolni, akkor nem tudunk. Bizonyos dolgokból pedig más következtetésre jutunk.

NAV

#848612 SCS Előzmény: #848611

Azért lehet még reagálni a papír történéseire vagy az ájult,tényeknek ellentmondó imádat az egyetlen elfogadott vélemény? Ne legyetek már 2. Szekta,könyörgöm.

Lehet,hogy nem átbaszás. Csak én így látom. De szívesen belátom a tévedésemet, ha az idő Benneteket igazol.

NAV

#848610 tozsdekrach Előzmény: #848596

Köszi, hátha úgy több kiderül - csak elég cinkes hogy egy ilyen pont akkor jön be, amikor pont elkezdték törölni a korábbi végrehajtásokat a cégjegyzékből.. mondjuk a július 30-i DELTA hírben az szerepel, hogy az akkor július 30-án szereplő végrehajásokat kell törölni a tranzakció zárásához..

"Az EST MEDIA Nyrt. cégjegyzékében jelenleg szereplő végrehajtási eljárások törlésre kerültek." Budapest, 2019. július 30.

NAV

#848609 BCS! Előzmény: #848608

Mikkel ertel el ekkora giga nyeroket? :D

Hidd el, nekunk sem szorakozas Est reszvenyt tartani. Valami tobbet akarunk az eletben es ezert hajlandoak vagyunk kockazatot vallalni. (Vagy alapveto dolgokrol lemondani meg egy reszvenyert.)

Jovohettol BAM-ozok....

NAV

#848608 SCS Előzmény: #848607

Én 1993 óta,igaz,voltak több éves kihagyásaim. Többször volt már giganyerőm(10 millióbol 130 egy év alatt, 5-ből 30-35M), de igazából nem ezek az egzisztenciám alapjai--nem is lehetnenek,mert jó esetben nullára jöttek vissza).

Szóval nálam a nullponthoz képest a 10-15%-ot mindíg kiveszem,elutazom,ruhatárat cserélek stbstb. Az idén csak 2x volt ilyen, tavaly 5x. De mindig nyugodtan alszom--kivéve, ha Est részvényem van:)

NAV

#848607 tmeszaros361 Előzmény: #848605

2006 óta tőzsdézem. Azt kell, hogy mondjam amit lentebb írsz az valóban igaz, jól látod, ezekre érdemes odafigyelni mindenképp.