de. mi. hetekkel-hónapokkal ezelőtt. pörgesd vissza a fórumot. ;)
de. mi. hetekkel-hónapokkal ezelőtt. pörgesd vissza a fórumot. ;)
Arra nem gondolt senki, hogy lehet éppen azért jött de ide a DELTA, hogy majd aki jön be nagyhal az voltaképpen így fogja megvenni a DELTÁ-t ??
Ma igazán kitett magáért, felsírtam a nevetéstől. Elképzeltem, ahogy ül a gép előtt és ő is sírva röhög saját magán
ma, 08:08
CSIMPAZKODÓS NYUGODJANAK MEG !
CSIMPAZ ?
SORAKOZSÓ !
KOZSÓ ? TINCSAMININCS ?
TISZTE LEGJ !
Igen. Hamarosan már történnie kell valaminek én is úgy érzem.
már vaculak is pedzegeti. már nem csak a kiváló papp úr, a fantasztikus deltás fiúk és a kiváló kapcsolatokkal és megrendelésekkel bíró neuman úr. ;)
hátha ő már tudja is. ;)
ma, 14:19
előzmény:#87863 wisvik
Abból indultam ki , h kb
ez várható.
Nagy kérdés a Globterm , ill a most keletkeztetés elött
álló papirok sorsa , valamint, h
mikor jön egy jó "szakmunkás " .
Egy gázszerelő , vagy egy ledes , vagy helikopteres,
esetleg lézeres ?
:-)
ma, 14:05
KÉREM TŰRTŐZTESSÉK MAGUKAT ?
PÁRDON !
ROPPANTJÓ !
JÓNÉV ?
JÓNÉV !
ma, 14:10
NESZÓJSZÁMNEMFÁJFEJEM ?
SZÓLÁSSZABADSÁG !
JÓNÉV ?
JÓNÉV !
ma, 14:05
KÉREM TŰRTŐZTESSÉK MAGUKAT ?
PÁRDON !
ROPPANTJÓ !
JÓNÉV ?
JÓNÉV !
OK :) Na baccus, remélem nem csinálnak ide nekünk csatornát a srácok, amiben hetekig vergődhetünk, ami csak kipontozott előterjesztéssel valósulhatna meg szvsz... :) Kell ehhez türelem! :)
aztán oszd is meg velünk, amit hallasz, kérlek! ;) ha nem itt, akkor emailben. :)
Túlagyaljuk a dolgot. Ha a bennfenteseknek megérte 80-tól kb 155-ig tépni a részvényt (forgalmi adatok), akkor nekünk is megérte bővíteni Papp eladásának hála 100-tól most 120-ig ! :) Az már csak extra ki mit lát a charton, vagy mi hall... mindenesetre teszek azért holnap, hogy hátha halljak vmit... :) Scuderia meg egy szarházi...
Úgy tűnik igen. Én bővítgettem még 107 en meg 117 en, sajnos 117 ről van a több. Több befektetni valóm egyszerűen nincs, emiatt nem fáj a fejem. Ugyanakkor a befektetett összegek miatt fájt az elmúlt hetekben, már csak a megtörtént tényeknek hiszek. JK tette jól, hogy lelépett nyaralni. Várjuk ki a végét mi sül ki...
az szinte napra egybevágna azzal az időtávval, amit tamás mondott. viszket a kezem egy bővítésre, de már így is túlléptem a szintemet. vakarom is a fejem, mi legyen. meg 6 nap...
nem hinném, h megharagudott. a holdalap nicknél én is rákérdeztem, h mekkora lesz az alaphozam. ;)
de arról mit gondtok, h farkasfu és scuderia szerint ő énekli fel az árfolyamot?
Én is felismertem, de most nem követem el azt a hibát, hogy mégegyszer lebuktatom mint a múltkor a fizikussal. Azóta is bánom nagyon, nem számítottam rá, hogy kitiltják emiatt :/ ... Lehet, hogy meg is haragudott érte.
Szvsz 09.10. zárás után.
Remélem bejön a tipped, illetve abban is bízom, hogy jó hírek esnek ki belőle.
Alaphozam megint nyomja kínai112 néven.
121, 122, 123, 124
Százhuszonnégy, százhuszonöt,
Bírod-e még a víz fölött?
Egyik nap jön a másik után,
És az egyik olyan, mint a másik.
Magyarázd el, magyarázd el, magyarázd,
Hogy mi kéne még, mi hiányzik!