Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

TIM

telenor bejövetel

#848318 stuck_at_177 Előzmény: #848315

abból indulok ki, h a részvényszám most elsősorban a tulajdonosi szerkezet miatt lenne érdekes. azt már nem bolygatnák, és nem közvetlenül esztikébe hoznák be a telenort, hanem egy esztike által birtokolt cégbe. az antenna hungária a leánycégbe apportálná a telenor részesedést, cserébe a két nyomda utáni kb. 400 milliós részvényekből kapna. vagy a teljes árért kapna valamennyi pappert, vagy csak 1 részéért, a másik részért pénzt kapna, amit vagy a fantombüfi fedezne, vagy pedig az mnb-s kötvénykibocsátás. de ez csak agyalás, tényt nem tudok mögé tenni. mit gondolsz, működhetne, vagy kukázzuk az ötletet?

telenor bejövetel

#848315 SCS Előzmény: #848312

Ezt nem értem. A telenorért akkor mit és mennyit kapnak a jelenlegi Telenor tulajok?

telenor bejövetel

#848312 stuck_at_177 Előzmény: #848310

tudom, a többség szerint a telenor lesz. ha hihetünk az újságcikkeknek és a pletykáknak, akkor nem is kell ab ovo kizárni. de mi van, ha úgy oldják meg, h pl. az e.m. prime-ba megy a telenor részesedés? és akkor esztike két nyomdájával megoldják a tulajdoni szerkezetet?

Vaculak

#848311 BCS! Előzmény: #848309

2,84 M volt valamelyik kgy-es betekinteskori konyvben, utana jun 7-en a Magnetben latott konyv allapota szerint mar csak 2,17M volt Vaculaknak. A konyv pedig valoban "kamu" volt, mivel pont a nagy forgalmu napok hatasat nem tukrozte.

Vaculak

#848310 SCS Előzmény: #848309

Nekem továbbra sem fér a fejembe,hogy ha tényleg a Telenor jön,akkor hogyan kerül be a cégbe. Ha tőkeemeléses apporttal, akkor vajon a 400 millió mellé mennyi rv-t kell még nyomtatni? 600 milliót?

Az 1Milliárd rv mellett már most is 400millió USD lenne a market cap....az azért igen durva, lássuk be.

Vaculak

#848309 Johny King Előzmény: #848308

BCS!

Erősítsd meg kérlek Wisviknek, hogy te is azt láttad júniusban a könyvben, amit stucky meg én!

Amúgy "kamu" volt a könyv, mert az igazán nagy forgalmakat nem tartalmazta a T+2 miatt. Balázs Csaba is ezzel kezdte, hogy "sajnálja", de a könyv lekérésekor elkövette ezt a hibát! Vicc egy ember, mutatni akart egy könyvet, de közben a saját "jól felépített" strómanját buktatta le...

Ez már a múlt, lépjünk tovább!!!

A bankcenterben mindenki haver lesz, meglátjátok!!!

Vaculak

#848308 BCS! Előzmény: #848290

Plutoval szemelyesen beszeltem mar. Szvsz nem bennfentes, hanem csak egy mezei spekulans, aki meglovagolja a hullamokat undorito modon.

Kínai112

#848303 SCS Előzmény: #848298

Ne agyaljatok már ezen annyit. Vakvágány.

1.Ha lenne határidős Est-termék, ahhoz a vásárlást is be kellett volna jelentenie. Ha meg nincs, akkor is adott a kérdés,hogy miért most adott.

2. Hagyjuk már, hogy sehonnan máshonnan ne lenne 10Millája,csak rv eladásból, ami faragja a hitelességét amúgy. Ha ennyire ki lenne feszítve, akkor ki is likvidálnák az első kisebb korrekcióban.

Szóval szvsz engedjétek el ezt a verziót.

Kínai112

#848298 stuck_at_177 Előzmény: #848291

Várjál csak, most akkor a kínai azt mondja, hogy Papp eladott, hogy letörje az árat, majd ezzel párhuzamosan vagy a saját, vagy valaki más nevében kötött egy határidős ügyletet, hogy az aznapi áron kap mondjuk október 15-én x db részvényt? Jól értem? Hm, erre nincs valami törvényi tilalom? Oh, wait... :D

​KGY meghívó 10. 01.

#848297 wisvik Előzmény: #848296

Nekem is tetszett. Érdemes körbeautózni is. Sok jó hely és látnivaló van.

​KGY meghívó 10. 01.

#848296 SCS Előzmény: #848255

legkultúráltabbbak tűnt a földközi-tengeri szigetek közül.

Szívesen visszamegyek majd még.

Kínai112

#848291 wisvik Előzmény: #848290

Hoppá! Kaptál közben kínaitól egy elég jópofa és megfontolandó választ ;) ...

Vaculak

#848290 stuck_at_177 Előzmény: #848288

A június betekintés szerint kb. 700e-t adott el.

Ez most a hitelességéről szólt. Ezért nem akarta elengedni. Ő jelen van, folyamatosan írogat. A többi (Hawk975, HuntR, Plútó, stb.) nem, csak alkalomszerűen. Nekik nincs hitelességük, felépített legendájuk. Gondolom ezért volt fontos Vaculaknak, hogy magyarázkodjon. Szóval ne vedd magadra, mert neked van igazad. IQ 60 felett mindenki belátja. Vagy pedig ingyen senki nem ilyen hülye. ;)

Vaculak

#848288 wisvik Előzmény: #848287

Szerintem én tényleg nem bántottam sosem. Annyit mondtam csak, hogy a hallgatása ebben a szituációban nagyon szerecsétlen döntés volt, és ez most a Papp eladás kapcsán éleződött ki megint. Hogy privátban mit gondolok arról, hogy stróman az más kérdés, de sosem tettem ezzel kapcsolatban semmi megjegyzést a fórumon. Olyanokat meg végképp nem, amiket most felró nekem. A "majd milliós nagyságrend" pedig stimmel, nem? Ti mondtátok JK-val, hogy legalább 700k-val kevesebb volt neki mint azt megelőzően. Vagy nem jól emlékszem? A like-ok egyébként szerintem nagyjából helyesen fedik le a szimpatizánsok és gondolkodók megoszlását.

Vaculak

#848287 stuck_at_177 Előzmény: #848286

most írtam be, de látom amíg írtam, lett folytatása. tök egyetértek vele. ha nem ismerjük az eladásának a tényeit, nyugodtan ismertetheti azokat. a likeokkal ne foglalkozz, a fele kamu profilról jön. csináljak pára és feluppoljalak? ;)

Vaculak

#848286 wisvik

Úgy látszik még mindíg nem tudja elengedni a dolgot Vaculak és tépi mint foxy a lábtörlőt :) ... Ilyen volt régebben is. Hosszan kussol, majd elkezd hátulróljövően támadni megint. A like-okból viszont látszik, hogy mekkora még mindíg az isten állatkertje a fórumon akik tök sötétében tapogatóznak itt bizonyos emberek és történésekkel szemben. De hát ez van. Mit lehet tenni :) ...

spacenet

#848281 stuck_at_177

pár hete a könyvvizsgáló bedobta ezt a spacenetet. nem tudom, van-e jelentősége, de Ligárt András tulajdonosa és/vagy vezető tisztségviselője a Spacenet Zrt.-nek, a Spacenet Telekom Zrt-nek és a BaseWalk Kft.-nek. Ez utóbbi székhelye a Graphisoft Parkban van...