Mi fasz volt ez tegnap/ma ami történt, este 6 kor kezdtem masszívan fogyasztani, de nem erre szerettem volna ébredni.
Mi fasz volt ez tegnap/ma ami történt, este 6 kor kezdtem masszívan fogyasztani, de nem erre szerettem volna ébredni.
Nagyon kíváncsi leszek a vasárnapra és ha jön a rkgy meghívó arra is, hogy a tartalma milyen hatással lesz az árfolyamra.
Már nem is fog, mert kitörölték megint.
Nem értem miért trollozzák állandóan?!
Úgy látom lassan kezd másoknak is leesni a tantusz...
Látom többem is "beleszálltatok" Vaculakba!
Az eladásról, meg a magánügy kérdéskörről nekem is megvan a véleményem!
Mivel erről a fórumról két "sorstársam" is látta legutóbb a darabszámok alapján, hogy hazudik, nincs mit mondanom...
Szánalmas mennyi pénzt lehúztak a kisbefektetőkről az elmúlt 1,5 év bennfentes kereskedésével.
No comment!
Nem szokott általában.
Igen!
Vasárnapra várom!
hm, a meginduláshoz hír kéne. akkor mi lesz vajon, ha papp tovább adogat? feldolgozza az árfolyam azt is? most mintha kezdene helyreállni.
Megkérdeztem. Még nem válaszolt. Az árfolyam alakulását viszont gyakaran közvetíti. Most épp 113 ha jól értem. Talán indulunk :) ???
Még mindig úgy látod, hogy a héten jön a rkgy meghívó?
Megnéztem a forgalmi adatokat:
| 2019.08.28-án 1227272 db 2019.08.29-én 389713 db |
Közleményben az szerepelt, hogy 28-án eladott 93K-t, picikét talán 29-én is, illetve ma még volt lehetősége, de összességében necces, hogy 29-ei és mai napon kiszórta-e a maradék 407 K-t.
A részvény tartását ez a sajnálatos eladási tranzakció érdemben nem befolyásolja. (utálom ezt a szófordulatot)
Bollikat nézve necces, de ebből még akár beszűkülés is lehet és kitörés felfelé... :)
Biztos, hogy fórumoztunk, mert én emlékszem rád! Ugyanez volt a nicknevem 2006-2009 között.
Szerintem anno, még a pf-en mi fórumoztunk is egymással, ha jól emlékszem:-)
De már nagyon régen volt. Mikor ezt a buktát átéltem én is (virtuálisan), pár évig rá sem néztem a tőzsdére....
Max 4 hónap, de lehet, hogy csak 4 hét.
szeretném ezt a kínt átérezni... :D
Nem.
:-))
Részvétem neked is!
:-))
Biztos meghülyültem volna, ha a tőkém lenegyvenedelése után kiszállok nullában vagy minimális nyerőben.
Egy bölcs ember azt mondta Nekem egyszer, hogy buktában könnyebb ülni, mint nyerőben! :) Esetleg tudod kitől idézek? :)
Én 524 hónapja és 152 hónapig voltam opus (phylaxia, opimus) részvényes.
Ez még csak gyerekszínház...