szvsz nem megy a Pappé sehová.. ő az úgy BCS
szvsz nem megy a Pappé sehová.. ő az úgy BCS
No jó, tegyük fel, hogy ez lesz. De akkor miért nem korábban (mondjuk 150-160 körül)? Vagy miért nem a bejelentések után, amikor újraindul a rakéta?
szvsz kap egy rakat pappét az új nyomdából, és kerekített, vagy hogy bizonyos % küszöb alatt maradjon.. +látjuk..
Nem tudom elképzelni, hogy Pappé eladja az összes pappéját.. 1 hónapja lett IT Elnök !!
Kapcsold ki a gépet...
akkor viszont irány a pince, ha csak nem jön más bejelentés is. annak hiányában kitör a pánik.
Azon gondolkodom azóta is, h miért adott el... Megszorult és kellett a pénz? Nem hinném, de mondjuk legyen. Elvileg díjazás nélkül látja el a tevékenységét, ki tudja kitől és milyen jogcímen kap vagy sem pénzt, de a számlákat neki is fizetni kell... Kicsi a valószínűsége, de teljesen nem zárom ki.
De ha ez van, miért most adta el és ennyiért? Pár napja még 120 környékén adhatta volna... Szóval nem hinném, h tényleg ez van a háttérben.
Neki mint it tagnak pedig bármekkora darabszámról jelentési kötelezettsége van. Ha még megy hozzá papper, mért nem azzal a darabszámmal játszanak, miért a meglévővel?
Kicsik és gyengék megijesztése céljából történt ez???
Gondolkodom...
Szvsz az összeset kiszórja, de csak ennyit vettek meg tőle szerdán. Tegnap is adhatott el, volt a végén több öntés is.
Valszeg ma is fog még. Ez lehetett a fizetsége. Nem véletlenül nem jegyezték be őket, mint IT tagokat. Nem maradnak ők ebben a társaságban már sokáig a Pergerrel. Jön az új tulajdonos hamarosan.
Érdekes. Első körben arra gondoltam, hogy semmi különös, hát eladott egy kicsit, más cégek board tagjai is szoktak adni-venni. Aztán belegondoltam, hogy annyira nem kerek a darabszám, de még az érte kapott összeg sem, hogy az nem lehet véletlen
De neki mint IT tagnak amúgy látszik a darabszáma... Szóval a küszöb csak a vételi ajánlat miatt jelentős. De ő csak nem tesz vételi ajánlatot, ha még venne... Újabb fordulat a szappanoperában. :)
https://www.bet.hu/site/newkib/hu/2019.08./Az_Est_...
Az EST MEDIA Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1013 Budapest,
Várkert rakpart 17. fszt. 1., Cg. 01-10-043483) ezúton közzéteszi az alábbiakat.
Papp István úr (1124 Budapest, Jagelló út 52. szám alatti lakos), az EST MEDIA Nyrt.
Igazgatóságának elnöke bejelentette, hogy 2019. augusztus 28-án mindösszesen 93.458 darab
EST MEDIA Nyrt. törzsrészvényt értékesített 109,33 forintos részvényenkénti átlagáron. Az
értékesítésre a Budapesti Értéktőzsdén került sor.
Budapest, 2019. augusztus 29.
Hm, ez vajon mi? Kapja az újabb pakkot, és így még küszöb alatt marad?
A végrehajtások törlése is elég jól halad (júliusban még 12 volt, most már csak 8). Lehet, hogy az rkgy időpontjára már egy sem marad. Ez azért azt mutatja, hogy megy a meló. Ezzel párhuzamosan fut a részvények megkeletkeztetése és az alapszabály frissítése. Mivel az igazgatóság hívja össze a közgyűlést, de Papp igazgatósági tagsága majd elnöksége, illetve Perger igazgatósági tagsága még mindig nincs bejegyezve, ezért vártam volna, hogy az rkgy meghívó előtt ez történjen meg. Mert most egyedül Kovács Péter van bejegyezve mint igazgatósági tag, de még mint elnök. Ha szigorúan vesszük, akkor nincs aki képviselje a céget, mert az elnök járhat el egyedül önállóan, az igazgatósági tagok együttesen. A jelenlegi elnök (Papp) még nem járhatna el (vannak kivételek, de vesszünk el benne), Kovács már nem, és nincs két igazgatósági tag (Perger tag, de még nincs bejegyezve, Bencze és Faragó már nem tagok, de még ez sincs bejegyezve) sem a cégbírósági bejegyzés szerint. Szóval nagyon szabályszerűek akarnánk lenni, akkor az rkgy meghívó előtt előtt be kéne adni az alapszabály módosítását a cégbíróságra. Hétfőn ez még nem látszott.
BCS azt mondta legutóbb, amikor megnéztük a könyvet júniusban, hogy legyünk kicsit türelemmel, mert július végére "nagyjából" körvonalazódni fog a tulajdonosi kör, de a "funda" néhány hónappal később fog megérkezni...
Ennek az első fele eddig rendben van...
Meg vagyok róla győződve, hogy AV itt nem akart semmit sem csinálni... Ő csak egy szeletet kapott volna a tortából cserébe valamiért... Ezért is szóratták ki az ügyvédjével a pakkját a piacon 75 Ft-ig... A gáz csak az volt, hogy erről többen is tudhattak ezért is kezdték el korábban (már az első közgyűlés magasságában) eladni a papírjaikat, hogy majd később (június) olcsóbban visszavegyék. Lehet az eladást tényét tagadni, de a számok magukért beszélnek... Többek között ezért is lettünk a pf-ről kiutálva tavasszal...
Arról is érdemes lenne kicsit "agyalogni", hogy a Delta miért csak a 2. tőkemelésben és miért csak "kisebbségi" tulajdonosként érkezett, ha csak ők a végállomás...
Azért, mert nem ők azok?
Tételezzük fel, hogy az IT és a telekommunikációs szolgáltatás a végcél...
Ebben az esetben annak látod értelmét, hogy október elejére (közepére) összehívnak egy rkgy-t és "kitalálnak" egy ideiglenes, nevet, székhelyet, illetve beültetnek a cégbe "másodlagos" IT, FB tagokat? Én nem igazán...
Szvsz most is azért húzzák az időt, mert nem akarják idő előtt "felfeldni" a kártyákat. Valamire, valamiért megint csak várunk.
Így utólag látni kell azt is, hogy AV halála után nem véletlenül húzták az időt. Meg kellett, hogy történjen a Tsystem eladása és annak bejelentése. Érdekes módon napokon belül mi is sorra kerültük, persze előtte már hetekkel szivárogtak a pletykák innen-onnan. És láss csodát valóra váltak a pletykák. Szvsz Itt is ez lesz, nem véletlenül "szellőztették" meg a nívósabb gazdasági portálok a Telenor lehetséges megjelenését az Estmedia-ban, mint tőzsdei cégben.
Folytatnám tovább is a gondolatmenetemet, de vannak bizonyos dolgok, amit nem szívesen írok le még ide sem. Stuck-al szoktunk sokat "agyalogni" telefonon és személyesen is időnként, akár többen is csatlakozhatnátok személyesen, valahol, valamikor...
Mondjuk egy jó rum mellett?
Tudok egy nagyon jó kis helyet a belvárosban.
Mire számítasz, kijön a meghívó? Tisztán láthatjuk a nagytulajt az irányvonalat és indul a bumm, vagy körvonalazódik csak és max sejthetjük, találgathatunk?
Be fog jönni...
Arra leszek kíváncsi, hogy az én 10.01. 10,00 tippem jó lesz-e?
:-)))
Ugyananezt szerettem volna leírni, megelőztél.