Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax

#848090 Lenthor Előzmény: #848089

Ismét 11.850 környékén. Fontos ellenállás és támasz szinten.

Ha sikerül áttörnie, akkor 11.933, majd 12.030 és később akár 12.400 környéke is lehetne.

Ha lepattan 11.850-ről, akkor 11.188 felé mehet.

https://invst.ly/by8xj

dax

#848089 Lenthor Előzmény: #847794
Lenthor Előzmény: #847792

Sziasztok, jó reggelt!

Lefelé és felfelé négy elérhető szintet tartok számon.

lefelé: 11.334 esetleg 11.188

felfelé: 11.933 esetleg a rést megbontva 12.034-12.129 között.

Most már csak a sorrendet kell eltalálni, hogy melyiket előbb.

--------------------------------------------------------------------

Sziasztok!

Emelkedő hsz!

Ebből lehetne 11.933 vagy 12 ezer felett.

https://invst.ly/by8dr

Órás inverz fej-váll lehetőség:

https://invst.ly/by8i0

Napos fej-váll lehetőség:

https://invst.ly/by8ke

dax

#848018 Ibiza Előzmény: #848015

kínának szüksége van usa piacra..ráadásul nyakig ül usa állampapírban..400mrd ha jól rémlik..(plusz a japánok is) mire használja? fedezete a kereskedelemnek? vagy zsarolás? ha bedobják akkor bedöntik az árfolyamot..

Van a hivatalos-nyílvános és a nem nyílvános tárgyalások a másodikban nyílt a beszéd ott dőlnek el a dolgok.

dax

#848017 Ibiza Előzmény: #848014

a változásokhoz erő kell, trumpi a favágó.. obama nem tudná megcsinálni..neki a feladata az első barátságos afro elnök feladata volt.. egy díszpinty...most más az idő

Én most halálváró vagyok, várom a válságot, nem ismerjük a valódi tanulmányokat, ezzel kapcsolatba. Sztem trumpi mozgása ennek az előkészülete és az arra adott válasz.

Igen ez a módszere, mond egy nagyot tör zúz..utána leül tárgyalni.. és mindenki boldog..valószínűleg így többet elér mintha vigyorogna mint a tejbetök és egyeztetne folyamatosan.

dax

#848015 Lenthor Előzmény: #848014

Nem tudom, hogy Trump mit szólna, ha egy ilyen esztelen politikai megnyilatkozásai után Kína kijelentené, hogy a továbbiakban a fő üzleti partnerei ezek után nem USA, hanem Európa, Ázsia, Dél-Amerika- Afrika.

A DAX-nak még emelkednie is kellene az USA rovására.

dax

#848014 Lenthor Előzmény: #847989

Nagyon sajnálom USA-t.

Egy nagy, erős, büszke ország!

Szerinted kell egy ilyen bohóc?

Szerintem nem.

USA, erősségénél fogva a világ gazdasági vezető országa. Nincs szüksége ámokfutókra.

Trump vagy nem komplett, vagy mint korábbi befektető nem tud szabadulni a lehetőségektől és nem államférfiként, hanem tőzsde cápaként viselkedik.

Ennek ára lesz!

Egy idő múlva, ha egy jó üzletre - amerikai, kínai vagy európai ajánlat érkezik-, ki az aki nem a biztosabb megtérülést választja.

Trumpnál az egyik héten a Huawei nemzetbiztonsági kockázat, másik héten tárgyalások folynak, a harmadik héten nyugodtan kereskedhetnek az USA piacain.

Utána kezdődik elölről.

dax

#847993 olika78 Előzmény: #847989

Igen, egészen biztos, hogy eltervezett minden amit csinál, csinálnak az USA-ban.

Csak az egész világ szív miatta, lapít mindenki, hátha vele nem szúrnak ki.

11650, itt van a napos MA200, heti MA50 és 200, havi MA50, a havi 50-en csücsül.

érdekes szint ez a 650 a…

#847990 Ibiza

érdekes szint ez a 650 a DAXban..irtam már többször.. jól eltanyázgat ezen egy darabig.. nagy emelkedés vagy nagy esés esetén ez egy pihenőhely.. innen fel vagy le is mehet..

dax

#847989 Ibiza Előzmény: #847986

Ne keverjétek a dolgokat. Trump nem hirtelen dönt hanem megfontoltan. Módszere az, hogy csinál egy durvát utána tárgyalásokon finomít, békülékenyebb . A többen benne van a kevesebb. Valószínűleg ezt az üzleti életéből hozta, vélhetően jól működött nála.
Van egy koncepciója, változik a világ, ez alapján változtat usa, ezt nyílván nem trumpi egyedül találta ki, nem királyság van, ez egy terv része és erre alkalmas trumpi, ezért választatták meg.
Változik a világ, a befolyási övezetek, erősödnek országok régiók. Usa nem tud olyan ütemben fejlődni mint mások, ezért gyengíteni akarja kínát, eut a saját hasznára. Eu-és benne a németek erősödtek, fontos partnerük lett az orosz, jött is egy szankció, utána irán, most korlátozza usa importot.. nálam egyértelmű a gyengítés szándéka. Miközben usa erőlteti a drága palagázát és hadiparát a gyengített térségekbe. Usa a katonai kiadásait is csökkenteni akarja (béke fenntartások) , a multi cégeket és azok pénzeit is usába akarja koncentrálni, bár egyelőre azok kivárnak.

dax

#847986 olika78 Előzmény: #847975

Hazudozik össze vissza, persze.

Valószínűleg rászóltak, hogy sok lesz így egyszerre, kicsit finomabban kellene írogatni, mielőtt összedől minden.

dax

#847974 Lenthor Előzmény: #847943

Lenthor Előzmény: #847942

Itt a nagy bejelentés: Trump új szintre emelte a kereskedelmi háborút!

Nagyot esett Amerika percekkel a zárás előtt - 700 pontos mínusznál is járt a Dow

---------------------------------------------------------------------

Lenthor

Kinek jó ez?

Jövőhéten meg jön a Trump hír, hogy gyümölcsöző kétoldalú tárgyalást folytatnak az USA és Kínai küldöttség tagjai.

------------------------------------------------------------------------

Pedig nem is én vagyok Trump elnöki főtanács adója!

Csak már annyira kiszámítható, amit a tőzsdén művel.

...........

Beszél Trump, emelkednek az amerikai tőzsdék

2019. augusztus 26. 17:29

Pozitív hangulat lett úrrá az amerikai tőzsdéken a kereskedelmi háborús feszültségek enyhülésének köszönhetően: most éppen Trump elnök nyilatkozta azt a G7-csúcson, hogy hamarosan vissza fognak ülni Kínával a tárgyalóasztalhoz. Mindhárom vezető amerikai részvényindex 1% körüli plusszokat mutat nyitás óta.

dax

#847972 Lenthor Előzmény: #847944
Lenthor Előzmény: #847943

Érdekes szintig esett a DAX!

https://invst.ly/bvk26

https://invst.ly/bvk95

-----------------------------------------------------------

Sziasztok! A héten csak este tudok benézni.

Reggel 5 óra előtt a fenti okok miatt zártam a shortokat és nyitottam longot.

Időm sem volt beírni és biztos sem voltam a dolgomban, ezért nem is mertem volna jelezni, mert ha nem hozza az elvártat, akkor nem tudtam volna jelezni, hogy rossz az irány.

Nos, amikor hazaértem örömömben le is zártam a longokat mindet 11.600 felett, pedig még körül sem néztem, hogy mi a pálya.

Lehetséges, hogy ha itthon vagyok, akkor már régen kisebb nyereséggel túl adtam volna rajtuk.

Most így jobban jártam.

igen..ott táncol az 500a…

#847959 Ibiza Előzmény: #847956

igen..ott táncol az 500amon...szakadás vagy pattanás..pattanáás vagy szakadáááás!!

holnap lehet lezárom a s…

#847956 Ibiza

holnap lehet lezárom a shortomat, meglátom az indikatívot meg a híreket, 500-550 erős támasz nálam, várok egy visszapattanást (ha megtalálta a tetejét visszanyitom shortot majd a mozgásából látom) de ez a hírektől is függ, ha simán átmegy 500on akkor 250 az erős ellenállás, 50-80pontos tüskékkel... felfelé kemény a 750-780