Regisztráció Elfelejtett jelszó

Bolygónk, a Föld

Ez már döfi

#846433 TrendMan Előzmény: #846426

Ezzel meg is találtad a környezetterhelés egyik kulcs tényezőjét:

A felfokozott életrimus!

Engem egyébként már a mosószódával lehengerelt a lány.

Mi laz?

Ez már döfi

#846426 matgab Előzmény: #846397

Valóban dícsérendő.

Mindamellett 8 hónap alatt egy befőttes üvegnyi szemete gyűlt össze, de nem mondott le a dobozos tejről és a csomagolt kávéról.

Most akkor vagy baromi kevés tejet és kávét iszik, vagy akkor ezek csomagolásával mi lett?

A másik kérdés az, hogy miből él a csaj , illetve mit csinál a férje...

Mert ha én mindent saját kezűleg csinálnék otthon a mosószappan előállításától kezdve mindent, akkor mennyi időt tud dolgozni mellette?



Ez már döfi

#846340 TrendMan

Ez egy olyan rendszer, amelyben újrahasznosítunk, egyben megjutalmazzuk az állampolgárok erényes magatartását, és fogyasztói lojalitást építünk" – mondta Paolo Simioni, az ATAC elnöke.

Rómában már szelektíven gyűjtött műanyagpalackkal is lehet fizetni a metrójegyért

Az olasz főváros metróállomásainál bemutatták azt az új műanyaghulladék-gyűjtőrendszert, amely a műanyagpalackokért cserében metrójegy vásárlását teszi lehetővé, írja az MTI.

Az utazók egy éven át három tesztgépet próbálhatnak ki: ezek egy bedobott műanyagpalackért öt centet fizetnek, amelyet egy applikáción keresztül az illető telefonjára utalnak. Az ATAC római közlekedési vállalat szerint a pénz az utasok számlájára megy, amelyet két applikáció is nyilván tart, és onnan fel lehet használni jegyvásárlásra.

Virginia Raggi római főpolgármesterVirginia Raggi római főpolgármesterFotó: Virginia Raggi / Facebook

"Ez egy olyan rendszer, amelyben újrahasznosítunk, egyben megjutalmazzuk az állampolgárok erényes magatartását, és fogyasztói lojalitást építünk" – mondta Paolo Simioni, az ATAC elnöke.

vissza a középkorba

#846291 matgab Előzmény: #846278

Az emberek a saját felelősségüket rengeteg indokkal/kifogással/magyarázattal próbálják menteni. Ilyen az ember. Még a gyilkosok is véres kézzel a kezükben.

Biztosan igazuk van, de …

#846287 Láma Előzmény: #846281

Biztosan igazuk van, de azonnal adódik néhány kérdés. Miért kell a kávét ecetsavval szimulálni? Nem volt kávéjuk? Egészen elhanyagolható annak a száma, amikor 3 százalékos 70 foknál magasabb hőmérsékletű ecetsavat iszom egyszer használatos pohárból hétszer egymás után.

vissza a középkorba

#846278 TrendMan Előzmény: #846275

Nagyon sok kortársunk, akivel a műanyagról próbálok értekezni, úgy gondolja, hogy a szelektív gyüjtéssel meg van oldva.

Van egy rendszer, vannak szabályok, akik a szabályokat hozták, azok tudják miért tették, ergo ha betartjuk a szabályokat, akkor minden rendben van.

Nem kevés ember gondolkodik így a jelenben.