Annyit mondtak tegnap, ha szeretnék még most vegyek bele. Megtettem. Ennyi az egész.
Annyit mondtak tegnap, ha szeretnék még most vegyek bele. Megtettem. Ennyi az egész.
jó lenne, ha legalább addig felhúznák. szerinted kiszálltunk már a hintából? ;)
mondták azt annyian a fórumon, nem hiszem, h pont tőlem nyúlta volna. azt pedig tudjuk, h bcs olvassa a fórumot. de alaphozam megint nem válaszolt a repteres kérdésre. kiváncsi leszek a holnapra: folytatódik-e az emelkedés. még mindig olyan széles spektrumú a találgatás, mintha a delta be se szállt volna. jönnek az újabb speka felszúrások? ;)
Elmondhatsz valamit a fülesedből? Tudod, ha nem nyilvános akkor emailen is lehet.
3 szoros fel limittel épp 210. Véletlen:-).
Akkor ez legalább bíztató a szavahihetőségével kapcsolatban. Már ha beszélhetünk ilyenről egyáltalán nála :))) ... Persze a Deltát már mi is tudtuk régen, úgyhogy ez nem sokat nyom a latban. Ha ezek is bejönnének amiket most mond, na az igen. De mondott ő már telenor-t videoton-t meg mindent is, szóval nem hiszem, hogy valami konkrétat tényleg tudna.
Kudlikjúliázott előtte pár nappal emlékeim szerint, illetve pont az ominózus elmaradt szerda előtti este volt a legaktívabb
Könyvvizsgáló mai termése eddig. Próbáljuk megfejteni, van benne Rogán, Ibusz, luxusingatlan is. Arra nem emlékszem mondott-e valaha Deltát is korábban. Az igazolhatná, hogy tényleg tud is valamit vagy csak a szája jár mint sok másnak.
15:27
PÁRDON ?
JAHOGYIGEN !
ELAD VESZ ?
ELVESZ?
15:31
KÉREM NYUGODJANAK MEG !
ÉNTROLL ?
MIÉRT TILT KI ?
KI MAGA !
KIMAG!
TROLLIBUSZ?
IBUSZ ?
ARROGÁNS?
A ROGÁN S !
15:37
LUXUSKANÁL !
LUXUSVILLA ?
VILLA BEREK NÁDA !
PÁRDONPÁRD?
15:44
PAZAR !
PARÁDÉ
PÁRDON ?
A kanalat, kanállal fogom:).
Te is keresed már a kést?
:-))
Szvsz meg, ha péntekig nem jelentenek, akkor max 4,9 M papírt adtak el.
Szerintem a globterm kiöntötte amit kellett, lehet, hogy valakik piacon felvásárolták, de lehet, hogy csak úgy ránköntötték. Mostanra fogyott el aminek kellett, holnap-holnapután jelentést várnék erről. Neked viszont, jó beszálló volt Tamás, úgy tűnik ez a füles most jobb volt mint a múltkori, bár a TA-n is mutatkozgatnak már a forduló jelei. Hajrá!!!
Akkor én is.
Ha ezt ma kiakasztják, tökön szúrom magam.
Ja, nem!
:-)
:-))
Lesz az a pénz...
Tényleg basszus, erre még nem is gondoltam. Lehet, hogy te vagy a ballasztunk ami miatt nem indul, nem szállnál ki :)))) !!!
Baszki!
Kivágtam 5K-t 110 Ft-on, erre megindítják, csak, hogy bosszantsanak... Mondjuk maradt még bőven, nem panaszkodom...
Ám legyen, ha ez kellett hozzá.
Hidd el régi játékos, lát a pályán és gondolom van infója is.
Én legalábbis arra spekulálok.