Szvsz a reptér EHEP gyanús...
Szvsz a reptér EHEP gyanús...
Balázs Csaba férjhez adta Esztikét!!!
Beszarok, komolyan mondom!!!
Stuck!
BCS lenyúlta a fórumos szöveged!
rákérdeztem megint nála. hátha most. amúgy a reptér jó lenne. ;) de figyelitek, milyen széles skálán mennek a találgatások? a telenortól a reptérig minden. :D
A "látszólagos" verseny fenntartása a beszerzések elnyerése érdekében, miközben a tőzsdei cégek nyereségéből "látszólag" mindenki részesülhet.
Támadhatatlan!
Persze ez csak az én véleményem.
Nem igazán tudom, de nem árt fentartásokkal kezelni amiket mond. Lehet, hogy tud valamit, de lehet, hogy csak "educated guess"-ei vannak, azzal meg vagyunk itt már néhányan. Máskor meg szimplán csak hülyeséget mond. Azzal is vagyunk itt már néhányan :D ...
2 esély van szvsz, de esztikének mindkettő jó:
1. látszatverseny esztike és a 4ig között. a színfalak között mindkét cég jól jár.
2 tényleg elengedték jászai kezét, és most esztikét futtatják fel.
kérdés: miért emlegeti alaphozam folyamatosan a repteret vajon? mikor rákérdeztem nála, nem válaszolt erre a kérdésre. a többire igen...
Már többször is volt róla szó szerintem. Piacfelosztás, specializáció. 4iG -nagyvállallatok, Delta -kkv szektor, emellett konzorciumos megoldás az olyan tenderekre ahol mindkettő érintett.
mi a lényege?
az én szubjektív véleményem az, hogy nem lesz, nem lehet valódi verseny, mert a profit maximalizálás a cél. versenyben csökken a profit, nem érdeke a nernek, max látszólag fenntartani, mint a demokráciát
Alapahozam már pedzegeti a lényegét a 4IG vs. Delta versenynek...
Simán lehet, hogy itt tartják addig.
Akkor mégis elképzelhető, hogy lesz kötelező vételi. Én már nem lepődnék meg azon sem. Kérdés, hogy meddig fogunk ezen a szinten maradni. Remélem nem szeptemberig.
Annyira látszik, hogy nincs ott a manipulátor a piacon, hogy hihetetlen.
110 Ft-ig akarták lehozni ezek szerint.
Úgy tűnik tényleg ez az alja.
OK, csak szerintem nem attól tökös gyerek valaki hogy van belsőbb infója. Most nem Tamás ellen beszélek nyilván :) ... Bár a múltkor is valami olyan fülest kapott, hogy szeptemberig nem lesz itt semmi, majd 2 napra rá megjött a Delta deal. Szóval lehet, hogy mégis tökös ha ezt meglépte :) ... De lehet, hogy most a forrás is más. Ki tudja. Remélem igaza lesz...
én az elsőre tippelnék, a nerben lévő versengés csupán látszat, mindenen is nyerni akarnak
Ezt be is vallotta, nem játszotta meg magát. :) Azt a tippet kapta, hogy ez már az alj. Ergo innentől már csak dolgozik a pénz, nem pedig ég. :)
Na igen, de miért nem tekinti versenytársnak esztikét?
1. Le van osztva a piac, mindenki jól jár. Ez nem verseny. Semmilyen értelemben... :D
2. "Hú bazzeg, már nem csak én vagyok egyedül a piacon, még csírájában megpróbálom leszólni a konkurenciát, tudják csak meg, hol a helyük!"
Jászai mindenesetre azt nyilatkozta a HVG-nek az Est– Delta-fúzióról: „Nem zavar a verseny, őket pedig nem is tekintem versenytársaknak.”
https://hvg.hu/kkv/20190807_Meszaros_Lorinc_jobbkeze_az_uj_tozsdei_konkurenciarol_Nem_zavar_a_verseny