Regisztráció Elfelejtett jelszó

TIM

4ig vs esztike

#847136 stuck_at_177

méghogy szereti a 4ig a konkurrenciát. durván beindult a cicaharc a sajtóban... kérdés, h ebbe a papper is bevonják?

Nekem gyanús ez az újság…

#847121 Johny King Előzmény: #847115

Nekem gyanús ez az újságcikk hadjárat, meg üzengetés a sajtón keresztül!

Két HVG cikk rövid időn belül. Érdekes.

Vagyis? Mit gondolsz mi …

#847115 wisvik Előzmény: #847113

Vagyis? Mit gondolsz mi sül ki belőle a végén? A piac úgy tűnik eddig nagyon nem díjazza.

Nektek nem gyanús, hogy …

#847113 Johny King Előzmény: #847112

Nektek nem gyanús, hogy napok óta a 4IG vs. Delta "versenyről" rugózik mindenki, mindenhol? Egyébként a VG cikk indította a történetet, de már napok óta ez a téma...

Stuck!Emlékszel, mit írt…

#847112 Johny King Előzmény: #847109

Stuck!

Emlékszel, mit írtam nektek kb. 2 hete a csúszásról? Ne írd ide, de a HVG cikk alátámasztani látszik...

ahogy most kinéz, igazat…

#847109 stuck_at_177 Előzmény: #847107

ahogy most kinéz, igazatok van jk-val. te megmondtad, h szeptemberig játszótéri hinta és nem jön addig a fantombüfi, jk pedig a felszúrásokat. egyedül a szint nem stimmelt (jóval alacsonyabb a vártnál), amúgy minden más bejött. ha jön addig valami hír, az elindíthat egy felszúrást esetleg.

Amúgy a zárás messze van…

#847107 tmeszaros361 Előzmény: #847106

Amúgy a zárás messze van még, de én most vagy 2 hétig ezen a szinten való helybenállásra számítok.

Engedd el a francba. Nem…

#847106 tmeszaros361 Előzmény: #847105

Engedd el a francba. Nem is nézem már. Majd ha lesz mit, a következő felpattanásnál kell résen lenni, addig fölösleges agyalni idegeskedni. JK jól látta lesz egy 220 230 utána vissza 150 140, na azt kell megülni. Addig meg had játsszanak a kicsik idegeivel.

na, a tegnapi reményem, …

#847105 stuck_at_177

na, a tegnapi reményem, h a 120 megfogja, meg is dőlt. megint megy a pszicho, bírni kell idegekkel...

Az állami megrendelésekről... hm...

#847097 stuck_at_177 Előzmény: #847084

persze, az simán lehet, h a kkv-k nyerik a pénzt a fejlesztésre, amit aztán csak bizonyos cégeknél tudnak elkölteni. nem ismeretlen módszer ez. ;)

Az állami megrendelésekről... hm...

#847084 andybleque Előzmény: #847076

Kicsit az az érzésem, hogy ez az írás a VG ellencikke akart lenni, legalábbis közel sem olyan egyoldalú (a VG cikkben emlékeim szerint a Deltát pl nem kérdezték, csak Balázs Csabát). Az állami megrendelések tekintetében szerintem teljesen igaza van Pappnak, hiszen a most vázolt stratégia célpiacán az állam (és vállalatai) egyáltalán nincs jelen közvetlenül, azonban rengeteg finanszírozási forrást ki tud osztani a kkv-k részére. Ilyen értelemben igaza lehet Pappnak, hogy nem lesz sok állami megrendelés, de az még nem jelenti azt, hogy állami pénz ne lenne :)

közeljövőben

#847065 stuck_at_177 Előzmény: #847064

és még egy észrevétel: a 07. 30-bét tájékoztatás mond a cégstratégia, mind az rkgy meghívó közzétételének idejére a közeljövöben szót használja. mivel a stratégia 08. 05-én jött ki, ezért két héten belül számítanék az rkgy meghívóra. de meglátjuk. ;) ha azoknak lesz igaza, akik szerint erre már csak a választás után kerül sor, akkor szeptember közepe felé várható a meghívó.

a kérdés még, h lesz-e b…

#847064 stuck_at_177 Előzmény: #847063

a kérdés még, h lesz-e bejelentés befolyásszerzésről az rkgy előtti mondjuk 3. napig.

stabilizálódni látszunk.…

#847063 stuck_at_177

stabilizálódni látszunk. a ~120 az új 80. ha többi végrehajtás is törlődik pár héten belül, akkor már csak azok a feltételek hiányoznak a delta tranzakcióhoz, amik nem igénylik 3. fél bevonását vagy hozzájárulását. a banki dolgoknál nem számolok nehézségekkel.