Regisztráció Elfelejtett jelszó

TIM

Teljesen igazad van, az …

#847062 kerikoma Előzmény: #847060

Teljesen igazad van, az időtávot nem tudom belőni, de a nagyon pontos forgatőkönyv az számomra már egyértelmű.

Speka papirokkal szórako…

#847061 kerikoma Előzmény: #847059

Speka papirokkal szórakoztam régen, rajtam ragadt egy pár és feléledtek, de már nem is fórumozok nagyon. Az itteni csapat az jó volt a pf-en is.

Élőben mindenképpen folytatjuk, ha a Ti is igénylitek. Most is megyek a szőlőbe, mert rendkívűl gazos lett erre a sok csapadékra. Na de nem offolok:-)

A hasonlat nem rossz, de…

#847060 wisvik Előzmény: #847056

A hasonlat nem rossz, de az az időtáv ami a megmerevedett mammut pénzügyi intézetek megmozgatásához szükséges, azzal itt az IT-Telekom szektorban nem lehet labdába rúgni. 5G, Ipar 4.0, ezekhez a támogatások megszerzése 1-2 éven belül teljesen le lesz osztva. Aki most nem lép világosan és nagyot, az nem lesz ott a húsosfazéknál időben. Itt nem lehet éveket várni mert a technológia elrohan melletted szvsz.

Nekem az est háttere min…

#847059 Bendeguz Előzmény: #847058

Nekem az est háttere mindig is ismeretlen volt, nem foglalkoztam vele, a 4ig nálam jobban szakmába vag, jobban értem a lényeget. Remélem hamarosan találkozunk és élőben folytatjuk :)

Hát a mostanság az nem j…

#847058 kerikoma Előzmény: #847057

Hát a mostanság az nem jó szó. Nagyon régóta benne vagyok és nem ugrálok. A szeánszunkon is kérdeztem, hogy mit szóltok hozzá, de a 4ig vitte a prímet.

Hát számomra kísérteties…

#847056 kerikoma Előzmény: #847055

Hát számomra kísértetiesen hasonlít a takszövök esetéhez. Volt egy forgatókönyv, ami csak a bennfenteseknek volt ismert és közel 4 év alatt lassan végére is érnek az egyesítéseknek. Most igazából a forgatókönyvet akarom kihangsúlyozni. Szvsz itt is hosszabb távon kell gondolkodni....

Igen, olyasminek tűnik. …

#847055 wisvik Előzmény: #847054

Igen, olyasminek tűnik. 4ig-Tsystems nagyvállalaltok, EST-Delta - kkv, közösen 5G tender talán. Kérdés ki fut be még hozzánk, hogy meglegyen a kellő súlyunk a mérlegen. Akkor dőlök majd hátra kicsit ha ez kiderült. Szerintem 2-3 hónap és többet tudunk.

Fene tudja. Mintha valam…

#847054 kerikoma Előzmény: #847053

Fene tudja. Mintha valami piacfelosztást látnék nagyon kezdetleges stádiumba, szépen megírt forgatókönyv szerint.

Igen, ezt írtam én is le…

#847053 wisvik Előzmény: #847052

Igen, ezt írtam én is lejjebb, hogy "Remélem ez csak a félrevezető stratégia része." :) ...

Szerintem ez a mondata d…

#847052 kerikoma Előzmény: #847051

Szerintem ez a mondata direkt tervbe volt. Lehet nem akart olajat a tűzre és még csírájába elfolytotta a pletykákat. (vagy valaki mondta neki....)

Ami a nevet illeti, nem …

#847051 wisvik Előzmény: #847049

Ami a nevet illeti, nem fogunk csalódni remélem :) ... A kormánymegrendelések terén biztos, hogy folytatják minimum azt a tempót amit eddig, de azért mégsem hangzik túl jól a szájából egy efféle retorika manapság. Tudjuk honnan jött, és ennek megfelelően várnánk tőle a cég felfuttatását is. Legalább ne beszéljünk magunk ellen. OK, hogy a privát szektor megnyerése a cél, de akkor hangsúlyozzuk simán ezt, és ne szóljuk le az állami szektort sem. Legalábbis szerintem.

Talán a két pakkra gondo…

#847050 wisvik Előzmény: #847043

Talán a két pakkra gondolhat, de nem biztos. Annak úgy van értelme, hogy "elherdálja" olcsóbban a 10M-es pakkot mert kell a pénz a hitelnyújtásra és nem akar kötelezőt sem tenni, de a 84M-et majd jól "túlértékelve" értékesíti. Talán erre gondolhat.

nincs szerencsénk ezzel …

#847049 stuck_at_177 Előzmény: #847030

nincs szerencsénk ezzel a névvel. az április 30-i kgy napirendi pontjában még szerepelt a névváltoztatás, most pedig még nem foglalkoznak vele. amit kitaláltak akkor (bcs és a delta) már nem jó? esetleg kell más hozzájárulása is? ;) egyszer megtudnánk a teljes sztorit, biztos vagyok benne, h hol megfagyna az ereinkben a vér, hol pedig könnyesre röhögnénk magunkat. :)

kormányzati megrendelések hiánya. emiatt még (de lehet, h csak még ;)) nem aggódom. egyrészt kicsi a hazai piac, óhatatlanul belebukkannak az államba, legfeljebb mint konzorciumi tag szerződnek, nem mint önálló szereplő. vagy pedig nem az állam, hanem az állami és/vagy baráti (akik feltehetőleg elnyertek mindenféle fejlesztési pályázatokat, és az elnyert pénzt ugye megfelelő szaktudású partnernél kell elkölteni) cégek lesznek a hazai megrendelők. meglátjuk. persze ehhez kell fantombüfi. :)

Graphi bemutatkozása a b…

#847048 Ellia04

Graphi bemutatkozása a béten lévő anyag szerint: A Társaság fő tevékenysége a Budapest III. kerületében, közvetlenül a Duna-parton, az egykori Óbudai Gázgyár helyén létesült Graphisoft Park fejlesztése és hasznosítása. A Graphisoft Park teljes területe 18 hektár, melyből eddig 11 hektáron mintegy 55,000 m2 iroda, labor és egyetemi épület készült el, ezen belül a volt Gázgyár műemléképületeinek felújításával kialakított Aquincum Campus. Ezeket mintegy 70 magyar és multinacionális, elsősorban informatikai és biotechnológiai kutató fejlesztő cég és felsőfokú oktatási intézmény bérli.^~A Graphisoft Park SE a szoftverfejlesztéssel foglalkozó Graphisoft SE-ből történő kiválással jött létre 2006. augusztus 21-én. A Graphisoft Park SE alaptőkéje 10.631.674 darab egyenként 0,02 euró névértékű "A" sorozatú törzsrészvényből és 1.876.167 darab egyenként 0,02 euró névértékű "B" sorozatú dolgozói részvényből áll. A Társaság "A" sorozatú törzsrészvényeit 2006. augusztus 28. óta jegyzik a Budapesti Értéktőzsdén.

Ugye, ugye...Nehogy beje…

#847047 Johny King Előzmény: #847041

Ugye, ugye...

Nehogy bejelentések legyenek hamarosan tulajdonszerzésekről.

Baromira elkezdtek cikkezni a napokban az ipar 4.0 és egyéb IT nyalánkságokról minden fronton...

a kis és közepes ügyfélk…

#847044 Ellia04 Előzmény: #847039

a kis és közepes ügyfélkör elvileg a Mtelekomnál marad, vagyis a közleményből úgy volt kiolvasható!