a szavazati jogok gyakorlása miatt lenne sürgős mindkét nyomdanyitás. illetve a részvények átruházása miatt az 1. nyomdázás. de ez attól függ, mikorra akarnak rendkívüli kgy-t.
a szavazati jogok gyakorlása miatt lenne sürgős mindkét nyomdanyitás. illetve a részvények átruházása miatt az 1. nyomdázás. de ez attól függ, mikorra akarnak rendkívüli kgy-t.
kérdésem: van ennek a 180 naposra való letolásnak más értelme is, mint egy esetleges kötelező vételi?
Mennyi most a 180 napos
Baszki, le fogják tolni a 180 naposig legalább. Ezt azért nem gondoltam volna.
Ha viszont sürgős, akkor az RKGY-ig be lesz vezetve. Én úgy hallottam, hogy nyár végére ígérték.
Kérdés meddig kell elhúzni a bevezetést?
Ha tényleg a Telenor-ra várunk, akkor még van idő bőven, mert abból év vége elött szvsz semmi nem lesz.
Sziasztok!
Ezt még júniusban írtam a levelezésünkbe, de bemásolom ide is azoknak, akik még akkor nem voltak velünk. Ez a menetrend a tőkeemelésről szóló IT-határozat cégbírósági bejegyzése után. A folyamat lehet rövidebb is, ha a BÉT úgy akarja. Mivel korábban volt poszt arról, h Pergert, Pappot és a BÉT vezetőt együtt látták pár hónapja ( és mit ad isten, pont a könyvvizsgáló írta :D), ezért gördülékeny ügymenetre tippelek.
Picit elmélyedtem a részvénykibocsátás szabályaiban. A tőkeemelés egyszerűsített bevezetési eljárás lesz, mert esztike már amúgy is a tőzsdén van. A kibocsátó (azaz esztike) kérelmének benyújtásától számított 30 napon belül bírálja el a BÉT vezérigazgatója a kérelmet. Ez egy esetleges hiánypótlás határidejével hosszabbodhat, mert a beérkezéstől számított 10 napon belül a BÉT megvizsgálja kérelmet, és hiány esetén hiánypótlási felhívást adhat ki, amelyet 10 tőzsdenapon belül teljesíteni kell. A kérelemnek tartalmaznia kell az első kereskedési nap dátumát, de a bevezetési nap és az első kereskedési nap között legfeljebb 90 nap telhet el. Az első kereskedési nap legkorábban a bevezetésről szóló döntésnek a
Közzétételi Szabályok rendelkezései szerinti közzétételét követő Tőzsdenap lehet. Mivel ez egy egyszerűsített kibocsátás lesz, ezért csatolni kell majd a kérelemhez az alaptőke-emelésről szóló kibocsátói döntést (igazgatósági határozat). Tehát amint a cégbíróság jóváhagyja az igazgatósági határozatot, és Perger benyújtotta az alapszabályt, mehet a kérelem a BÉT felé. Ahogy olvasom, az alapszabály esetében nem kell megvárni a teljes cégbírósági eljárást, elég, ha megindult a változásbejegyzési folyamat.
Igen!
Majd szóban elmesélem, mert lusta vagyok leírni.
tudja valaki, mi volt az a nordos célzás lastra? és milyen énekes mesterekre gondolsz? szvsz engem is biztosan sokan elkönyveltek énekesnek, pedig tényleg csak a véleményemet írom. :)
jó nyaralást! :) ne is nézd az árfolyamot pillanatnyilag. bevallom, azért erősebb kezdésben reménykedtem. azt hittem, h a delta hivatalos színrelepése azért legalább egy 10-20%-kal feljebb löki az árfolyamot. oké, h bő 3 hete még 80 volt, de most csorgunk megint. azt hittem, h nyugalmi szintnek megmarad a 150-160-as sáv. esztike mindig megtanít valami újat. :)
nem lesz, legalábbis nem említik. ha lenne, szvsz mondták volna. de gondolom itt már nem találták szükségesnek, mert a delta az egyik befektető. ha ő is elad, az már rég rossz. :) az 1. nyomdánál azért hangsúlyozták ki a lock up-ot, h megnyugtassák a piacot, h nem lesz öntike.
Én most épp nyaralásomat töltöm, a szektát már csak a reálok miatt olvastam - amikor épp kíváncsi voltam rá. :) teletrollkodták, amire nincs szükségem, ér elég stressz anélkül is. Szektát csak akkor van értelme olvasni lassan, ha a stuck szerint troll barátunk jelentkezik. Ha bepáleszezek, akkor szinte érteni vélem amit ír. Valszeg ő is iszik olyankor:
remélem soha. Nagyon gáz lett a szekta fórum, nem szívesen olvasom. Nem szeretném, hogy ezt is tönkretegyék elmés meglátásaikkal.
Tényleg, a Delta H Zrt-nek nyomott 125M új rv-n nem lesz lock up ha jól emlékszem.
Borzasztó ott a színvonal-hanyatlás. Last lelépő szövege pedig legalja.hu-ról lett letöltve....egyszerre hirtelen az összes énekes mester lelépett..új korszak jön, ahol ezeknek a muttymestereknek már nem osztottak lapot.
De ennyit a múltról, arccal a szebb és tisztességesebb jövő felé!!!
Kíváncsi vagyok, hogy mikor linkeli be valamelyik seggfej a Pf fórumba, hogy itt gyülekezik a nagy csapat?
Egyetértek. Javasolnám a topik első szabályának, hogy mindenki használjon valami avatárt. Ez a rohadt nagy piros négyzet fehér x-vel kiüti az ember szemét.
Találjatok a piros X helyére valami avatart kérlek!!!
Hidd el már nem ő osztja a lapokat!!!