38.2%-os fibo is 12.260. Ott lehetne egy kis pihenő az esésben.
38.2%-os fibo is 12.260. Ott lehetne egy kis pihenő az esésben.
| 16:00 | USD |
Fed Chair Powell Testifies
Mr. Powell beszél.
Mindjárt kezd ugrálni az árfolyam.
Igen a 12.432-12.436 napjainkban visszatérő fontos szint.
Felette jön a 12.485.
Ha sikerülne átmenni rajta, akkor 12.530-12.569 lehetne.
5 hullámos az esés, visszapattanhat a kékig, akár, nem?
Aztán megint le. És lehet egy ABC belőle, kezdetnek.
Ha 12.298-ról nem fordul vissza, akkor 12.260, majd 12.189 lehet az irány.
Ha longos beültetést terveznek, akkor 12.355 alá már nem szabadna menni, mert onnan beindulhatnak az eladások!
Mára egy longos beültetést el tudok képzelni a jó hírek hatására.
Felmehetnénk 12.539-12.547-ig.
Ezzel teljesülne a 61.8%-os fibo és záródna a hátra hagyott rés.
Továbbá felmennénk az órás Donchian tetőre.
Utána elvileg beejthetnék.
Szia!
Jó reggelt!
Nekem is ez a véleményem.
S&P még fölmehetne az általad jelzett szintre talán.
Vakarom a fejem erősen.
Ugye most beindultak a jó hírek. EKB bejelentette, hogy venné a bajba került részvényeket a FED 10 év után kamatot csökkentene.
Mindenki örül, holott ez pont a gazdaságban jelentkező bajok és problémák miatt vannak.
Azt ne feledje senki, hogy a nagyok mindig előre árazzák a lehetséges irányt.
Amikor mi kis befektetők elkezdünk örülni egy hírnek, akkor már ők az ellenkező irányra készülnek.
Szóval én hosszú távon lényegesen magasabb új csúcsot várok, de nekem van egy hiányérzetem lefelé.
Ha, megnézitek a napos chartot ott lehet látni, hogy nincs minden rendben az azonnali emelkedéssel!
Miért?
1. erős divergencia figyelhető meg.
2. Új csúcsra való indulást a Stochasticnál és az RSI-nél alulról kellene elkezdenie.
3. Egy korábbi esetnél volt egy "M" betűs dupla csúcs alakzat. Most is hasonlót rajzolunk fel.
4. Kumo elvékonyodása jelzi, hogy gyengébb a támasz és könnyen át tud hatolni rajta, ha elkezdene esni.
Szóval rövid távon kereskedek. Az igazi bevásárlás, akkor lesz, ha naposon a Stochastic és az RSI leér!
Sziasztok, szép hajnalt!
Mozgunk ebben a "zászló szerű alakzatban"
Nekem továbbra is gyanús a 12.189 elérése.
Kérdés, hogy a FED lehetséges kamatcsökkentési elképzelései mennyire lesz hangulatjavító.
Viszont, ha elérné a 12.189-et, akkor számítani kellene egy fej-váll alakzat lehetőségével is.
Sp mindenidők új csúcsán volt.
Na és a DAX, hol van a mindenidők új csúcsához?
De, ha sz SP elkezd esni, akkor a DAX biztosab átveszi a vezető szerepet a lefelé irányban!