Erre van a Running és az Irregular Flat, de azok is csak 123.6%-ig mehet nagyjából.
Pont ezek a szabályos "B" hullámtól eltérőek.
Erre van a Running és az Irregular Flat, de azok is csak 123.6%-ig mehet nagyjából.
Pont ezek a szabályos "B" hullámtól eltérőek.
szabálytalan korrekció esetén a B pont lehet magasabban is ha jól tudom, short stopok kiütése felvihet magasra
nagyon érdekes amit írsz, reméljük akkor sormintát csinálnak ebből, mindent bevetnek, pénzt akarnak keresni
Szórakoznak velünk a nagyok.
az "i" és "ii" hullám között egy csökkenő háromszöget figyelhetünk meg.
A csökkenő hsz.-ből lefelé az irány! Ment is lefelé, melyre sokan léphettek is, majd megfordult és elkezdett emelkedni.
Most emelkedő háromszöget építhetünk, melyből viszont felfelé lenne az út.
Kérdés, hogy megint beugratás lesz?
Holnap USA ünnep.
Ha háromszögben vagyunk, akkor egy ideig eloldalazgathatunk ebben a szűk sávban.
Nekem ott a gondom, hogy ha ez a kis "b" hullám, akkor a 123.6%-os fibo-t teljesítette. Nagyon már nem mehetne feljebb.
igen, mindig több lehetőség van
Ha meg feljebb megy új csúccsal, akkor még zászló is lehetne. (kék)
https://www.tradingview.com/x/2jiF4aYa/
dupla csúcs, alacsonyabb csúccsal, izgalmas
Jó reggelt! Köszönjük!
4 órás chart is inkább lefelé mutat.
12.188-tól, ha azt letörné, akkor pedig nagyon lefelé.
Ugyan minden elemző felfelé várja és nekem is van egy 12.850-ig tartó (v) hullám elképzelésem.
De...., ennek ellenére óvatosan bánok a longokkal, mert a divergencia nagyon nagy hasonlóságot mutat a korábbival és egy ilyen helyzetben kezdett el esni.
Csak egy rossz hír kell, amire rá lehet fogni az esést.
Sziasztok, jó reggelt!
Lassú unalmas oldalazás várható.
Egy kis felpezsdülés lehetne, ha a 12.515-öt letörné, mert akkor lemehetne 12.450-re kb. az alsó vonalra. 60 pont mozgás már felpezsdülés.
Ugyanakkor a felső vonalat is célbaveheti. Még nem tudni, hogy a felső vonalnak mekkora a lejtés szöge, mert csak még a kiindulási pont van meg., de kb. 12.600 alatt kell lennie.
Lehetne egy a rajzon szereplő mozgás.
Végül nem lehetetlen egy 12.400-12.405-ös leszúrás az "v" hullám emelkedése előtt.