Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Kripto

#846167 rbbj11 Előzmény: #846165

Elvileg számítógépek helyett bányászatra az okos telók erőforrását használja. Rákerestem neten mint kriptodeviza értékre: úgy tűnik jegyzik és jellemzően Bitcoinban mérik az értékét, meg nem is egy kétéves történet

Kripto

#846165 Bendeguz Előzmény: #846162

szimpla piramisjáték, ahol a kapcsolati háló, meg ki tudja milyen lehalászott adatok jelentik az alapítóknak az értéket, te meg kapsz érte PI-t, ami talán egyszer majd átváltható lesz dollárra. Valaki máshogy értette?

To start earning Pi, check in every 24 hours and hit the lightning button to start mining. Once you are mining, you can boost your hourly rate by inviting trusted friends and family to join the community. After 3 days of mining, you can boost your earnings more by building your security circle, which contributes to the overall security of the network. Keep in mind, earlier members of the network mine at a higher rate than those that come after them.

Egy nap alatt 17 Mrd dol…

#846075 TrendMan

Egy nap alatt 17 Mrd dollar keletkezett a tőzsdén!

Döbbenet!

JNJ

#845996 Bendeguz Előzmény: #845994

valami öregasszony perelt emiatt és iszonyat hatalmas kártérítést ítélt meg a bíróság, de ilyen milliárd dollár körülit. lehet rosszul emlékszem, de volt valami hasonló horderejű amcsi per nemrég

JNJ

#845990 Koffein

leakciózzák https://www.portfolio.hu/vallalatok/rakkelto-babah...

"A társaság egyik babák számára gyártott hintőpora rákkeltő hatású anyagot tartalmazhatott, az igazságügyi minisztérium most azt vizsgálja, tudhatott-e erről a gyártó, illetve más termékeiben lehetnek-e ilyen hatású anyagok, azbeszt származékok."

hbo max

#845863 Koffein

"Újabb versenytársat kap a Netflix 2020 elejétől az AT&Trészéről, amit HBO Max-ra keresztelt a vállalat. A streaming-szolgáltatás a már most is az AT&T által tulajdonolt HBO kínálatára fog alapozni, de emellett a Jóbarátok sorozat is kizárólagosan ott lesz majd elérhető, így lekerül a Netflixről."

Már egy ideje gondolkodom, hogy at&t -vel kéne bővíteni az oszti portfóliót... egy bajom volt vele, nagyon stabil :) ami nem baj, mert kevésbé égeti a zsét, csak beszállni jól árasítva közel lehetetlen... :)

űrhajós

#845830 Fornit

https://www.portfolio.hu/vallalatok/tozsdere-viszi...

"Tőzsdére vinné Richard Branson űrhajózási vállalatát, a Virgin Galacticet - írja a Wall Street Journal. Az IPO-ra valamikor az év vége felé kerülne sor. vállalat azért megy tőzsdére, mert összeolvad a Social Capital Hedosophiával, egy speciális, akvizíciós célokra felállított vállalattal, melyet Chamath Palihapitiya kockázati tőkés alapított. A kockázati tőkés társaságnak a kombinált cégben 49%-os tulajdonrésze lesz, az együttes vállalat 1,5 milliárd dollárt ér majd. Korábban a szaúdiak fektettek volna 1 milliárd dollárt a Virgin Galacticba és Branson műholdakkal foglalkozó cégébe, a Virgin Orbitba, az együttműködés azonban Dzsamal Haszodszi meggyilkolása miatt meghiúsult. Az SCP 800 millió dollárt fektet majd a Virgin Galacticba, illetve Palihapitiya még 100 millió dollárt tesz ehhez hozzá személyes vagyonából. A befektető a kombinált vállalat elnökévé lép majd elő. "

Ez a Social Capital közel 2 éve van a piacon, és a 9,8-10,5 ös sávban töltötte az egész időt.

Chewy

#845432 matgab Előzmény: #845056

érdekes részvények debütáltak az USA-ban:

Adaptive biotechnologies (+100% a tegnapi teljesítménye)

Bridgebio Pharma +62%

Csak szólok, mint az EPAM-nál vagy a beyond the meat-nél

Chewy

#845055 Fornit Előzmény: #845054

Akik jegyezték 22$-on azoknak nem, akik a hypeos nyitás után vettek már kevésbé.

Rendelni akartam egy pár nyakba akasztható mellet a mopszomnak, de nem is hallottak ilyesmiről. Nem is csodálom, hogy esik az árfolyam.

Kapcsolódó kép