Megy az oldalazás, de az ékben kezd elfogyni a hely. Valamerre ki kell törnie.
Megy az oldalazás, de az ékben kezd elfogyni a hely. Valamerre ki kell törnie.
short stop 12318 zárt, 12334 -ről volt
12200 -12400 sávozást várok, este meg kilövést, long stop 12320 kivágott, short fut 12280 az első cél
Sziasztok! Jó reggelt! Köszönjük a reggeli elemzéseket. Nekem van longom és shortom is mindkettő pluszban, ilyen nagyon ritkán van.
Mára sajnos három lehetőség adódik:
1.) Ha 12.300 alá esik a DAX, akkor 12.271-ig (23.6%-os fibo) vagy 12.242-ig lokális alacsony szintig esik, majd elkezd oldalazni 12.260 és 12.360 között.
2.) A rendkívül longos változat: 12.400 és 12.450 közé emelkedik (12.436) és kedvező esetben felmehet 12.500-ig.
3.) Ha a DAX 12.250 alá esik szignifikánsan, akkor teszteli a betett 12.200-at, majd estére lemehetne 12.150-12.172 közé.
Akik shorttal beragadtak, azok még az 50%-os fibo-ban reménykedhetnek a ma esti csapkodás során, melynek az értéke 12.172.
Nem elfelejteni:
Péntek 13:00 határidős termékek kifutási ideje.
Nagy mozgás várható.
Még egy érdekesség!
Ha annyira szeretnék felfelé vinni, mint azt tegnap tették, - akkor mára egy komoly réssel felfelé nyitást feltételeznénk, hogy ne tudjanak felszállni a robogó vonatra.
De, ma nagyjából ott nyitunk, mint a tegnapi záró.
Órás prompt Ichimokun a Kijun és a Tenkan is 12.172-n ragadt.
Ilyenkor az ár elszokott indulni lefelé a két vonalért és útközben találkoznak.
Futuresen nézve a tegnapi emelkedés 23.6%-os fibo-ja 12.271. Onnan mehetne fel, majd talán lemehetnénk a 38.2%-os fibo-hoz 12.216-ig.
De, ma minden lehet.
Szerintem még komoly emelkedés előtt állhatunk.
De, az emelkedéshez legalább 11.850-ig le kellene mennie.
---------------------------------------------------------------------
Hétfőn kérdésre válaszoltam, hogy komoly emelkedést vártam. Csak nekem hiányzik a 11.850 környéke.
Meg is próbálkozott tegnap vele, de csak 11.986-ig jutott le.
Pár hete betettem, hogy felfelé 13.000 környékéig mehetne, onnan kellene a korrekció.
Sziasztok:)
Csak jelzem, az általam figyelt szám tegnap 11 991-volt. Az általam használt indikátor alatt shortos, felette longos. Tegnap tankönyvekbe illő módon pont odáig ment fel, és pattan egy óriásit. Népi megfigyelésem szerint ez most megy fel egy darabig, legalábbis nem esik vissza. Lehet, visszamegy a Lenthor által jelzett 200-ig, de én most arra rendezkedek be, emelkedés lesz.
Sziasztok.
Tippeljünk. Nem fognak vágni, marad a kamat, más hogy gondolja?
Ha nem változik, akkor az mit jelent, jó vagy rossz a piacoknak?
Eddig is emelkedtek, előre árazták a kamatcsökkentést? 25 bp. olyan nagy jelentőségű lenne, több nem valószínű, hogy meg lesz.
----------------------------------------------------------
Na, még ez hiányzott nekünk.
Sziasztok, jó reggelt!
Mai nap taktikai eleme: - kivárás- esetleges kármentés!
Ember nem mondja meg, hogy mi fog történni 20:00 óra után!
Mindenesetre nekem gyanús, hogy a FED döntés előtt húzzák ennyire fel.
Naposon is van egy inverz fej-váll lehetőség.
Amire felhívnám a figyelmet, hogy mind a két vállnál volt egy furcsa visszahúzás a nyakvonalhoz. Pink színnel jelöltem.