Regisztráció Elfelejtett jelszó

FuturAqua Nyrt.

Mi ujs?

#870377 Peti84 Előzmény: #870375

Hello Mester,

Magyarisztan felejtos, futur skalp volt iden. Nutex Civon ota nem. Akko skalp is kicsi. Rvk amik vannak vagy lesznek: xpev, tnxp, zsan, rig, estleg ogzpy. 2. fiam 10 honapos, tanuljak az angolt. Sok melo, én mar a nyugdijas eveket messze innen szeretnem tölteni. Joe Pappival kb 2 hete tudtam egy jot koccintani, meg talan húsvét is összejon egy jo kis beszelgetesre. Remelem nálatok is minden oķ..... üdv,

Mi ujs?

#870375 Hathor Előzmény: #853419

Hali, mi ujsag?

Belegabalyodtal ebbe meg Nutexbe az elmult idoben. Mostanaban nem latlak. Mik a hirek?

Papival mi van?

Figyelem!

#862352 backtothefuture

Tavaly szeptemberben raktam ki az első figyelmeztetést.
https://forum.portfolio.hu/topics/a-kripto-es-a-tozsde/38470
Majd novemberben egy újabb következett, és decemberben végre másokban is felmerült néhány kérdés, amire válaszoltam.
Megígértem, hogy szólok amikor úgy látom, a dolgok rosszra fordultak és a vezetőség nem megfelelően végzi el a rábízott feladatokat.
Mivel itt a fórumon többször megneveztek, és bennfentesek is névvel szóltak hozzám, mindenki számára világosnak kell lennie, hogy ki vagyok és hogy az információim pontosak lehetnek.
Az újonnan beszállóknak üzenem, hogy nem csak fórumgazda tilt ki emiatt, hanem maga a Portfolio.hu adminisztrátora is közreműködik nagy valószínűséggel. Ez ügyben már folynak a vizsgálatok, hogy milyen nick név mögött ki van valójában, és ezek között az emberek között milyen digitális kommunikáció fedezhető fel más platformokon, illetve ezek a levél és üzenetváltások miként korrelálnak az érdekeltségi körbe tartozó részvényárfolyamok változásával. ( Teljesen felesleges most ész nélkül törölni az üzeneteket és a felhasználó fiókokat, már régen mentve és elemezve vannak, ráadásul 5 évig törvény szerint tárolva a szolgáltatóknál. A nyilvánosan hozzáférhető nagy mennyiségű szöveges adatokat mesterséges intelligencia elemzi és fedezi fel a nyelvtani, szóhasználatbeli valamint a gépelési mintákat, tehát nem kell hivatalosan nyomozni és kikérni azokat, hogy eredményes legyen egy ilyen. )
Beszédes az a dolog, hogy az MNB ősszel vizsgálatot folytatott Watereum ügyben, és a Futuraquában FB tagként közreműködő, itt valószínűleg Ery néven fórumozó embert 10 milliós bírsággal sújtotta árfolyam befolyásolás miatt, ami még e cégben való részvétele előtt történt.
A belinkelt topikban többször is kifejtettem a kritikámat a cégvezetés tevékenységéről, ami azóta itt többekben is megfogalmazódott. Sajnos a cég vezetése még a jelét sem adta, hogy ezzel szemben bármilyen álláspontot felvegyen. Sőt az elvárható minimum kommunikációval sem él, ami egy ilyen digitális utalvány kibocsátása körül elvárható lenne. Egészen ez év februárjáig őszinte reménnyel vártam pozitív változást, mert a fentebb említett FB tag először a hivatalosan betöltött pozíciójától, majd valószínűleg a részvény portfóliójától is megvált. Mivel ez nem következett be, ezért a számomra még utolsó kedvező árfolyamnál megváltam a szimbolikus mennyiségű részvényemtől. Világossá vált, hogy a zseniálisan összerakott, máshol, vagy az előző vezetés kezében minden bizonnyal sikeres koncepció a megvalósítás módja miatt teljes kudarcot vall.
Úgy érzem minden jó érzésű és becsületes befektető megérdemli, hogy tisztán lásson.
Egy token kibocsátás során egy cégnek el kell nyernie a befektetők feltétlen bizalmát. Ehhez eszközként a transzparens és széles körben alkalmazott kommunikációt választják világszerte a cégek. A Futuraqua a tokenek vásárlását tette biztonságosabbá, elmondásuk szerint erre kellett költeni a befektetők pénzét, ellentétben ezzel a felhasznált névért, koncepcióért és előkészítésért járó munkadíjat elmulasztotta kifizetni az arra jogosultaknak. Kommunikációra nem fordított hangsúlyt, a többek által kritizált és általunk is javasolt marketing elhanyagolásával kérdésessé vált a kibocsátott kriptovaluta jövőbeni sorsa. Ezért ha az MNB nem közli, hogy a Watereum egy kiemelten kockázatos “befektetés”, akkor itt és most én figyelmeztetek minden érdeklődőt, hogy mielőtt vásárol az utalványból, Kérdezzen utána más kriptovalutákkal foglalkozó fórumokon, hogy mások mennyire tartják kockázatosnak, valamint ezeket a kérdéseket tegye fel a jelenlegi cégvezetésnek is. A fent leírtak teljes egészében a magánvéleményemet tükrözik (de azt nagyon ) és nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Ez a fórum helyet kellene adjon építő kritika megfogalmazására, és helyet kellene adjon olyan véleménycserékre, kezdeményezésekre ahol a befektetők a befektetéseik kezelésével kapcsolatban tájékozódhatnának., véleményt cserélhetnének. Adott esetben kérdéseikre választ kaphatnának. Kíváncsi vagyok meddig marad fent ez a poszt.

Hamarosan kgy, par % spe…

#853419 Peti84

Hamarosan kgy, par % spekire akar jo is lehet ez is.

600%

#853312 Peti84 Előzmény: #853311

4IG szerintem nálad szebben hozott, mint nálam. Azt sajnos nem bírtam végig tartani (harcoltam magammal, bár az hozta a legtöbbet így is, de hát utólag okos mindig az ember....). Sok nyerőt mindenkinek a jövőben és a legjobbakat!

600%

#853296 Peti84 Előzmény: #853265

Hello, nem egy év alatt volt meg a tobb mint 600% hanem 2 év (bar valosagban 6 honapot nem kereskedtem). Ha így nezem az atlag akkor evi 300% (tehat semmi extra). Volt valami olyan topik a pfen, hogy el lehet-e erni az evi 200%ot, arra irtam, hogy siman. Nekem a tozsde 3. tevekenyseg, sajna nem tudok mindig figyelni, ha jobban figyeltem volna lehetett volna sokkal jobb is. Bar ez lehet, hogy pszichésen jobb, hogy nincs kereskedesi kenyszer az emberen. Amennyire latom Te hatiban vagy otthon, én a kockazatos semmit érő szotyok papirokban mozogtam javareszt, 4ig (annyira mar nem szutyok mert megy bele az ertek), ploti, stb.

600%

#853265 Hathor Előzmény: #843726

Szia Peti!

Meglepett a masik forumon irt 600% nyerod Beten, annak tudataban, hogy osszes kicsi felezett, harnadolt, futurba nem mertel belepni, pedig kb az duplazott.

Ha OTPt veszem 10.000es legjobb vetel, 15800as legjobb eladas, az is 58%.

Mi a csodaval lehetett BETen 6szorozni a toket iden?

Forumon most nem irok, ezert itt meg ezt megkerdezem.

Egyebkent gratulalok! Van mit tanulnom meg!

komoly? :DD

#843574 joepappa Előzmény: #843550

az biztos hogy valami történik amikor 3 éve voltam közgyülin akkor még nem volt ott a ferrari :) :)

komoly? :DD

#843550 Koffein

A közgyűlés és az új arcok megjelenése után azonnal elindult a spekuláció.

Kik lehettek ezek az emberek, akik közül valakinek még Ferrarira is futja? Biztosan csak átmenetiek az arcok, alighanem Mészáros Lőrinc fogja felvásárolni a céget.”

– találgatta a néhány megjelent részvényes.

https://index.hu/gazdasag/2019/05/16/vasarolj_resz...