Mire emelkednek, a reményre? Tweetre? Megjönnének a rossz hírek, arra meg eladják?
Mire emelkednek, a reményre? Tweetre? Megjönnének a rossz hírek, arra meg eladják?
Az elképzelésem szerint ment, de most már én sem vagyok benne biztos, hogy meddig megy.
Mert a rossz nemzetközi hangulat alapján lehet, hogy 12.435 volt az 5. hullám és egyben a "B" csúcsa.
Ebben az esetben a "C" hullám 1. hullámát építenénk lefelé.
Pontosan.
Amíg megy az sp addig megy ez is. Így meg nehéz belőni a tetejét.
Ezek a brutális zöld gyertyák naposon célba vehetik a 12.633-at vagy a 161.8%-os fibot 12.809 feletti értéket.

Másképpen számozva!
-------------------------------------------------
4. hullámban vagyunk a-b-c-ben lefelé (ha nincs még kész a 4. hullám)
Most a "b" hullám mehetne fel 12.190-12.225-ig.
Utána menne le a "c" hullám 11.850-11.878-ig vagy 11.738-ig.
---------------------------------
Ezekre gondolsz???
Az a 12.633 (esetleg a 12.888) hiányzik nekem, de most már én is elbizonytalanodtam, mert a piac nem megy a maga útján. Erősen beavatkoznak.
Ahogy korábban rajzoltad csak lesz még egy
5. hullám. Valószínűleg új csúccsal. Meg lesz az RSI divergencia is naposon, na az megfordíthatja, mint sokszor.
350 benne lehet még tele van shorttal
280 zártam
Órás gyertya alakja majd eldönti.
Felső tüske kellene.
Viszont van még utána a nyitva tartásból 35 perc.
Na én 12.283-nál zártam a longokat.
Lehet, hogy megyünk tovább, lehet nem. Nekem ennyi elég. Majd nyitok, ha megyünk feljebb.
Durva módszerekkel szedik el a kisbefektetőktől a pénzt.
Kis hazánk sem mentes ettől.
Hírek a napokban, hogy szankciók fogják USA részéről sújtani Mészáros Lőrincet.
A Mészáros papírok a hír hatására zuhantak. Egyesek bevásárolta az olcsó papírokból, majd jött a hír, hogy nincs USA részéről szankció.
A furcsa, hogy Mészáros Lőrinc úgy tudom, hogy nem tett feljelentést jelentős kártokozó rémhírterjesztés miatt.
Az újságok megrendelésre cselekedtek????
stop 250-nél
Az amerikai kereskedelmi miniszter, Wilbur Ross nem tette világossá, hogy Donald Trump elnök elhalasztja-e az autókra vonatkozó döntést.
Trumpnak számos lehetősége van, amit szombatig fog dönteni, mondta Ross csütörtökön a Fox Business-el folytatott interjúban. Trump dönthet úgy, hogy minden országra, vagy csak bizonyos országokra szab vámot, vagy úgyis dönthet, hogy több időt biztosít a tárgyalásoknak, a tette hozzá a miniszter.
Trump 90 napot adott hogy döntsenek a különleges tarifák bevezetéséről. Ez a határidő ezen a szombaton jár le (május 18.-án).
----------------------------------------------------------------------------------
Na tessék! A héten még lesz szerintem bejelentés Trumptól.