Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax

#843596 Lenthor Előzmény: #843595

Az elképzelésem szerint ment, de most már én sem vagyok benne biztos, hogy meddig megy.

Mert a rossz nemzetközi hangulat alapján lehet, hogy 12.435 volt az 5. hullám és egyben a "B" csúcsa.

Ebben az esetben a "C" hullám 1. hullámát építenénk lefelé.

dax

#843592 Lenthor Előzmény: #843209

Lenthor Előzmény: #843120

Másképpen számozva!

https://invst.ly/aqhr4

-------------------------------------------------

Lenthor

4. hullámban vagyunk a-b-c-ben lefelé (ha nincs még kész a 4. hullám)

Most a "b" hullám mehetne fel 12.190-12.225-ig.

Utána menne le a "c" hullám 11.850-11.878-ig vagy 11.738-ig.

https://invst.ly/arb94

---------------------------------

Ezekre gondolsz???

Az a 12.633 (esetleg a 12.888) hiányzik nekem, de most már én is elbizonytalanodtam, mert a piac nem megy a maga útján. Erősen beavatkoznak.

DAX

#843587 olika78 Előzmény: #843585

Ahogy korábban rajzoltad csak lesz még egy

5. hullám. Valószínűleg új csúccsal. Meg lesz az RSI divergencia is naposon, na az megfordíthatja, mint sokszor.

dax

#843581 Lenthor Előzmény: #843580

Na én 12.283-nál zártam a longokat.

Lehet, hogy megyünk tovább, lehet nem. Nekem ennyi elég. Majd nyitok, ha megyünk feljebb.

dax

#843579 Lenthor Előzmény: #843577

Durva módszerekkel szedik el a kisbefektetőktől a pénzt.

Kis hazánk sem mentes ettől.

Hírek a napokban, hogy szankciók fogják USA részéről sújtani Mészáros Lőrincet.

A Mészáros papírok a hír hatására zuhantak. Egyesek bevásárolta az olcsó papírokból, majd jött a hír, hogy nincs USA részéről szankció.

A furcsa, hogy Mészáros Lőrinc úgy tudom, hogy nem tett feljelentést jelentős kártokozó rémhírterjesztés miatt.

Az újságok megrendelésre cselekedtek????

dax

#843577 Lenthor Előzmény: #843576

Az amerikai kereskedelmi miniszter, Wilbur Ross nem tette világossá, hogy Donald Trump elnök elhalasztja-e az autókra vonatkozó döntést.

Trumpnak számos lehetősége van, amit szombatig fog dönteni, mondta Ross csütörtökön a Fox Business-el folytatott interjúban. Trump dönthet úgy, hogy minden országra, vagy csak bizonyos országokra szab vámot, vagy úgyis dönthet, hogy több időt biztosít a tárgyalásoknak, a tette hozzá a miniszter.

Trump 90 napot adott hogy döntsenek a különleges tarifák bevezetéséről. Ez a határidő ezen a szombaton jár le (május 18.-án).

----------------------------------------------------------------------------------

Na tessék! A héten még lesz szerintem bejelentés Trumptól.