Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

-- A leállósávban a Balatonra? ---

#846100 TrendMan

A lap emlékeztet rá, hogy 2016-ban még a tervek között szerepelt, most azonban már nincs napirenden az M7-es bővítése az M0-s és Székesfehérvár között, mivel az M7-es átlagos éves forgalmi terhelése meg sem közelíti a kritikus mértéket. A balatoni hétvégék száma pedig alig több mint fél tucat, és a szezonon kívül az út terhelése sokkal szerényebb. A Magyar Közút tájékoztatása szerint az M7-esen az M0-s autóút és Székesfehérvár közötti szakasz átlagos forgalma tavaly mintegy 54 ezer, a Székesfehérvár-Siófok közötti szakaszé pedig 31 ezer jármű volt.

Mosóczi László, a közlekedési tárca államtitkára egy háttérbeszélgetésen a lapnak elmondta, hogy egy informatikai fejlesztés segítségével az autópályák leállósávját folyamatos haladásra alkalmassá tehetnék. Az M7-esen így bővíteni lehetne a kapacitást a kritikus időszakokban.

Ez egy igazi hülye

#845465 TrendMan Előzmény: #844757

A férfi lehet, hogy egy kamasz volt.

De a nő hogy kapott jogsit, ha nem tud egy akkora helyre beállni ???

-- ne driftelj --

#844537 Láma Előzmény: #844532

Ha adódik a ritka alkalom, télen éjjel, havas-jeges úton, biztos nem hagyom ki. Útba ejtek amennyit tudok, még ha kerülő is. :)

Jó ideje semmi hír az ön…

#844017 TrendMan

Jó ideje semmi hír az önvezető autókról.

Gyanús!!!

Amúgy mostmár vehetnél v…

#842917 KawaBazsy Előzmény: #842890

Amúgy mostmár vehetnél vmi hasonlót. Nekem az élethelyzetem miatt nem aktuális.. :-)

Gurulok a héten a kocsiv…

#842697 KawaBazsy

Gurulok a héten a kocsival, eccer csak csattanás, karistolás hang, mintha eltört volna vmi. Először nem is láttam kiszállva, h mi a gond, csak gumiszagot éreztem.. Másodszor már feltűnt, h lent van a kocsi eleje, eltört a rugó. Állítólag Fordoknál nem ritka dolog. Így se jártam még.. Mindjárt mehettem trélerért, mert a törött rugó vége a gumin támaszkodott.