ha valaki válaszolt rá, akkor a címzett utáni névre elég ráhúznod az egeret :)
őfelsége még nem jött rá :S
ha valaki válaszolt rá, akkor a címzett utáni névre elég ráhúznod az egeret :)
őfelsége még nem jött rá :S
minden orult topik letrejotte miatt kellene valami hazirend....nem?
hogy ne legyen pf szinvonal......
ahol van
-5 filaxija topik
-minden hirnek kulon topik
-szemelyeskedo topikok
ragozhatnam....
Tök jó! Ha meg akarok nézni egy kimoderált hozzászólást, csak nyomni kell egy "válasz erre"-t, és már olvashatom is! :-)
Most fedeztem fel,amikor XXXVIII. Lipótmezei Szökevény király úrfelség topikjába benéztem. Komoly a manusz, takarít rendesen... :-D
A Dühi topik 454. hozzászólása mutat egy érdekes megjelenítési hibát. Kilóg a túl hosszú sor.
Üdvözlet az Üzemeltetőknek!
1.) Nem lehetne a napi.hu RSS időpontját visszaállítani 2 órával? :)
2.) Jó lenne ha lenne jobb oldalt egy felhasználók által szerkeszthető kis linkgyűjtemény (az SYard belső linkjeit tehetnénk oda, tudástár, stb)
3.) Megoldható, hogy képet is tudjunk beszúrni a hozzászólásokba?
Igen, engem is zavar, elolvasom valaki levelét, akkor valószínűleg neki akarok válaszolni.
Sziasztok,
engem zavar (pedig mostanában igyekszem figyelni) hogy a fél Nasa-val levelezek.
Nem lehetne az "Üzenet küldés minden barátnak" gombot vagy funkciót áttervezni.
Hiába népes a família..
Más: Nekem néha akorábban küldött üzenetek és olvasottak olvasatlanként jelennek meg időnként...
senkinél sem. Nem számítottunk ekkore adat mennyiségre és látogatóra. Szóval bérelünk szervert aztán mehet a buli :) RSSért szólok mindjárt. Bármi hibát találtaok szóljatok adminnak.
az RSS hírek csak nálam nem frissülnek???
már akartam is szólni..hogy legalább a tőzsdei kifejezéseket ismerje..
szerver gondok vannak, hely hiánnyal küszködünk. :) Ezért vannak fennakadások, elnézést :)
ez jó :)))
Ha valaki tudja kezelni a helyesírás ellenőrzőt, vegye fel bele a long és short szót, mert nem ismeri. Persze ismerje a longolni, shortolni kifejezést is.
Köszi:)