h4 - en 4 nap uncsi oldalazás után a túlvettség megszűnt talán a 850 köré (réstető...11777-848) lemászik és jön a várt koitusz (réstöltés)...onnan újratervezés
h4 - en 4 nap uncsi oldalazás után a túlvettség megszűnt talán a 850 köré (réstető...11777-848) lemászik és jön a várt koitusz (réstöltés)...onnan újratervezés
Jó reggelt!
Talán pihen egy kicsit és lehet hogy visszajön!
Én is ránézek az oldalra többször, mert jól jöttek a megérzései és maglátásai!
Hiányoznak, bizony.
Lenthor, gyere vissza! Lécci!:))
Többször nézem én is az oldalt.
Tökéletesen egyetértek az előző három hozzászólásban foglaltakkal.
Minden SZÓ IGAZ! Köszönöm Lenthor én is azt a sok munkát, időt, amit belefektettél ÖNZETLENÜL. Egy picinyke pihi és várunk vissza
reméljük csak rövid idöre hiányzik innen majd Lenthor.
Mindenkinek magának kell trédelnie és saját rendszert kialakítania. Ami neki müködik, amit úgy tud csinálni, hogy az neki eredményt hozzon.
Ebben, ehhez, Lenthor óriási segítséget, rengeteg példát és magyarázatot, okot, miértet mutatott be. Ez rengeteg energiát jelent.
Maximális respect.
Mindenki vigyen haza belöle, építsen be, használjon fel amit tud. Azt Lenthor nem tudja megtenni senki helyett.
Sok sikert Lenthornak, és mindenkinek!
Üdv Len. Pár szempontból közös alomból származunk....:) Saját elemzést használok , de két manuszt azért megnézek. Köztük vagy. Lépj le 1-2 hetet pihizni aztán előre.
hmmm hümm érdemes megtekinteni, hogy a múltban kb. 80 feletti rsi-nél H4-en (tegnap volt annyi)mit "szokott" csinálni a dax ....a trendfordulókat leszámolva érdemes megtekinteni mekkorát "szokott" általában korrekciózni mielőtt folytatja a fő trendet.....a fenti rés 12075-12103 körül található előtte illene viszont némileg picit esnie sztem
4 óráson egy doji szerűség érdekes lehet, trendvonalnál.
Innen meg nincs messze a 12100-as rés, meg egy 61.8-as fibo.
Sok frusztrált fasz.
Így van, ez az egyik. Portfolion még 3-4, ahol a topikgazda kivágja a hülyéket. Ad oldala, bár vele is szoktak kötekedni.
A magyar tözsde fórumokat mindig tönkre teszi a személyes ellentét, a vádaskodás.
Alig van egy kettő. Sajnos.
Mindenki más úton jár, a piacot megverni nem könnyű, meglátni a chartban a lehetőséget, sok éves gyakorlással és tanulással lehet elérni és akkor még a kockázatkezelés és az érzelmi tőzsde pszichot is kezelni kell. Lenthornak köszönet az eddigi sok-sok éves munkájáért, és önzetlen segítségéért, sokan segítik a kezdők munkáját, mindenki volt kezdő és csak kevesen maradnak a piacon eredményesek, és még kevesebben vannak akik e mellett, időt nem sajnálva segítenek, Lenthor évek óta ezt teszi. Én magamnak elemezek, azzal indul a napom, de utánna mindig megnézem Lenthor elemzését, sokszor olyan dolgokra hívja fel a figyelmemet, amire én nem gondolok. Ezt a forumot sokan olvassák, a portfolión olvasom Hathor elemzéseit, neki is jó chartjai vannak, a BUX határidő nekem nem fekszik, de a magyar piacon veszek határidős pozikat részvényekre pl, richter,de inkább USA részvényeket veszek pl Appl, de a DAX ami igazán eredményes. Egyet megtanultam a saját káromon, nem a másikat kell hibáztatni, ha egy pozi nem jön be, csak én tehetek róla. Érdekes piac van, a félelem falán felmásztunk a csúcsra, német makrók nem jók, mégis emelkedik a dax, a piac arra számít, megoldódik a probléma, lehet ellene menni, de nem érdemes. Egyéni részvények pl ma figyelem a schell (RDAs) részvényt, van benne pozim olajár emelkedést követem le vele, naposon emelkedő csúcsok vannak, nem sokkal van felette egy rés azt ma bezárhatná. Ha lesz fordulós jelzésv a daxban akkor short, rövid m5-m15 -ön vannak jelek, azt is lelehet kereskedni, de nem mindig. dax long stop 11973, nyitás 11520, jövő héten korlátozottan leszek ezért zárom ma. Minden értelmes kérdés, hozzászólás hasznos, az lenne jó ha minél többen írnának, kevés a jó magyar forum sajnos, egyszóval szeretném ha maradnál Lenthor, az eddigiekért meg nagy köszönet..
Ha lehet hozzászólni.
Közel 20 év tőzsdézés van mögöttem.
Én ugyan másban hiszek, mint Ő és más okok vezetnek egy döntésnél, ennyi idő után az már autómatikus szinte, de tisztelem mindig azt, aki egy tőzsde topikban információkkal látja el a többieket a saját drága idejéből.
Igen valóban módosul néha a max elvárás, a chart, de hát könyörgöm ez a tözsde, itt minden váltózik és tudni kell azonnal egy másik forgatókönyvet felállítani az ÚJ helyzetre.
Senkinek sem szabad csak egy itteni beírás, chart alapján tözsdéznie, KELL SAJÁT elgondolás és CSAK egyfajta segítség/mankó lehet amit itt kap.
Mindenkinek köszönet jár aki saját idejéből elgondolásokat mutat be a tőzsdére.
Ugyanerre kerem en is, irjon tovabb. Masoknak sokat segit vele. En is orulnek, ha nem hagyna itt a csapatot. Voltak itt komoly harcai, akkor is itt maradt, attol hogy valaki azt mondja ebbol O nem tudott kivenni ertelmezheto dolgot maganak, masik 20meg tudott, attol nem kell elmenni. En tobbet hozza sem szolok, igerem