Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

De30 (GDAXI)

dax

#842027 olika78

Szia Lenthor.

Remélem nem hagyod abba az ötletelést. Érdeklődőből nem lesz hiány, abban biztos lehetsz.Sokat tanultam és sokat segítettél, nagyon köszönöm.

Hathor egy picit bekóstolt, próbálj ne foglalkozni vele. Őt a topikjában naponta százszor megtalálják, oda sem bagózik, lepereg róla.

Rajta kívül vagyunk még itt jó páran. Az eltérő véleményeket ne támadásnak vedd, nem a módszerednek és pláne nem neked szól.

A más meglátásokra, ha reagálsz, válaszolsz abból is tanulhatunk.

De, ha azt kéred, hogy ne zavarjunk, akkor csak olvasni fogunk.

Persze, ha lesz mit.:)

dax

#842019 Maroni 07 Előzmény: #842014

Sziasztok, nekem személy szerint nagyon sokat segített a rengeteg beírás irány előrejelzés! Sajnálom, ha felfüggeszted és köszönöm az eddigi munkát!

dax

#842018 Hathor Előzmény: #842017

Ellenben azt is megértem,ha ezektől a hozzászólásoktól is kivan a hócipője. Az embernek megvan a maga gondja, nemhogy más cseszegesse még, az ingyen publikált chartjai miatt. Én is így vagyok. Sokszor itt vagyok, nem merek emiatt megszólalni, láttam egyből feszülés van. Most is építő jelleggel mondja az ember, dicséri ügyes, jó elemző. Miért nem lehet megbeszélni? Miért kell elszaladni?

dax

#842017 Hathor Előzmény: #842016

Én mondjuk tudom mi a lényege, és azt is miről beszélsz.

Jók voltak az elemzések, Lenthor ügyes trader, és elemző, a sok elképzeléssel van baj, és minden percben más kerül elő dolgokkal, ahogy a másik kolléga is mondta. Ha nem ez, akkor a tegnap mutattam chart, ha nem az akkor a múlt heti chart, de ha az sem, akkor a tegnapelőtti.

Ez szerintem építő jellegű hozzászólás.

dax

#842016 LBTrade Előzmény: #842014

Köszönjük az eddigi elemzéseket!

Ha napi 1-2 beírásra van lehetőséged,úgy is megköszönjük!

A bírálókkal pedig nem kell foglalkozni,mert nem tudják mi az EW lényege!

-----------------------------------------------------------

Nagyon sokan vannak shortban és ezért is húzzák még fel.

dax

#842015 Hathor Előzmény: #842014

Szerintem kár elmenned, mert senki nem kritizál. Annyi a megállapítás, hogy nem mindenki tudja hasznosítani, de mások írták nekik jól jön. Nálam mindig bogonc van, ha ide átnézek, annyi minden fut egyszerre ötletként. Lehet napos chart alapján kell írni, abban nincs annyi irányváltás, és az ember nem keveredik bele

dax

#842014 Lenthor Előzmény: #842013

Sziasztok!

Most értem haza!

Olvasom, hogy egyesek a tuti elemzést várják.

El kell szomorítanom őket! Mert ilyen nincs!

Ha lenne tuti elemzés a tőzsde egy héten belül bezárna!

Vannak ellenállások, amelyre számítunk! Lehet lepattan róla, de lehet, hogy áttöri.

Ezeket az ellenállásokat ,mint pld. a 11.865 lehet longot zárni esetleg stoppal shortot nyitni. Ha áttöri, akkor lapozni kell, mert más ellenállást keres.

Ha tudtok olyan elemzőt, aki ingyen megmondja a holtbiztos irányt, akkor szóljatok nekem.

Amikor elkezdtem a fórumot az volt a célom, hogy ha tudok segítsek valamit, azoknak akik kezdő kereskedők.

Higgyétek el, hogy ennyi idő alatt nagyon sokat dolgoztam.

Aki a munkámat bírálja, annak azt javasolom, hogy tegyen Ő be előrejelzéseket naponta és majd hétvégén kielemezzük.

Nagyon hamar rájön, hogy nem is olyan könnyű és ha " lekereskednénk" akkor a vagyonunkat hagynánk ott.

Szóval! Belefáradtam, sokszor ráadásul a saját káromon!

Amikor a napközbeni lehetőséget készítettem és tettem be Nektek, akkor számtalanszor lemaradtam egy jó lehetőségről, mivel 1-5 perces hullámokat játszom legtöbbet.

Vagy egy zárt fórumon leírom az elképzeléseimet azoknak akiket érdekel, vagy esetenként privát üzenetben, ha lesz időm.

Holnaptól szüneteltetem egy ideig a napi elemzést, mert soha nem a szereplés vágy ösztönzött.

Sziasztok!

dax

#842004 Macskaegér Előzmény: #841994

A korai shortosok kezdik húzni felfelé a Dax napos gyertyát, szépen épül, most kell egy meghúzás, 12068-90 közé, és abból lehetne napvégére egy tüske.

dax

#841994 Tigris83 Előzmény: #841990

én pont ettől félek nagyon sok kicsi állt be shortba és ilyenkor döntően másik irányba megy, ami jobban fáj.

dax

#841993 mzpx Előzmény: #841978

És még finoman fogalmaztál, nekem kezdőként végképp zavaros ...

Kapunk egy elemzést, profin megcsinálva, naponta többet is. Aztán ha nem arra megy amerre, akkor egy visszautalás egy pár napos, hetes rajzra, hogy ugye megmondtam ...

de ha arra is megy akkor is

Tanulok folyamatosan. De alapvetően még mindig úgy látom, hogy egy chartra olyan ábrát rajzolok amilyet akarok, ha nem az egyik akkor a másik idősíkon

dax

#841990 feketemelos

ha kellően sokan shortolják akár ki is hagyhatják .....pl. a 10787-10875 rést a dax otthagyta felment a betöltés előtt 13600 köré (ATH) aztán leballagott betölteni...a kettő között van majdnem 3000 pötty és 2 évecske kb., de 10 k alatt tele van likkal

a lenti felső rést (1173-846 kb.) inkább betölti talán aztán ujratervezés

http://keptarhely.eu/view.php?file=20190404v00pio1l2.png

German Factory Orders

#841987 olika78 Előzmény: #841986

Erre meg nem adják.

A klasszikust idézve, ha veszik akkor esik?

Majd a jobb híreknél?

Tudom, nem a hírek mozgatják a piacokat.

German Factory Orders

#841986 Tigris83

German Factory Orders reggel nagyon rossz lett, most már állandósult a nagyon rossz ipari adat ott.

De eddig nem volt hatása az indexekre.

dax

#841979 Hathor Előzmény: #841969

Jelenlegi esetet tudom megindokolni. Ket napja valami 11860koruli elerheto zonat lattam, onna eles le valami uj lokalis alj kirajzolva. Gondoltam ma mar arra kene omlani, oda varjuk, de mar itt 12100feletti celar van. Valahogy mindig ezekbe botlok bele. Tudom kezelni kell, ha nem jon be ez vagy az. Igy csinal a trader, megy a piac utan, de igy epito jelleget nem tufok szamomra kivenni, es irto nagy buktaba kerultem volna, ha kovetem ilyen figyelemmel. Itt mindig elbizonytalanodok.

De mondom biztos jo minden, csak en nem tudok rahangolodni.