Regisztráció Elfelejtett jelszó

AAPL - Apple Inc.

hitelkártya + hírszolgáltatás + stream

#841572 Koffein
  • Jön a vállalat saját hitelkártyája, az Apple Card, amelyet titánból készítenek majd. A bemutatón arról beszéltek, hogy a kártyának sem késedelmi, sem éves díja sem lesz, viszont az a cél, hogy az iparág legalacsonyabb kamatait nyújtsa az ügyfeleknek. A kártya a MasterCard hálózatát használja, a rendszert a Goldman Sachs működteti majd.
  • Hírszolgáltatás indul Apple News+ néven, az Egyesült Államokban havonta 9,99, Kanadában pedig 12,99 dollárért. Itt magazintartalom is elérhető lesz, többek között a Wired, a Popular Science, a National Geographic, a Los Angeles Times és a Wall Street Journal is olvasható lesz az Apple felületén, ahol több mint 300 magazint láthatnak majd az előfizetők.
  • Saját előfizetős videójáték szolgáltatást is indít Apple Arcade néven az Apple, ahol több mint 100 játék érhető el, olyan játékkészítőktől, mint a Konami, a Cartoon Network, a Sega vagy a Lego.
  • Új videó streaming szolgáltatás is indul Apple TV+ néven, ahol elő lehet majd fizetni például az HBO Go-ra is, de az Apple saját tartalmai is elérhetők lesznek a platformon.

https://www.portfolio.hu/vallalatok/jon-az-apple-h...


a németek visszavágnak

#835769 Koffein

Megtiltotta több iPhone okostelefon modell németországi forgalmazását a müncheni tartományi bíróság, arra hivatkozva, hogy a gyártó amerikai Apple megsértette egyik volt partnere, a Qualcomm egyik szabadalmát, a tiltás csütörtökön lépett életbe, miután a szintén amerikai Qualcomm letétbe helyezte a bíróság által megkövetelt 1,34 milliárd eurós biztosítékot.

https://www.portfolio.hu/vallalatok/telekom/ujabb-...


mérföldkő

#825601 Koffein

Túl az ezer milliárdon.

Kalap hiányában, Tim Cook erre szemüveget emel XD


Apple watch

#821432 Koffein

letarolta az okosóra piacot. Csalóka az ábra, mert Apple watch vs Xiaomi mi band2-t szembehelyezve nem egyenértékű ellenfelek. Amíg az egyiket fapados fitnesz eszközként nevezhetjük (pulzust és lépést számol), addig az apple watch sokkal többre képes pl hívásfogadás, gps, pulzus stb, na meg kb10szer drágább is, és így vannak fej fej mellett...


https://pcworld.hu/pcwlite/nagy-harcban-az-apple-e...


Buffették zsákolják

#820425 Koffein Előzmény: #820270

Munger azt mondja: "very intelligent management"


ilyenkor kérdem magamtól, hogy mi a f@xé adtam el? XD

Ez a magyar GVH-s bírság…

#819548 Fornit

Ez a magyar GVH-s bírság nagyon odabaszott az árfolyamnak :)

Akksibotrány + iPhoneX

#811486 rbbj11 Előzmény: #811479

legkesobb júniusban várok nagy esest apple-tól, de már januárban is több óvatos nagybefekteto át fog sulyozni cégek és szektorok közt, és ennek is vesztese lesz Apple szerintem