Regisztráció Elfelejtett jelszó

AAPL - Apple Inc.

jön az apple car

#867434 Koffein Előzmény: #866941

hoppácska, az apple autóit a hyundai fogja gyártani? nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen dizájnnal, felszereltséggel fog kijönni, ha igazak a hírek...


Sok éve folynak a találgatások az Apple Car-ról, decemberben ismét beindult a pletyka. A média információkat közölt a lehetséges bejelentési dátumokkal kapcsolatban. Egy mai hír szerint az Apple és a Hyundai együttműködésről tárgyalnak, erről számolt be a dél-koreai autógyártó – írta Finanzen.net. A cikk főbb megállapításai:

  • Az EDN szerint a tajvani beszállítók felgyorsítják az Apple Car gyártását, és várhatóan már 2021 harmadik negyedévében bemutatják ezeket.
  • A Reuters információi szerint az Apple belső forrásai egy 2024-es Apple Car bejelentésről szólnak.
  • Speciális akkumulátora lesz az erős pontja, ezzel az Apple Car erős versenytárssá válhat a Tesla és társai számára.

jön az apple car

#866941 Koffein

"A Reuters információi szerint 2024-re önvezető autóval állhat elő az Apple, amely ráadásul saját fejlesztésű akku technológiáján alapulhat. Az Apple már 2014 óta dolgozik a projekten, de eddig nem sok információ szivárgott ki róla. Az Apple megjelenése jelentősen élénkítheti a versenyt és átrendezheti a piaci viszonyokat."


Gondolom töltő és kerék nélkül fogják piacra dobni, hogy még környezetbarátabb legyen :D


Meet Apple's Newest Invention: The Apple Car | Tech Review Home

iPhone 12 Pro vs. Galaxy Note 20 Ultra

#864667 Koffein

ilyenkor mondja azt az ember, hogy ennyi, nincs több kérdés

Top3ból kicsúszott az alma

#864288 Koffein

talán a q4 javíthat az új telók eladásával...

hitelkártya + hírszolgáltatás + stream

#841572 Koffein
  • Jön a vállalat saját hitelkártyája, az Apple Card, amelyet titánból készítenek majd. A bemutatón arról beszéltek, hogy a kártyának sem késedelmi, sem éves díja sem lesz, viszont az a cél, hogy az iparág legalacsonyabb kamatait nyújtsa az ügyfeleknek. A kártya a MasterCard hálózatát használja, a rendszert a Goldman Sachs működteti majd.
  • Hírszolgáltatás indul Apple News+ néven, az Egyesült Államokban havonta 9,99, Kanadában pedig 12,99 dollárért. Itt magazintartalom is elérhető lesz, többek között a Wired, a Popular Science, a National Geographic, a Los Angeles Times és a Wall Street Journal is olvasható lesz az Apple felületén, ahol több mint 300 magazint láthatnak majd az előfizetők.
  • Saját előfizetős videójáték szolgáltatást is indít Apple Arcade néven az Apple, ahol több mint 100 játék érhető el, olyan játékkészítőktől, mint a Konami, a Cartoon Network, a Sega vagy a Lego.
  • Új videó streaming szolgáltatás is indul Apple TV+ néven, ahol elő lehet majd fizetni például az HBO Go-ra is, de az Apple saját tartalmai is elérhetők lesznek a platformon.

https://www.portfolio.hu/vallalatok/jon-az-apple-h...


a németek visszavágnak

#835769 Koffein

Megtiltotta több iPhone okostelefon modell németországi forgalmazását a müncheni tartományi bíróság, arra hivatkozva, hogy a gyártó amerikai Apple megsértette egyik volt partnere, a Qualcomm egyik szabadalmát, a tiltás csütörtökön lépett életbe, miután a szintén amerikai Qualcomm letétbe helyezte a bíróság által megkövetelt 1,34 milliárd eurós biztosítékot.

https://www.portfolio.hu/vallalatok/telekom/ujabb-...


mérföldkő

#825601 Koffein

Túl az ezer milliárdon.

Kalap hiányában, Tim Cook erre szemüveget emel XD


Apple watch

#821432 Koffein

letarolta az okosóra piacot. Csalóka az ábra, mert Apple watch vs Xiaomi mi band2-t szembehelyezve nem egyenértékű ellenfelek. Amíg az egyiket fapados fitnesz eszközként nevezhetjük (pulzust és lépést számol), addig az apple watch sokkal többre képes pl hívásfogadás, gps, pulzus stb, na meg kb10szer drágább is, és így vannak fej fej mellett...


https://pcworld.hu/pcwlite/nagy-harcban-az-apple-e...