Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Én nem hallgattam,de nem…

#839008 Boby. Előzmény: #839005

Én nem hallgattam,de nem azt mondta, hogy amire nincs pénzünk,azt majd ellopjuk?!

röviden összefoglalom: a…

#839005 Bendeguz Előzmény: #839002

röviden összefoglalom: amit nem tudsz pénzzel megoldani, oldd meg KURVA SOK PÉNZZEL :D

Én lennék ennek az ember…

#839000 Boby. Előzmény: #838999

Én lennék ennek az embernek,vagy a híveinek a helyében,engem a szégyen megölne.

fizetős lesz

#838995 Láma Előzmény: #838989

Légy türelmes vele. Válságkorszakát éli.

Ráébredt, hogy transzpolitikus. Jobbikos testben narancskomcsi személyiség. Nem könnyű időszak ez neki, de lassan felvállalja. Következő birkamenetre beérik. Büszkén viszi majd a tacepaót a zsóti mögött, hogy SZERETÜNK VIKTOR. Elhomályosult szemmel körülnéz és tudja, hazaért. :)

fizetős lesz

#838993 tozsdenyul Előzmény: #838991

mert egyéb bevétel nélkül mit csináljanak okoska?

Elképesztö a hülyeségfaktor.

Uj Péter kisujja jobban érti és látja az országot, mint te bármikor...

Így is úgyis kicsinálnak. Szépen sorban, és mindegy hogy megpróbálsz megfelelni a rádszabott feltételeknek, kapsz mindjárt ellenkezöt, egyszer majdcsak megdöglesz, vagy feladod.

Van aki állva akar meghalni.

Walex meg a többi perverz ezt a sportot élvezi, de te ne legyél már annyira hülye hogy 8 év és tucatnyi lejátszott ilyen játszma után se értsél semmit.

Szerinted piaci logika hogy nincs senki, aki látna üzleti vagy politikai hasznot abban hogy akár piac alatti áron reklámozzon lapokban?

Egyszer ébredj majd fel.

fizetős lesz

#838991 Koffein Előzmény: #838989

gondolj bele, hányan fognak előfizetni a 444-ért? ne vicceljünk már :) aki akart fizetni, az idáig is fizettethetett...

a 444 nem olyan termék, amiért tömegek fizetnének elő, ami a 444en megjelenik, az máshol is. külön tényfeltárásuk nincs, mint pl átlátszó, direkt36 csapatának... ha ezt meglépik, kb egy éven belül, a szerkesztőség háromnegyede lapát, ez maga után vonzza, hogy kevesebb cikk is fog megjelenni..

fizetős lesz

#838989 tozsdenyul Előzmény: #838985

azért teszik fizetössé, mert különben biztos lehúzhatják a rolót.

Nincs reklámbevétel nem kormánymédia számára az egész országban.

Áruld már el, nem érted a szitut, vagy dehogynem, csak még nem érzed vállalhatónak nyilvánosan, hogy neked nagyon is tetszik az a szitu, ahol ezek a lapok lehúzzák a rolót?

Félsz valamitöl?

fizetős lesz

#838988 Bendeguz Előzmény: #838985

az egy igazi ótvar fos legalja oldal, a híreket már évek óta nem olvasom el, mert vagy súlyosan elfogult a lippsy irányban, vagy béna fordítás tele hibával, plusz a magyar nyelvvel is durván hadilábon állnak. a kommentek érnek valamit, néha több ott az infó, mint a "cikkben". én biztos nem fogok fizetni

fizetős lesz

#838985 walex Előzmény: #838984

Szerinted hányan fognak fizetni pl. a 444-ért?

Ha fizetőssé teszik, lehúzhatják a rolót.

szomorú a kislány helyze…

#838981 Koffein Előzmény: #838978

szomorú a kislány helyzete.. 4havonta 23milliót összeszedni, az egy parádés sztori lesz :-/

Tegnap reggel: 57 289 26…

#838978 walex

Tegnap reggel: 57 289 269.- Ft

"Sokat igyekeztünk tájékozódni a kezelés valódi áráról. Eddigi információnk alapján a kezdő dózis ( 3 alkalommal 1-1 injekció 2 hetes különbségekkel) valóban 68 millió forint, viszont ezt követően, egy hónap elteltével, majd 4 havonta fenntartó dózisokat kell adni. 1 injekció ára jelenlegi információk alapján 22,5-23 millió Ft körül mozog. "

Önkiszolgáló kézi mosók …

#838970 walex Előzmény: #838967

Önkiszolgáló kézi mosók aranybányák.

Filléres adóval le lehet tudni, közben pedig brutális profitot termelnek évek óta.

Akinek van ilyen, annak most még arany élete van.

http://hir-ozon.hu/hirek…

#838967 Sumér harcos

http://hir-ozon.hu/hirek/a-parkoloautomatakat-es-a...

na,

már évek ota néztem,hogy ezek ugy működnek,mint a 90es évek elején a nyerőgépek. dobálják bele a pénzt és azt csinálnak vele amit akarnak.

szinte már csodáltam,hogy a hülye pestijogászok csak most kapcsoltak vmi törvénnyel majd.

ugy éreztem...,hogy rövidesen rábaxnak a mosók,na mostmár lehet sterimozni utána adózni.

Sőt! Lali visszavonulása…

#838949 walex Előzmény: #838945

Sőt! Lali visszavonulása után baráti kézbe került, mehetett volna tovább.

Megint nem írták ki időben a tendert, lesz pár hónap szünet, mire lesz egy új (valószínűleg haver) gazdája.

Pitiáner húzás, hogy nem engedték be őket.

persze, tovább kell aláz…

#838945 Koffein

persze, tovább kell alázni... erőt fitogtatni, hogy tudja mindenki hol a helye... csodálkoztam is, hogy balhé nélkül végzőzik, de nem sikerült, a rendszer felülír mindent... kell a show, meg az erőfitogtatás...

https://media1.hu/2019/02/08/biztonsagi-orok-music...

olyan szempontból érdekes a music fm sorsa, hogy simicska tulajdon volt, de nem politizáltak benne, néha még migráncsos reklám is lement, mti híreket vettek át, és még így is bevisznek pár ütést...