Órás emelkedő csatorna.
Most a csatorna alján vagyunk, tehát innen emelkedni kellene, ha nem akarjuk letörni a csatornát.
Órás emelkedő csatorna.
Most a csatorna alján vagyunk, tehát innen emelkedni kellene, ha nem akarjuk letörni a csatornát.
Elképzelésem szerint a DAX-nak sürgősen fel kellene mennie 11.353-ig.
Hogy ezt hogyan teszi, arra nehéz a válasz.
Remélem amit most csinálnak csak a shortba ültetés.
11.010-11.021 fontos támasz.
Jó lenne, ha kitartana, de ha nem akkor sajnos lemehet a 38.2%-os fibo-hoz 10.877 környékére.
Remélem kitart a támasz.
Pomperj legutóbbi hozzászólása a PF Financial Forecast fórumon (a másodikban hivatkozik szarvasvadasz chartjára, ami az általad felrajzolthoz hasonló lefelé mozgás lehetőségét mutatja, ha jól láttam):
SPY daytrade.
Meg nem tudni, hogy az eses most a (c) hullam az abc korrekcioban?
Vagy wave(iii) indult le, es akkor le kellene szakitani a 2605 supportot.
.
.
Az SPY napos charton minden esetre nem maradt sok hely arra, hogy felfele probalkozzon es magasabb csucsot usson, mert az eso trendvonal kozvetlenul fejfelett fut.
.
Ennek, most nem örülnék, mert lemehetne 2.382-ig is akár.
Remélem, hogy hamarosan semmis lesz ez a lehetőség.
Lenthor, lehet, hogy az SP-ben az emelkedő ék visszatesztje volt meg, aztán lefordul(t)?
A Financial Forecast PF fórumon Pomperj az utóbbi hozzászólásaiban akár jelentősebb lefelé mozgást vár:
ma, 16:01
előzmény: #8427 pomperj
Kozeledik a jo belepes pillanata Short-ra. A felpatt eddig 3 hullamos szerintem, es eleg kozel van az idealis a-b-c korrekcios merethez, ami 2655-2660 savban van. Ha igy lesz, akkor az a wave(ii), es onnan meredeken le.
.
Vvagy persze (b) hullam is lehet, es akkor egy abc sorozatban ujabb (c) eses utan meg egyszer megprobalhat a penteki csucs fole menni. Lásd chart alább (jobb gomb)
Sajnos, akár 10.909 benne lehet a pakliban.
A 3. hullám "ii" hullámában vagyunk.
Mint korábban is írtam a második hullám sokszor visszamehet az első hullám kiindulási szintje közelébe kb. a 78.6%-os fibo-ig.
Most kihagyhatná!
Pláne, ha 17:35 után nagy erőkkel elindul felfelé.
De, menjen is, mert jócskán bővítettem a longjaimat.
Viszont, egyszer már majdnem eladtam a 11 ezer alatt nyitott longokat, de végül is elálltam tőle.
Zárás után indul meg szerintem igazából. Holnap meg réssel fel.
A daxok mintha nyomni akarnák lefelé. Ha az S&p így emelkedik nagyot fog pattan i.