Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax

#837801 Lenthor Előzmény: #837800

Elképzelésem szerint a DAX-nak sürgősen fel kellene mennie 11.353-ig.

Hogy ezt hogyan teszi, arra nehéz a válasz.

Remélem amit most csinálnak csak a shortba ültetés.

S&P500

#837797 KB58 Előzmény: #837796

Pomperj legutóbbi hozzászólása a PF Financial Forecast fórumon (a másodikban hivatkozik szarvasvadasz chartjára, ami az általad felrajzolthoz hasonló lefelé mozgás lehetőségét mutatja, ha jól láttam):

SPY daytrade.
Meg nem tudni, hogy az eses most a (c) hullam az abc korrekcioban?
Vagy wave(iii) indult le, es akkor le kellene szakitani a 2605 supportot.
.

.
Az SPY napos charton minden esetre nem maradt sok hely arra, hogy felfele probalkozzon es magasabb csucsot usson, mert az eso trendvonal kozvetlenul fejfelett fut.
.

dax

#837792 KB58 Előzmény: #837786

Lenthor, lehet, hogy az SP-ben az emelkedő ék visszatesztje volt meg, aztán lefordul(t)?

https://invst.ly/9v32i

A Financial Forecast PF fórumon Pomperj az utóbbi hozzászólásaiban akár jelentősebb lefelé mozgást vár:

ma, 16:01

előzmény: #8427 pomperj

Kozeledik a jo belepes pillanata Short-ra. A felpatt eddig 3 hullamos szerintem, es eleg kozel van az idealis a-b-c korrekcios merethez, ami 2655-2660 savban van. Ha igy lesz, akkor az a wave(ii), es onnan meredeken le.
.
Vvagy persze (b) hullam is lehet, es akkor egy abc sorozatban ujabb (c) eses utan meg egyszer megprobalhat a penteki csucs fole menni. Lásd chart alább (jobb gomb)

dax

#837791 Lenthor Előzmény: #837786

Sajnos, akár 10.909 benne lehet a pakliban.

A 3. hullám "ii" hullámában vagyunk.

Mint korábban is írtam a második hullám sokszor visszamehet az első hullám kiindulási szintje közelébe kb. a 78.6%-os fibo-ig.

Most kihagyhatná!

https://invst.ly/9v331

dax

#837786 Lenthor Előzmény: #837785

Pláne, ha 17:35 után nagy erőkkel elindul felfelé.

De, menjen is, mert jócskán bővítettem a longjaimat.

Viszont, egyszer már majdnem eladtam a 11 ezer alatt nyitott longokat, de végül is elálltam tőle.